denitek
11. zář 2016
69 

Jak Vileda k nám domů přišla

 #test_vileda

Nejprve bych chtěla moc děkovat za tohle testování. Jsem z produktu opravdu moooc nadšená. Doufám, že můj článek pomůže maminkám s výběrem ,,urychlovače" úklidu.

Takže, jsem měla tu  čest testovat tento mop. Moc se mi na  začáte nezdály ty ,,dredy" pořád jsem si říkala, že přeci všichni na ty staré provázkové mopy nadávají?! Ale pravda je taková, že jsou moc šikovné! Moje recenze by byla asi neskutečně dlouhá, měla jsem totiž možnost mop vyzkoušet na nejrůznějších  povších, v různých domácnostech. U nás bez zvířat, druhá domácnost s pejskem a 2 kočkama a třetí neskutečně obrovská vila!

Kyblíček je krásně lehký, moc jsem si pochvalovala výlevku. Naprosto super. Co mě hodně překvapilo, že voda během ždímání nelítá kam nemá, u zelené konkurečí značky L.... mám z druhé domácnosti vyzkoušeno, že vždy voda nahodila zeď, takže kýbl musel být uprostřed místnosti daleko od zdí, gauče nedejbože elektroniky. Jen mě trošku zklamal ,,zobáček" na držení tyčky. ten bohužel 3 vteřiny po zacvaknutí tyčku vystřelí. Materiál je pevný, lehký, pedálek super. Kyblík jak je tmavý, tak bych možná na stěnu napsala bíle vileda, aby se lépe rozeznávala špinavá voda;)

Jinak na dřevěnou podlahu super! Dřív jsem se bála s konkurenčním mopem. Nedal se tak hodně vyždímat. Což s Viledou rozhodně jde! Takže super! Krásně vytřené rohy. Dredíky krásně zajedou i pod nábytek. Co mě zaujalo, že krásně vytře lišty a sokly podél dlaždy. Trošku je problém, pokud má někdo naštukováno až k zemi a nemá sokl/lištu na zdi, tak mop ,,zamáchá" i zeď.

Jinak mop prošel 2x pračkou a super! Všechny nečistoty, které se nedaří obrat rukou po vytření jsou pryč! Suchý mop jsem třeba i brala vysavačem 🙂

Co ale chci vyzvednout nejvíc, tak schopnost pohltit hrubou nečistotu, vlasy,  opravdu i obývák po čuníkách nebylo třeba vysávat před vytřením. Opravdu mi moc Vileda pomohla. Rutinní úklid ze zkrátil o polovinu.

MOP ROZHODNĚ DOPORUČUJU! KVALITNÍ MATERIÁL, SUPER POMOCNÍK! 

Méňě času s úklidem a více s miminkem! 🙂

...😀...super dredouš😀...odpověděla jsi mi na všechny moje otázky, i když jsem žádnou nepoložila🙂, ale mám stejný názor i přístup k "vlasáčům", proto jedu zatím na "hladko"😀...jinak fakt vypadá dobře🙂...jinak bez soklů a lišt se skoro nedá vytřít ani po 4 s hadrem v ruce☹

11. zář 2016

Začni psát komentář...

Odešli