1 / 167
    Viva Topo

    Vypadá dobře, mohu se zeptat od kolika let je vhodná? Děkuji i za inspiraci a vlastní zkušenosti v albíčku🙂

    2. led 2012
    cori
    autor

    @janases na krabici je napsáno od 4 let (zrovna ji dcerka 3,5 hraje s tatínkem) od 3 ji zkoušíme, ale nevydržela zatím u ní celou dobu sedět (do konce) - ale možná to je spíš bratříčkem rušitelem =) Je moc hezká - celá dřevěná a když ne podle pravidel, tak si hraje svoje "myší" hry podle sebe =)

    2. led 2012

    Tak to je super, díky.Určitě pořídíme.Báře byly 4roky,ale s pozorností je to u ní trochu horší a hlavně nevydrží u ničeho moc dlouho.Obdivuji vaši holčičku, že umí písmenka, naše to má na háku🙂

    2. led 2012
    cori
    autor

    @janases tak dneska ji poprvé dohrála celou (to asi i tím, že bráška spal a nerušil) - a chtěla hrát znovu. Nakonec si spolu hráli a myšky lítaly po celém domě =)

    2. led 2012

    @cori skvělý🙂

    2. led 2012

    ahoj, pěkná hra 🙂 kde jste ji pořídila?

    4. led 2012
    cori
    autor

    @susana26 u nás ji prodává MINDOK, ale tuším by měla být v každém "lepším" hračkářství - kde prodávají deskové hry, nebo přes net...

    4. led 2012

    🙂) už jsem ji našla na netu...

    4. led 2012

    zrovna dneska jsem hledala na netu, kde hru koupit. Opravdu mě zaujala.

    10. led 2012
    cori
    autor

    @irasek opravdu je hezká, je to takové lepší ČLověče nezlob se, ale s krásnými dřevěnými prvky =)

    10. led 2012

    díky. Fakt náhoda, že zrovna dneska jsem po ní začala pátrat a hned super recenze tady v albíčku. To mě přesvědčilo, koupim jí synovi k svátku🙂. (3,5roku)

    10. led 2012
    cori
    autor

    @irasek určitě je lepší si pořídit kvalitní hru než pořizovat takové ty rádoby "hry" a ještě když je krásně vyrobená, to je paráda 🙂 Teď má naše malá oblíbenou jinou hru, ale taky se k téhle ráda vrací =) pak dejte vědět jak se líbila =)

    10. led 2012

    @cori o.k., dám vědět, ale svátek má v únoru. Nemůžu mu pořád něco pořizovat jentak, zvlášť, když mu Ježíšek toho tolik přinesl🙂 A jakou má oblíbenou?A neznáš hru Duhový závod? Taky od Mindoku.

    10. led 2012
    cori
    autor

    @irasek momentálně Dračí poklad =) ne Duhový závod neznám, ale můžu sem vložit a třeba se někdo ozve jak je s ní spokojen =)

    10. led 2012

    Super hra, děti baví🙂

    4. pro 2012