Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    erikaviki
    19. led 2019    Čtené 221x

    Jak se u nás zabydlela A-DERMA...

    Testování výrobků značky A-DERMA k nám přišlo v pravý čas. Jako každou zimu se u dcerky objevil atopický ekzém s příchodem prvních mrazíků. Zkusila jsem štěstí a ono to vyšlo 🙂 Byli jsme vybráni na testování zvláčňujícího mycího oleje a emolienčního krému. S velkým očekáváním jsem přebrala od kurýra balíček a těšila se na testování něčeho nového, námi ještě nevyzkoušeného.

    Atopický ekzém se u dcerky objevuje pravidelně na zadní straně nožiček. Velké ložiska bývají v podkolenních jamkách a postupuje až na zadeček. Letos se poprvé přidal ekzém i na ručičkách.Koupání u nás nepřicházelo v úvahu,pouze jsme sprchovali.

    S mycím olejem A-DERMA si dcerka konečně začala užívat koupel s napuštěnou vanou plné vody. Olej úžasně voní, nevysušuje a díky tomu, že neobsahuje mýdlo se dá naprosto v pohodě použít i na obličej. K mycímu oleji mám snad jednu jedinou výtku - a to,že by mohl být také s pumpičkou. Naše dítě se rádo myje samo, a tak jsme museli velmi krotit jeho spotřebu 🙂 Jinak nemám jediné mínus - mycí olej je opravdu lehký, nevysušuje, výborná konzistence a ta vůůůně se nedá ani popsat.

    Po koupeli následovalo vždy pečlivé natření emolienčním krémem. Krém je krásně hebký, výborně se roztírá, velmi rychle se do pokožky vstřebává a téměř okamžitě po natření přestává pokožka svědit. Velké plus je to, že je v balení s pumpičkou! 🙂 Krém je absolutně bez parfemace. A to je jediná věc, která je mi líto. Preferovala bych stejnou vůní jako u mycího oleje. Jinak naprostá spokojenost.

    Z počátku testování jsem pořád kontrolovala, zda jde vidět nějaký pokrok. Vše má ale svůj čas...🙂 Po 1,5 týdnu pravidelného používání se začala ložiska zmenšovat. Po 14 dnech už nastalo opravdu velmi viditelné zlepšení. Nutno podotknout, že jsme testovali v průběhu vánočních svátků, kdy jsme trochu přivřeli oči nad dietou, kterou kvůli atopu dcerka dodržuje. Kupodivu nedošlo k žádnému zhoršení. A-DERMA nás i v tomto "podržela". V současnosti má dcerka pokožku zcela čistou, bez ložisek atopického ekzému. Zatím se žádné ložisko neobjevilo znovu, což byl dříve nás nejčastější problém. Takže to vypadá, že jsme opravdu konečně objevili ten zázrak co jí pomůže.

    U výrobků A-DERMA nadále zůstáváme a rozhodně doporučujeme všem, kteří s atopickým ekzémem bojují stejně jako my. Naše oslava třetích narozenin se obešla bez ekzému, svědění a s úsměvem 😃