Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    e_lys88
    Zpráva byla změněna    17. dub 2024    

    Vyplacení nemocenské! Vyřešeno: lékař poslal lístek, na peníze 3.4.2024, proto tam vznikl nárok, na vyplacení dávný, za 1.-2.4., ponechám kdyby to někdo měl stéjně😉.
    Holky, někdo sem psal nedávno, stejnou věc…jsem na nemocenské, od půlky března. Dnes přišly peníze za dva dny a to 1.-2.4., vůbec nechápu proč, nemocenskou jsem neukončila? Proč jen, za ty dva dny?

    Hnidy🙏😳
    Holky našla jsem synovi, v pátek, ve školce upozorňovali, že jsou😳. Koukněte prosím do komentáře, koupila jsem Elimax a Arpalit neo. Pomohl vám ten Arpalit, třeba hned po prvním použití, nebo jste dávaly, ještě předtím zábaly?
    Na syna jsem použila ten Elimax, je to ale hnus silný, trochu mi stříklo, na kůži a hned mi zčervenala. Ještě vyčesáváme tím hřebenem, řekla bych že to zabírá??? Vyprala jsem povlečení a čepice, na 60.
    Sobě teda preventivně, zatím asi nic nemám, ale sugesce, je silná a tak mě všechno svědí, ten Arpalit neo.
    Mějte hezký den, bez breberek🍀.

    e_lys88
    Zpráva byla změněna    22. bře 2024    

    👏👏👏Holky, syn bude mít, v květnu 5 let, poprvé dnes spal sám, ve svém pokojíčku i sám usnul. Před půl rokem, jsme se přestěhovali, z vesnice, do města, takže i úplně jiný domov.
    Mám neskutečnou radost, vždycky se totiž bojím, že to bude složité a on mi pak vytře zrak. V neděli začal jezdit, na kole bez postranních koleček, jako ale úplně profi, hned jsme začali dlouhé trasy.
    Každé dítě, to má jinak, ale já jsem na něj neskutečně hrdá❤️❤️❤️.
    Co vaše dětičky, od kolika spí samotné a jezdí, na kole😉😂?
    Mějte bezva den🍀.

    Itálie a dům, za euro🏖🌋🍷.
    Holky, máte některá osobní zkušenost? Nebo, od známých?
    Myslím, že tady byl i někdo, kdo v Itálii žije, můžete mi prosím, zdělit reálný pohled?
    Případně, mimo akce dům, za euro, v jakých cenách, jde nemovitosti koupit? Nic velkého, stačí i apartmán, s terasou, nebo maličký domek. Na místě nezáleží, ale určitě bokem, od měst, vesnička….
    Díky👏.

    Hezký večer🍀.
    Holky, kolik tak máte, denně kroků??? Jako, když máte zrovna volno, jste doma a nejdete, třeba běhat?
    Já mám teda cca 11 000, to je v pohodě ne😉?
    Menší procházka, se synem, jinak opravdu doma, v bytě.

    Vrácení zboží DATART.
    Holky, nepracujete některá, v Datartu, nebo náhodou neporadíte?
    Zboží koupené 29.2.2024, vrácení možné do 14. dní. Teď jsem tam byla a už nechtějí vzít?
    Jak se to počítá?
    Myslela jsem, že jako z 29.2. na 1.3. atd…..takto by to vyšlo.
    Pokud se, ale počítá první den 29.2., tak 14. den, byl včera.
    Díky🍀.
    Chci vrátit nevhodný dárek.

    Lapač snů.
    Holky sháním, pro syna 5 let, lapač snů… nějaký opravdu krásný a originální, dětský, nejlépe se jménem.
    Poradíte mi? Případně, nevyrábí někdo?
    Díííky a hezký věcer🍀.

    Dětský stan, nad postel.
    Holky, máte některá, pro dítě, takový ten stan, nad postel, třeba s motivem vesmíru, konkrétně? Kde jste kupovaly? Syn má postel širokou 120 cm, jsou ty stany, nějak univerzály, nebo přesně, na šířku postele? Zvažují i baldachýn, budu moc ráda, za nápady.
    Díky a hezký den🍀.

    e_lys88
    Zpráva byla změněna    26. únor 2024    

    Fitnes náramek.
    Holky potřebovala bych poradit, nechci chytré hodinky, ale nějaké, které mi budou počítat kroky, km, ukazovat čas, abych je nemusela párovat s tel.
    Doporučíte prosím?
    Co třeba Garmin(fitnes náramek)?
    Díky, hezký den a běhání zdar🍀🏃🏻‍♀️.

    e_lys88
    Zpráva byla změněna    25. únor 2024    

    Mateřská.
    Holky, pracovní smlouva do 31.5.2024, odpracováno dva roky. Nástup na nemocenskou 15.3.2024, z důvodu rizikového těhotenství potrvá, až do porodu. Bude nárok, na mateřskou? Termín porodu prosinec 2024. Pravděpodobně se pracovní smlouva prodlouží, v době trvání nemocenské, ale kdyby náhodou…
    Díky, za odpovědi🍀.

    Ahoj dámy🍀,
    doporučuje mi prosím kvalitní ovulační testy a od kdy, mám prosím testovat???
    Díky a hezký večer.

