elastiq
11. čer 2013

Novinka z řady farmaceutické kosmetiky Elasti-Q

Granátové jablko, olivový olej, vinná réva... To všechno jsou plody přírody, kterých využívaly už staré kultury, jako byli Řekové, Římané či Egypťané. Na dochovaných freskách jsou dokonce zobrazeny Egypťanky „v očekávání“, jak si potírají kůži oleji. I ony měly důvod obávat se strií, které mohly poznamenat jejich krásné a udržované tělo.

Podobné problémy řeší i ženy i v 21. století. Na rozdíl od Egypťanek či Římanek však nemusí vlastnoručně vymačkávat šťávu z ovoce a jeho semen, ale jednoduše si pořídí přípravek, jenž jejich kůži zcela vyhovuje a pomůže jí vypořádat se s náročným obdobím těhotenství. V lékárnách se nyní objevila novinka oblíbené řady Elasti-Q® - Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím. Jeho inovované složení má nyní podobu lehkého oleje pro příjemnější a snadnější aplikaci. Stejně jako jeho předchůdci je i tělový olej účinným pomocníkem v prevenci vzniku strií a příznivě působí na strie již vzniklé.

Tělový olej tvoří kombinace několika unikátních, přírodních složek:
- Olej ze semene granátového jablka pokožku hydratuje, vyživuje a zvyšuje její pružnost. Zároveň se podílí na její ochraně před popraskáním.
- Olej ze semene pupalky dvouleté zvyšuje odolnost kůže a posiluje její schopnost regenerace. Efektivně zesvětluje a vyhlazuje již vzniklé strie.
- Olej ze semene světlice barvířské příznivě působí proti stárnutí pokožky, hydratuje ji a zjemňuje. Taktéž se významně podílí na redukci strií.
- Olej ze semene vinné révy pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy okolního prostředí a účinně omezuje tvorbu strií.
- Olivový olej zjemňuje pokožku a zklidňuje ji při svědění a podráždění, které vzniká v důsledku napínání kůže. Vitamin E pomáhá chránit pokožku před škodlivými účinky volných radikálů.

Díky tomuto jedinečnému složení napomáhá Elasti-Q® Exclusive tělový olej proti striím nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje a vyživuje, eliminuje její nepříjemné svědění a chrání ji před škodlivými vlivy a volnými radikály.
Tělový olej se rychle vstřebává, takže nezanechává mastný film. Navíc je bez parafinu, barviv a konzervačních látek.

Buďte půvabná v těhotenství i po porodu!