dora13
25. srp 2016
110 

Naše tři týdny se Sebamedem

Přiznám se, že za dva roky, co starší syn používal pleny, jsem si oblíbence mezi krémy na opruzeniny nenašla -- měla jsem asi tři značky, které nám oběma celkem vyhovovaly a kupovala jsem tu, která zrovna byla v akci. Sebamed jsem za celou tu dobu nevyzkoušela ani jednou -- ne z přesvědčení, spíše proto, že pravděpodobně nebyl součástí vzorků, které jsem dostala v porodnici, takže jsem se k němu nedostala. 

I proto jsem se přihlásila do testování a byla ráda, když jsem byla vybrána, abych krém tři týdny testovala. Testování probíhalo s následujícími figuranty: Honzík (2 roky) a Alan (3 týdny):

Ani jeden z kluků nepatří do rizikové opruzeninové skupiny. Honzík je už několik měsíců bez plen a Alánek většinu dne v látkových plenách, ani u jednoho nepoužíváme vlhčené ubrousky. Nicméně, dalo by se říct, že jako na zavolanou se Honzík zrovna v době testování značně oprudil, takže mohl být do testovací skupiny zařazen také 🙂

Po třech týdnech testování mohu vyzdvihnout následující pozitiva krému: 

1. Krásně voní -- se zcela čistým svědomím mohu prohlásit, že ze všech krémů na opruzeniny, které jsem kdy používala, Sebamed rozhodně voní nejpříjemněji -- je to velmi jemná pudrová vůně.

2. Má výbornou konzistenci -- díky obsahu pudru (zde drobná výtka, na tubě ani na stránkách Sebapharmy se mi nepodařilo dohledat přesné složení krému) je krém poměrně suchý, výborně se nanáší, stačí pouze tenká vrstva, takže i 100 ml tuba dlouho vydrží.

3. Je (vodě)odolný -- viz fotka, důkaz místo slibů 🙂 Krém výborně drží, nesmývá se. Tato vlastnost může být trochu nevýhodná pro maminky s dlouhými nehty, krém za nimi logicky ulpívá.

4. Tuba má příjemnou velikost a tvar -- oceňuji malé a kompaktní balení, krém se vejde i do toaletní taštičky menšího formátu.

5. ...a co je nejdůležitější: je účinný. Alan do testu vstupoval s neopruzeným zadečkem a navzdory týdnu na chalupě, kde jsme používali jednorázovky, a teplému počasí, to tak po celou dobu zůstalo. Honzík test začínal opruzený, po několika dnech používání (mazali jsme vlastně jen večer, kdy jsme mu dávali plenku na spaní) vyrážka zmizela.

Celkove hodnotim krem jako velmi povedeny a jsem rada, ze se ke me, diky testovani, dostal, urcite ho budu pouzivat dal a mohu jen doporucit😊

#test_sebamed

Začni psát komentář...

Odešli