denitek
18. lis 2019
307 

Jak Mustela nás znovu navštívila

Ač jsme tomu nemohli uvěřit, že se nám zadařilo! A balíček se u nás opět objevil od skvělé značky, kterou už máme nyní doma zajetou. 

Suché flíčky se tak nějak pozvolna u malého začaly objevovat s prvními zoubky. Někdy to bylo horší někdy lepší, už jsem se bála pomalu cokoliv koupit a vyzkoušet použít. Až se nám dostala do rukou modrá Mustela. 

Z modré Musely nejvíce kvituji tyto 2 výrobky. Olejiček je super pro dceru a mléko používám na syna a na sebe 🤫. Oba se příjemně rychle vstřebájí a složení je naprosto famózní! Žádné zbytečné konzervanty, ropa a další hovadiny co člověk nezvládne ani vyslovit, natož si zapamatovat, co to je.

Z testované béžové Mustely se mi velmi osvědčil olejíček do koupele, nevytváří film na vaně, děti nejsou nijak extra upatlane nebo lepkave... Dobře se ihned umyje teplou vodu, když po koupeli myju vanu. 

A co musím velmi pochválit je tenhle stick v deodorantním obalu 😁 vyjde na nějakych 249,- a 4letá se s ním zvládne sama lehce namazat před procházkou. Jeden stick nám donese Ježíšek, protože malá by se ráda mazala před procházkou ve školce. Takže stick necháme ve skříňce a ona se namaže sama před procházkou s dětmi. 

Další obdrženou věcí z balíčku bylo pleťové mléko Mustela, které se dá sehnat za 299,- s obohacením o cold cream na suchou pokožku... Přijde mi že je pokožka po natreni o alena lehkým filmem a nevysychá rychle jako po mléku z modré řady. Ale vystačí ho opravdu trošičku na celé tělo. A rozhodně po něm nemám pocit ulepenosti nebo mastnoty a také úžasné voní! Jako obě řady! Ale trošičku vic mi vyhovovalo balení s pumpičkou... Toto už mi stihlo spadnout a vyštipnout víčko. 

A také jsme obdrželi krém na zadeček proti opruzeninkam, který už doma máme a používáme ho delší dobu, hodně nás zachránil, když malá přinesla že školky dáreček v podobě průjmu a po částem utiraní jsme měli všichni jedno velké bolení a pálení! Do pár dní klid. Rem, který jsme dostali na testování, jsme darovali kamarádce s malou holčičkou (2 Měsíce) která svou malou nenamaze jen tak něčím a nesnáší syntetické složky... No byla nadšená! 

Pokud tedy můžu shrnout obě Řady... Tak každá má své..  Obě úžasné voní... A modrá ráda je dobrý základ v péči o normální pokožku bez problémů... A jsem moc ráda že obě řady mají velmi dobré složení! Nejlepším výrobkem je pro mě Stick na ochranu před venkovním podmínkami s včelím voskem! To jednoznačně... Ostatní produkty moc chválím také a nenašla jsem žádné negativum... Jsem ráda, že Mustela vyvyji i další produkty a myslí i na dětičky s problemovou pokožkou. Cena poměr kvalita podle mě velmi odpovídá! ❤️

#test_mustela2 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli