Testuji #test_tena 🙂
    Poslední vzorek, který testuji je Lady slim Mini.
    A opět si přečtu, co píše výrobce.
    - Unikátní systém kontroly zápachu Fresh Odour Control™ zadržuje nežádoucí zápach moči až po dobu 8 hodin a zaručuje tak svěžest a diskrétnost.
    - Svrchní vrstva QuickDry poskytuje rychlou absorpci moči, která je následně zadržena v jádru, takže vložka zůstává dokonale suchá.
    - Nový hedvábně jemný povrch Silky Softness pro větší komfort a příjemný pocit při nošení
    - Lepicí proužek udržuje vložku na svém místě ( překvapivě i u těchto vložek 🙂 )
    - Systém Body Shape™ - anatomicky tvarovaná vložka umožňuje výborné přizpůsobení tělu
    - Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány.
    - Sací schopnost 200 ml, délka 219 mm a tloušťka 5 mm.
    Všechny tyto přednosti se u všech tří vložek opakují a po jejich vyzkoušení s nimi souhlasím. Pro mně nejlepší jsou určitě tyto nejmenší, naprosto mi vyhovuje jejich velikost. Diskrétnost je pro mne velmi důležitá, nechci pořád přemýšlet, jestli jde vidět nebo ne. Potřebuji nenápadného, ale zato funkčního pomocníka.
    Tento test je pro mne velmi inspirující a zajímavou zkušeností, všechno poctivě vyzkoušet a napsat o tom. Tena vložky mně mile překvapily svou funkčností, příjemným a jednoduše se rozdělávajícím obalem a příjemným materiálem. Osobně si myslím, že tyto vložku budou opravdu dobrými společníky pro všechny ženy trpící inkontnencí ať už přechodnou, jako doufám, je to u mne nebo i trvalejšího rázu. Chodím na speciální po porodní cvičení, kde se posilují svaly pánevního dna a určitě že mi to velmi pomáhá.
    Vřele doporučuji všem maminkám takové cvičení ve svém okolí nebo i na netu vyhledat.