denikzaslouzilemamy
16. črc 2017
179 

Křupavá recenze na Biskiti od Emca

KŘUPALA CELÁ RODINA

A to není jen slovní hříčka. Bohužel jsem byla zrovna na dovolené, když měl dorazit balíček od Koníka a i když jsem nabízela své místo jiným zájemkyním, nakonec jsme to vyřešili v kruhu rodinném. Balíček tedy putoval na Moravu za mou úžasnou tchýní a tchánem, kteří ten týden měli zrovna tři nejstarší dcery na prázdninách.

Nadšení při otevírání balíčku bylo velké a protože jsme všichni milovníci zdravějších věcí, začalo se poctivě křupat.

Už dávno jsme si u nás doma oblíbili velké Biskiti, které si dcery dávají třeba do mléka nebo jogurtu. A když se objevila šance na podrobnější testování malých ovesných sušenek Biskiti, neváhala jsem se zapojit. Takže ještě jednou díky, milí koníci🙂

Obal sušenek

Obal hodnotím velmi pozitivně. Sušenky jsou balené po šesti malých kolečkách, jsou lehké a ideální na svačinu do školy nebo na výlet. Já si je občas dám i do kabelky a uzobávám třeba za jízdy. Obal je navíc vtipný a děti zaujme.

Chuť a vůně

První, co mě zaujalo nebyla chuť sušenek, ale jejich úžasná vůně. Voní přesně po té dané příchuti, kterou mají. Čokoládové s kokosem nebo Oříškové s medem, obě varianty mají opravdu příjemnou a konkrétní vůni, takže si je nespletete a hned víte, do čeho se zakousnete 🙂

Protože obsahují všechny dobré věci, které obsahují jako ovesné vločky, celozrnná ovesná mouka, med a lískové oříšky nebo čokoláda a kokos, čekala jsem popravdě, že chuť nebude nic moc. Některé zdravější ovesné sušenky jsou takové bez chuti. Ale byla jsem mile překvapena, protože tyto jsou opravdu moc dobré.

V jejich složení najdete i spoustu zdravé vlákniny a žádné konzervanty. Nejsou příliš sladké, což oceňujeme celá rodina, protože brumíci a další přeslazené věci, moje dcery nemají rády. Ačkoliv nejsem proti nim a vím, že každé dítě je jiné. Ani se nedrolí, takže není potřeba  velkého úklidu po jejich snězení 🙂

Jsou příjemně křupavé a přesto měkké, takže je u nás jedla s oblibou i moje nejmladší tříletá dcerka. Díky tomu, že nejsou příliš tvrdé,  je hodně možností, jak je servírovat. Samotné, nebo namáčet do mléka, případně rozdrobit do bílého jogurtu a přidat ovoce. Fantazii se meze nekladou.

Ovesné sušenky Biskiti od Emca plné samých zdravých ingrediencí a jsou velmi praktické na cestování na zahnání malého hladu.

Já mám moc ráda ovesné výrobky a kupuji je pro sebe  hodně. Snažím se je nabízet i dcerám, ale ne vždy se setkám s úspěchem. 

Jako většina dětí, upřednostní ty, které jim opravdu chutnají, a jsou něčím zajímavé.

A to Biskiti od Emca splňují na maximum, takže se stanou se určitě oblíbenou položkou našich nákupů🙂

Monika

#test_emco

Začni psát komentář...

Odešli