Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Hledame logopeda v Praze pro 5leteho syna ktery ma opozdeny vyvoj reci na podklade vyvojove dysfazie. Chodi momentalne do obycejne skolky, kde s nim neco malo cvici dvakrat do tydne po 15minutach. Jednou do mesice statni logoped. Tak potrebujeme jeste navic. Nemate prosim nekdo kontakty, co muzete doporucit?

    elent
    2. lis 2019    

    Poradi nekdo s detskou sestavou na cviceni do pokojicku, prosim? Hledam pro dve nase male opice 5 a 3 let (20 a 15kg). Konkretne zebriny a neco k tomu (lano, gymnasticke kruhy a provazovy zebrik). Aby to bylo vice mene kvalitni ale zaroven financne nejak kolem 5tis max. Zatim cenove dostupne nasla jsem na Insportline.cz (viz. foto - neco na tento zpusob).
    Budu rada za kazdou radu a doporuceni ❤️ Nebo i foto co mate doma vy 🤗

    Cestovani s kocarkem v letadle. Holky, prosim, kdo ma zkusenosti jestli se da v pohode vzit do letadla Valco snap, ktery se sklada ne jako golfky?
    Na strance spolecnosti (letime Aeroflotem) nasla jsem jen to ze muzu pro dite zdarma vzit skladaci kocarek. Zadne jine poznamky k tomu nejsou. My mame jen Valco snap.
    Ja jen jestli nebude nahodou nejaky problem, ze se sklada ne na delku jako golfky ale do ctvrce (kostky).

    Hezky vecer, holky 😉 Vzdy tady hezky poradite. Uz jsem tady ziskala kontakt na nejlepsi psycholozku a ted potrebujeme logopeda. Idealne Praha Haje ale klidne hodte i jine tipy a zkusenosti.
    Syn bude mit v listopadu 4 roky. Ma opozdeny vyvoj reci. Teprve par mesicu jak sklada jednoduche vety, umi uz hodne slovicek ale vyslovnost spatna. K tomu jsme bilingvni rodina. Spolupracovat taky nevime jestli bude ale uz to musime zkouset. Tak proto chci fakt nekoho dobreho, zkuseneho....