elastiq
31. bře 2016
25 

Elasti-Q

Všechny produkty řady Elasti-Q jsou volně k prodeji výhradně v lékárnách!
Je však možné je objednat přes e-shop www.zlekarny.cz

ELASTI-Q ORIGINAL a EXCLUSIVE
Již vzniklé strie nelze nikdy zcela odstranit. Myslete tedy především na prevenci – 4 vysoce účinné látky (kyselinu hyaluronovou, elastin, d-panthenol a Vitamín E) obsažené v těchto tělových krémech vám zajistí krásné bříško bez strií.
Nyní nabízíme také novinku ELASTI-Q EXCLUSIVE tělový olej – pro snadnější a pohodlnější aplikaci (s obsahem oleje ze semen granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej). Olej neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky.

ELASTI-Q KYSELINA LISTOVÁ 800 – doplněk stravy obohacený navíc o pyridoxin a inulin. Doporučuje se užívat již 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím. Kyselina listová napomáhá procesu dělení a diferenciaci buněk a k normální krvetvorbě a růstu zárodečných tkání během těhotenství. Pyridoxin (vitamin B6) přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, navíc také pomáhá posilovat funkci imunitního systému.

ELASTI-Q VITAMINS & MINERALS – jedná se o multivtaminový a multiminerální přípravek s unikátní formulací tablet, s postupným uvolňováním účinných látek, stačí užívat pouze 1 tabletu denně! Tento doplněk stravy zajišťuje optimální přísun všech vitaminů a minerálů doporučovaných v době těhotenství i kojení.

ELASTI-Q PROMIMI DHA – kombinace DHA a vyváženého vitaminového komplexu. DHA (kyselina dokosahexaenová) přispívá k normálnímu vývoji očí a mozku plodu a kojence. Tento doplněk stravy neobsahuje jód a je tedy vhodný i pro těhotné maminky s poruchami štítné žlázy.

Začni psát komentář...

Odešli