denikzaslouzilemamy
autor@smudlinky
taky mám podobný recept od babičky . Strašně záleží jak tlusté děláte těsto, kde skladujete atd. Letos je mám extra měkké už po týdnu- dělá to vlhké podnebí- mám je v krabici na balkoně. 15 minut při 170°C mi přijde dost dlouho, já dělám na cca 180C 10min
@smudlinky babičky měly nejlepší recept! Tchýně posílá každý rok perníčky tvrdé jako kámen, což mě mrzí :-/ S tím časem je to pravda, děkuji za poznámku, uklikla jsem se 🙂
Odpověz
Včera ve 13:39

taky mám podobný recept od babičky . Strašně záleží jak tlusté děláte těsto, kde skladujete atd. Letos je mám extra měkké už po týdnu- dělá to vlhké podnebí- mám je v krabici na balkoně. 15 minut při 170°C mi přijde dost dlouho, já dělám na cca 180C 10min