Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj holky, prosím češtinářské okénko, DÚ 4. třída: Psy nezavírejte jen do BOUD? Nebo BUD? I Google je v rozporu😄Děkuji.

    Letos trochu nekorektně...😄 Takže štěstí, zdraví a občas i ten pokoj svatý....krásné svátky❤️❤️❤️

    evejka
    6. únor 2017    Čtené 43x

    Moje testování KAWAR

     Je to poprvé, co jsem se zapojila do testování a jsem velmi ráda, že jsem byla vybraná zrovna na balíček kosmetiky Kawar. O kosmetice Kawar jsem neslyšela a byla jsem zvědavá, čím mě Mrtvé moře oživí. 

    Hned na začátku jsem byla mile překvapená rychlostí doručení balíčku a následnému obsahu produktů: mýdlo, krém na ruce, tělové mléko, pleťová maska, sůl do koupele, denní krém a šampon. 

    Začala jsem ihned zkoumat složení, datum expirace a opět velká radost, produkty všechny byly čerstvé s expirací do roku 2019 včetně země původu - Jordánsko. A pak nastala láska na první pohled, tedy, spíš očich.

    Jako první jsem otevřela tělové mléko, produkt má plastové víčko chráněné alobalem, který šel trochu špatně strhnout. Ale následně mě překvapila jemná textura a neskutečně čistá vůně, která se krásně vrství s jakýmkoliv parfémem. Je to jako když vystoupíte ze sprchy, harmonizující a naprosto unisexová, kterou ocení muž i žena. Vzhledem k zimnímu období a velmi vysušené pokožce jsem se hned po sprše namazala. Překvapilo mě okamžité vstřebání a vyhlazení pokožky, lotion nezanechává vůbec mastný film, a přesto je pokožka hladká. Pro mě neskutečné překvapení a must have v rodinném kosmetickém balíčku!

    Následoval denní krém a stejné překvapení, klidně lze používat také jako bázi pod makeup, pleť byla ihned rozjasněná, svěží, vláčná a jemná na dotek. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Se stejným úspěchem jsem zařadila mezi recenzeované produkty i krém na ruce. 

    Šampon mě nenadchnul, ani neurazil, má příjemně mořskou vůni, kterou si tedy spíš užívají děti a manžel, přestože při zatečení do očí umí pěkně zaštípat. Vzhledem k mé struktuře vlasů nebylo jednoduché je následně rozčesat, takže ho hodnotím jako spíše neutrální. Jen při manipulaci se při druhém mytí hlavy manželovi hned ulomilo víčko.

    S bahenní maskou a solí do koupele jsme zažili spoustu srandy, místo maminčiny relaxace relaxovali všichni z rodiny. Hra na Jožina z bažin měla úspěch. Textura masky a vůně je opravdu bahenní, stačí 5-10 min, nemám problémy s pletí, takže jsem nepozorovala výrazné změny. Solná lázeň byla příjemná, ale spíše šlo o teplotu vody, než o sůl.

    Co se týče mýdla, byl to nejslabší kousek z balíčku kosmetiky Kawar. Ne snad, že by bylo špatné, ale doma používáme pouze tekuté mýdlo a není kam ho odložit, takže nám ve sprcháči dělá mapičky a čekám, kdo na něm uklouzne.

    Podtrženo sečteno….kosmetika Kawar mě mile překvapila, doobjednám si další mléko, krém na ruce a denní krém. Vzhledem k cenám uváděným na netu je to hodně muziky za málo peněz  děkuji týmu MK za možnost testování a budu se těšit na případnou spolupráci dál.