dany69
2. kvě 2017
194 

Testujeme Hami kojenecké mléko 6+

V první řadě bych ráda poděkovala týmu modrého koníka za možnost testování Hami mlíčka. Tato možnost přišla v pravý čas. Týnka oslavila 6. měsíc již na konci března a tak jsme sáhli po prvním pokračovacím mléku, které nás trošku oslovilo. Nicméně během 14 dnů se ukázalo, že mlíčko nevyhovuje a malou ucpává. Proto jsme se zamýšleli nad změnou a v tu chvíli nás vybrali do testování. 🙂

Kurýr nám dopravil dvě balení Hami mlíčka o obsahu 800 gramů. Jedno balení nám vystačilo na 12 dní. Týnka má aktuálně mlíčko brzy ráno a večer před spaním. 

Po rozbalení krabice jsem se nestačila divit, jak skvěle je vymyšlena. Ještě se mi takovéto balení UM do ruky nedostalo, zatím jsme měli vždy jen pytlík v krabici, který jsem někam přesypávala. 

U Hami mlíčka se na "sáček" vůbec nemusí sahat a nijak s ním manipulovat, vlastně to ani nejde. Pouze se odtrhne vršek, takže nehrozí žádné rozsypání. Součástí obalu je plastový roh na zarovnání a do víčka se zacvakne odměrka. To je pro mě příjemná změna, odměrka se nám neválí na lince a při dělání mlíčka nemusím hledat nůž na zarovnání.

Příprava je stejná jako u jiných UM. Jediné co mi trošku vadí, je fakt, že mlíčko hodně pění. Nicméně to, které jsme zkoušeli předtím pěnilo také dost. Hami mlíčko se dobře rozpouští, nezůstává nerozpuštěný kousek v savičce. Lahvička po vypití není mastná.

Nejpodstatnější pro mě je, že Hami mlíčko Týnce chutná a dělá jí dobře. Přestalo jí trápit bolení bříška, čímž se ulevilo i nám s mužem.

Určitě doporučujeme Hami mlíčko vyzkoušet a my u něj, už kvůli tomu super balení, každopádně zůstaneme.

#test_hami

Začni psát komentář...

Odešli