    Holky, nemáte prosím některá, recept na rafaelo cukroví? Myslím to, ze sušeného mléka, ne salko. Nemůžu ho doma najít a nevím přesně poměr.
    Moc díky a cukroví zdar😂😉🍀.

    Ahoj holky, už jsem tady psala dotaz, ohledně výběru rasy, pro psího miláčka. Nicméně stále tíhnu, k teriérům a momentálně zvažují bostonského teriéra, vyhovuje mi menší vzrůst a inteligentní povaha. Máte některá, tuto rasu? Můžete mi prosím napsat názory a postřehy? Jak se Vám vychovával? Máme čtyřletého, energického syna, uklidnění mě, že to bude, v pohodě😂❤️.
    Moc díííky🍀!

    Hezký večer…
    holky nemáte náhodou někdo, černý, kovový, závěsný regál/police v kuchyni, jako místo horních skříněk? Píšu regál, protože potřebuji větších rozměru, nebo dva vedle sebe. Nemůžu na netu sehnat, ale na vzorových obrázcích jsou. Budu vděčná, ta tipy🍀. Díky.

    Maminky, kde kupujete, dětské merino prádlo, jako myslím podvlíkací, první vrstvu??? Potřebovala bych vel. 110/116.

    Díky, za rady🍀.

    Dětské zimní botky Lidl.
    Holky, prosím máte pro děti zimní boty, z Lidlu? Nemohly by jste mi prosím, pomoct s výběrem velikosti? Syn má nožičku 16,5 cm. Protetiky teď nosíme vel. 26.
    Vzít tedy vel. 27, nebo už vel. 28? Dííííky moc🍀.

    Ahoj holky, vlastníte někdo PHYNXE??? Nedávno jsem parkovala u jednoho baráku, kde byly na balkoně dvě, měla jsem chvilku čas, takže jsem je pozorovala a byli naprosto úžasní, ta jejich povaha, prvně jsem si říkala, že to není možné, nikdy jsem s nimi, do styku nepřišla, ani neznám nikoho, kdo by je měl. Objevila se tam i jejich majitelka a opravdu bych řekla, že v tu chvíli, byly prostě přítulné, jako pes, hned po ni začaly skákat. Četla jsem si teda o jich a hned bych si jednu pořídila, pořad musím na ně myslet. Nejspíš tam zajedu znovu a poprosím paní o informace atd…. Díky, za postřehy😉👍🍀.

    Holky pomooooc! Normálně mi v krabici, zežloutly moje bílé lakované lodičky😳. Nosím je výjimečně, ale loni byly,ještě normálně bílé..,,jsou od Baťi, staly mě kolem dvou tis.. Máte některá podobnou zkušenost? Co teď s nimi? Asi se nic nedá dělat, když jsou lakované,že? Díky, za tipy🍀.

    Ahoj holky.Dotaz na pokračovací uměla mléka,pro čtyřleťaka…obyč. mléka odmítá,vypije plechovku 600g týdně,kupujeme kendamil.Poradíte nějaké,které by bylo chuťově podobně kendamilu,sladká,taková plnotučna chuť?Davno jsem zkoušela pouze nutrilon,ten mi přišel odporný,pak hipp,ale u něj mi ta chuť taktež nepřišla,nějak dobra.Děkuji,za tipy😉👍.

    Holky,nemáte náhodou některá,dětské holinky/gumaky z Lindex?Nevim totiž,jakou velikost objednat,jsou tam uvedené,pouze roky,ale délky stélek ne…případně,nemáte někdo doma,vel. 26.,nebo vel.27.?Moc dekuji.
    Jo a dle Vašich rad,jsem objednala přezůvky do školky,od Befado,synovi se moc líbí a vypadají odolnější,že by teda mohly vydržet déle👍👍👍.

    e_lys88
    Zpráva byla změněna    8. bře 2023    

    Ahoj holky,jdu opět pro radu…jaké prosím,kupujete dětem přezůvky,do školky? Kupovala jsem klasické,české v obuvi,ale přišly mi hned sedřene a tak jsem kupovala X páru,za školní rok. Teď má barefootove,ale nějak se začaly třepit,nehezky,odlepuji se suché zipy,nic moc teda. Dejte prosím tip,aby vydržely,alespoň pololetí.
    Diiiiky a vše nej k MDŽ💐🌷🍀!

    Holky,potřebuji prosím trochu poradit…chceme si pořídit pejska,spíše synovi k narozeninám,bude mít teprve čtyři,ale ať dobře chápete,nejsem žádný začátečník,jsou to přešně čtyři roky,co mi do věčných lovišť odešel,můj milovaný amstaf…brečim za nim,ještě dnes. Teď bychom,ale rádi malé plemeno,proste gaucoveho psíka,ne ze by těm můj nebyl,milovat se valet❤️,jen ta výchova,výcvik a socializace byla náročnější. Poradíte mi? Jaké plemena mate? Koukám třeba na King Charles Španěla, zvažovala jsem i jezevčíka…aby byl hodně společensky,protože syn,mu určitě nedá pokoj.
    Moc děkuji.