emiv
    19. dub 2020    

    Maminky prosím pěkně, nenašla by se tu opět dobrá dušička, která by mi zaslala KÓD NA 15% slevu u ALBI přes O2? Bohužel nemám v okolí nikoho, kdo má O2 operátora a potřebovala bych učinit objednávku na další knihy, mají u nás doma u dvouleťáka velký úspěch 😉 Každá koruna je proto pak znát, děkuji předem MOC!!

    emiv
    6. dub 2020    

    Maminky moc prosím!! Nenašla by se tu dobrá duše, která by mi zaslala KÓD NA 15% slevu u ALBI přes O2? Bohužel nemám v okolí nikoho, kdo má O2 operátora a potřebovala bych učinit zrovna větší objednávku, každá koruna se počítá 🙂 Děkuji MOC!!

    Dobrý večer,

    maminky prosím pěkně dokázal by nám někdo poradit, jsme bezradní 😀 Dcera (1. třída) přinesla domů úkol a nevíme, jak na to 🙂 Tušíme jednu větu: CHTĚL PÍT MLÉKO,... ale více ne. Zda je jedno, že to není správně vyskloňováno...? Předem moc děkuji za případné odpovědi 🙂 Spodní "pětilístek" s kočičkou bychom už poté asi dohromady dali podle nápovědy z čítanky, nebo těchto deset slov musí být nějak použito u pejska i kočičky, no nevíme 😀 Ostuda, ale pětilístek luštím poprvé 😀