eliskabrezinova
14. bře 2019
256 

Testování s BAZA light krémem

Ahoj, 

v první řadě bych chtěla poděkovat, že jsem byla vybraná do testování krému BAZA light na akné. Testování proběhlo od 11.2.2019 do 13.3.2019. 

Jmenuji se Eliška a je mi 25 let. S akné bojuji od 13 let, kdy se mi začali tvořit velmi ošklivé strupy, které hnisali a byly především jen na bradě. Bylo to omezující a v pubertě mi to moc na sebevědomí nedodalo. Nejvíce se nové pupínky objevovali před očekávanou menstruací. Opravdu jsem za těch 12 let vyzkoušela mnoho produktů. Proto jsem byla ráda, že jsem měla tu čest, tento výrobek testovat sama na sobě.

A teď už ke krému BAZA light.

Kurýr mi ho dodal 11.2. odpoledne, hned při rozbalení jsem byla nadšená z krabičky, která byla velmi hezká a byl u ní přiložený i letáček. Ihned jsem si přečetla návod a těšila se na večer, až ho budu moci vyzkoušet. Krém se nanáší na vyčištěnou pleť dvakrát denně, ráno a večer. Takže pro mě to nebyl žádný problém, když jsem doma se synem.

Večer jsem nanesla na pupínky krém. Krém měl velmi zajímavou konzistenci. Obsahoval malé kuličky které se vmasírovali do pupínku. Voněl velmi přírodně. Prostě žádný parfémový produkt. Krém trochu ztuhl a udělal okolo takový ochranný film.

Příbalový leták  prozradil toto:

Péče o pleť, obzvlášť o tu problematickou, je více než důležitá. BAZA light krém od společnosti Belupo o pokožku pečuje, ochrání ji, regeneruje ji a čistí. Používá se k regeneraci citlivé a podrážděné pokožky, a to především při léčbě ovlivňující její přirozenou lipidovou bariéru – ochranu. Zinkum-glukonát a bisabolol pokožku chrání a zklidňují a jsou vhodné také pro udržování jejího dobrého stavu během obnovy přirozené kožní bariéry.

Přípravek je vhodný také pro dospívající s problematickou mastnou pokožkou, jelikož čištěním pleti snižuje výskyt rozšířených pórů. Také pokožku matuje a potlačuje drobné nedostatky a začervenání. BAZA light krém obsahuje i látky změkčující, jako je skvalan, přirozeně se vyskytující v tukové vrstvě pokožky, který zabraňuje vysoušení, obnovuje vláčnost, pružnost a zajišťuje celodenní hydrataci.

Trojkombinace účinných látek zinek-skvalan-bisabolol, která není jinak v současnosti na trhu, vám pomůže k dokonalé pleti.

První den testování

Dva dny testování - Pupínky se hezky zatáhli a léčí se.

                             

Osmý den testování - Staré pupínky se zatáhli, ale o kousek vedle se udělali znovu, a k tomu přibyly další nové.

Třináct dní testování - Znovu se tvoří nové pupínky, mažu opravdu dvakrát denně.

Dvacet šest dní testování - Pleť se mi o dost zlepšila, pupínky se zatáhli a moje pleť vypadá dobře.

 Třicet jedna dní testování

+ Krém voněl čistě přírodně.

+ Má opravdu dobré účinné látky, které mě osobně opravdu zabrali.

+ Hezký design obalu.

- Po nanesení krému zanechá lehký, viditelní film.

- Určitě bych doporučila krém trochu protřepat před každým použitím.

                                                                Závěr

Opravdu ještě jednou moc děkuji za možnost vyzkoušet tento produkt. Já osobně tento produkt doporučuji, protože mi opravdu krásně pomohl s pupínky, které mě trápí opravdu dlouhou dobu. Neříkám, že pupínky zmizeli, už jsem opravdu smířená s tím, že se mi budou tvořit neustále. Ale existuje přípravek, který jeho projev alespoň zmírní a já u něj zůstanu nadále.

Hezký den,

Eliška

#test_bazalightkrem  #zkusenosti_bazalightkrem

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli