Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, tipy pro 3leťačku na Vánoce. Babičky se ptají a ja už fakt nevím😀

    Holky, máte nějaký dobrý osvědčený recept na punč?

    Syn 1r7m. Kamkoliv přijdem, baví ho hračky tipu nasazovani krouzku na tyčku či různé vkládání. Napadá vás něco co by ho mohlo bavit a vydrželo mu to chvíli? Hlavně nechci aby to mělo více komponentu. Je to pak akorát na binec a on to rozhazuje. A z toho šílím😀

    Holky a tuhle knihu někdo máte? Jste spokojeni? Jsme na vesnici a ráda bych se o bylinky začala více zajimat. Především kvůli dětem.

    Máte prosím někdo knihu Tradinář? Stojí opravdu za to ?

    Hledám samolepkove knihy, kde se dolepuji určité samolepky na určité místa (měli jsme tak tvary. Modrý trojuhelnik na prázdné místo oramovaneho modreho trojúhelníku) Na netu je spoustu sešitů a knih, ale nelze se podivat jak vypadaji uvnitř. Občas jsem nějaké koupila ,ale byli tam třeba jen samolepky jako dárek navíc . Nebylo místo kam by se dolepili a nebo tam bylo spoustu dalších úkolů. Dokreslovani apod. Mně jde jen o to lepení. Dotaz je teda jak od debila, ale snad chápete co myslím😀

    😀

    Holky, koupila sem nosič na panaky a aby byl dárek osobnější, ráda bych ho nějak dotvorila. Pomalovala či popsala. Máte nějaké nápady jak na to ? Nevytvořila jste některá něco podobné? Za každý tip pošlu <3

    Tohle je taaak přesný..😀

    😀

    Odstavovala některá z vás 17m prcka? Jak dlouho to trvalo? U nás jedem 3 den a než usne je to hrozný tyátr. V pokoji rve a chce jen do obýváku, kde sice včera usl na gauči a noc jsme tam prospali docela v klidu. Jen vždy zamrmlal a spal dál a kdyby v 5,30 nevstaval manžel možná by se malý vzbudil později. Ale dneska řev v pokoji, nakonec i v obyvaku. Po půl hodině nakonec usl u tv kdy se zklidlil, ale zavadet si to nechci. Tak nevím jestli se to bude každý den zhoršovat nebo za to může přetaženi ( spal od 8.15 do 10.40 a pak už přes den neusl)....Ach jo , nevím.jak dlouho tohle vydrzim. U starší to vůbec neznám.

    Znáte to. Děti spí a domem se rozleha krásné ticho, jen tu a tam se ozve zvuk domu. Konečně je čas na koupel. Kterou si stejně neužijete, protože několikrát musíte zastavit tekoucí vodu. Slyšíte děti plakat, ale jen co voda přestane téct zvuk zmizí a vy dále pokračujete v úžasné koupeli a uši máte nastražené směrem ke dveřím. Tento jev několikrát opakujte. Když už vás to po dlouhých 5ti minutach přestane bavit, lezete ven z vany a užíváte si to ticho a v tom..Jedna mala nepatrná kapka kapne do hraciho nočniku a spustí známou narozeninovou melodii..Málem sem sebou sekla, jak jsem se lekla 😀 😀 #materskademence

    Máte nekdo zkušenosti s duhou a pulkruhy od Grimms? Vyplatí se to? Vyhraji si s tím vaše děti?

    Malý, bezvýznamný krok pro lidstvo, ale pro nás matky velký skok. Tak holky doufám, že to zítra zvládnem a bulet budem až po odevzdání těch našich velkých miminek. Já už druhou noc nemůžu spát a děsím se toho jak to zvládnu. O ní strach nemám, ta už od zápisu básni o tom jak chce za dětma do školky. Tak snad ji to vydrží. A já to snad vydržím doma s mladsim. 🙂 Holky držte se 😉

    Máte prosím někdo nějaké tipy jak ukončit kojení? Bohužel netuším jak odbourat uspavani u prsa a noční kojeni. Které je i 5x. Už mne to netěší. Ba naopak mne to začíná pěkně deptat. Malý má rok a 4m.

    Holky nějaký super tip na dresink na testovinovy salat? Jak ho děláte? Nikdy netrefim chuťově takový jaký mají restauracích🙂

    Prosím o tip na láhev na pití pro 3letou 1 ročního. Mají Canpol babies s brčkem a neustále to někde teče. A nevím co by pro takové větší prcky bylo ideální.

    Ahoj Holky. Kdo jezdíte pod stan? Máte někdo tipy jak a co sbalit ? Máme malej stan bez predsinky a dvě děti do 3let. Tak mám lehké obavy a chci předejít zmatku. Říkala sem,že třeba trika +kalhotky+ponožky zabalím do balíčku tak, abych každé ráno jen vytahla a nemusela se prehrabovat v tašce. Jsou nějaké další fígle co a jak ?😀 Nebo to prostě bude neorganizovanej chaos?😀

    Ahoj holky. Příští týden jedem na dovcu do kempu u Jindřichova Hradce- Osika a autokemp piskovny Suchdol nad Lužnici. Máte zkušenosti? A co by jste doporučily v okolí vidět? Budem.jezdit s kočárkem děti 1 A 2roky.

    😀

    Holky opravovala jste některá čtečku? Ma to cenu? Spadla mi a praskl displej a.dotyk.nefunguje:-/

    Holky nějaký tip na román, který popisuje obyčejný život na začátku 20let, nejlépe z naší země? Případně nějaké podobné romány co Vás zaujaly? Něco jako Babička.

    Ahoj holky. Který sporťak by jste braly??
    Joie Literax 4air
    Valco Snap 4 sport nebo
    Britax BMotion???

    STANOVANI. Holky je tu někdo kdo jezdí stanovat? Chtěla bych tip na stan(2dospeli, 2 deti) a případně na čem spíte? Samonafukovacky, nafukovacky či něco jiného?

    😀 u nás to jsou Asi zuby už 3 měsíce😀

    SPOLEČENSKÉ HRY. Ahoj holky. Máte tip na nějakou hru která se u vás už osvědčila nebo by jste ji doporučily? Věk 2,5roku.

    Je neskutečné jak to utíká 🙂 Přes chvíli jsme přišli z porodnice a on už si slaví rok. A starší od září do školky. Doma jsem už přes 3 roky a vůbec mi to nepřijde. Někdy je to fakt náročné a mám chuť prasknout dverma a utéct do polí, ale neměnila bych to.

    (3 fotky)

    Konec kojení. Máte někdo zkušenost? Dceru jsem odstavila ve 13,5 mesicich. Byla jsem v 17tt a už jsem to psychicky nedavala. ,,Diky,, těhotenství jsem přišla nejspíš o mléko, takže s tím dcera neměla žádný problém. Ale mám trosku obavy , že s tím našim býčkem, to tak lehké nebude. Mleka je dost a i když se snažím přes den prso nedavat a nenabizet, tak si ho snaží vyřvat sám. Bohužel usíná u prsa. Máte tipy jak nejšetrněji kojeni ukončit?

    Maminky, máte někdo tuto trampolinu? Stojí za to?

    Autosedačka..Holky máte zkušenosti se řvoucim ditetem v sedacce?..Malý má 11m, od 9 jsme zrušili vajíčko a sedí ve větší. Myslela sem že bude mít rozhled a bude to lepší, ale není. Jezdíme k rodičům..cesta trvá 25minut a Ja jsem.vyrizena. on se totálně vzteka a mne to trhy uší. Jak ho vezmu do náruče je klid. Ale nezabírá ani jídlo, ani hračky. Absolutně n3vim co s ním. Zdá to někdy vůbec přejde. Ale.je to děsný. Úplně se desim, že by jsme chtěli jet v létě třeba do zoo nebo na chatu. Vyjíždím až je unavenej, ale To prospi tak 2 jízdy z 10. Máme teda i problém v kočárku. Tam mi vydrží 15minut a když potom neusne chce prostě do náruče..je to silene a opravdu bych nejradši byla zalezla jen doma. Nemůžu nikam v klidu jet a ani jít..