Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    #positivechalange den 7)......1) dostala jsem krásný ho hubana ráno od přítele 😶. ..2)mám uklizeno velkou skříň v ložnici. ..3) umytá okna (2)..zatím. .zítra budu pokračovat. ......zdar a sílu💪všem

    ☺tak jsme přijati do školky ☺.....jen mám otz. přišel jste někdo do styku s Mycoplazmou? ??

    evuna
    2. led 2015    

    💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗sice ještě nemáme datum.......😆😆😆😆😆😆😆😆ale bude ze mě paní Hospodářová😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
    💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

    Jestli mohu, ráda bych sdílela tuto str.děkuji a šiřte dál☺
    http://www.centrumplodnosti.cz

    Holky.....co byste poradily mamině,která musí vyřadit svému osmiměsíčnímu dítěti sunar????a příkrmy malé moc nejedou...mlíčko miluje...ale nesmí ze zdravotních problémů..nesmí laktozu...co s tím???děkuji

    Mohla bych poprosit o názory...děkuji....přecházel z vás někdo ze Sunaru na sojové mlíčko u skoro 2letého dítka?bumbala krásně trojku sunar a čtyřka nám nechutnáááá fuj fuj....a jelikož jsme s dcerkou starší přešly na jinou stravu..pijeme občas sojové...takové ty pitíčka od Alpro...malé zachutnaly ty vanilková...děkuji...

    Zdravím,,,je tu diskuze na téma Živá strava?????? děkuji

    Asi hloupý dotaz..ale ráda bych slyšela jak to je doopravdy..máte někdo Air Bank? jak jste spokojeni? děkuji

    Halo halo.....zase otravuju .-D....potřebuji recenze....Fiat doblo 1,4 16V 95k MY LIFE....2012.....nemáte někdo náhodou?????.......jak to jezdí,jaká je spokojenost....co motor??frčí? se ptám blbě ale nerada bych šlápla vedle a tak nějakou obhajobu 😀 děkuji předem...

    Televizní reklama, hýbe celým světem. Z dospěláků dělá voly, plete hlavy dětem. Dětičkám se dobře daří, Actimel je chrání. Za maminku dneska vaří, z Vitany ta paní. K snídani si dávám Be-Be, k tomu šálek Granka. Slíbila mi modré z nebe,Hypoteční banka. Za Vašutem jsem si skočil, za chvilku mě přesvědčil. Dřív sem za den stokrát močil. Prostenal mě vyléčil. Děti hnusem křiví tlamu, když jim večer mažu Ramu. K žrádlu tohle vůbec není. Je však zdravá, to se cení. Tatínek má svoje dny. Na balkóně chlastá. Maminku to netrápí, vyšla nová Vlasta. Žirafa co duhu svačí, to mě vždycky bere. V bříšku ji to hrozně tlačí, lentilky pak sere. Na kopci jsem zpozoroval, fialovou krávu. Kdo tenhle spot nafilmoval, asi hulil trávu. Z hajzlu na nás leze havěť, svěžest se jí příčí. Ať si mrchy píšou závěť. Domestos je zničí! Sušenku si omlékuje, malá chytrá holčička. Zaskočil jí keksík v krku, zmodrala jí hlavička. Neolízne, neotočí, marně lapá po dechu. Slzy se jí řinou z očí, neměla žrát ve spěchu. Pampers, nebo jiné pleny? Maggi nebo Vitana? Co rozpustí nejlíp hleny? Škodovku či Nissana? Vy, co ještě tápete, chcete filmy v celku, u reklamy chrápete, přepínáte telku. Ten kdo stvořil reklamu, zasloužil by přes tlamu...

    evuna
    8. led 2014    

    Holky potřebuju recenze na vysoce kvallitní termosky...sem s tipy...🙂....děkuji předem...

    http://www.rodas.cz/
    mohu vřele doporučit...máme za sebou tvorbu...

    evuna
    2. lis 2013    

    my si musíme taky vyžrat opravdu všechno...malá po očkování Priorixem...vyrážka až na prd.li ....chuděrka..nejvíc má zachycen ale obličej..máte taky někdo zkušenosti s reakcí po Priorixu..zarděnky,lehčí forma, ale stojí to za to..☹((

    http://www.outdoorkids.cz/?684,viking-3-81415-17
    tak jsem seplácla přes kapsu.....jsou nádherné a já se zamilovala.....příště půjdu zase do nich...
    vřele doporučuji

    Co bys měl z jídelníčku odstranit?
    • Bílá mouka (pečivo a těstoviny, které nejsou celozrnné), nevhodné jsou zejména koláče a cukrárenské výrobky – pozor, některý tmavý chleba není o nic zdravější, může být pouze obarven karamelem, čti proto pozorně etikety a kupuj výhradně pečivo celozrnné; bílá mouka také doslova zalepuje střevní stěnu a nemohou se tedy vstřebávat živiny z potravy.
    • Cukr a potraviny, které ho obsahují (samotný cukr na slazení, čokoláda, sladkosti) – pokud máš rád mlsání, kup si kvalitní hořkou čokoládu, a když máš chuť, dejte si jeden čtvereček. Díky hořké chuti se jí sní méně, navíc obsahuje prospěšný hořčík. V případě, že se neobejdeš bez oslazené kávy či čaje doporučuji produkt Cukren, který je vyroben ze sukralózy (z cukru), ale jeho velkou výhodou je při stejné sladivosti možnost použít mnohem menší množství, tím pádem přijmeš o 65% méně kalorií.
    Pozor – např. müsli tyčinky nebo celozrnné sušenky nejsou zdravou variantou mlsání, složením i kalorickou hodnotou se blíží klasickým sladkostem (i celozrnné keksy obsahují mouku, cukr a tuk a jsou stejně kalorické jako běžné sušenky).
    Chutě na sladké mohou být projevem nedostatku některých vitamínů či minerálů a tak je doplň pestrou stravou a multivitaminovým přípravkem.
    • Nevhodné tuky (živočišné tuky, tučné maso, smetana, tučné sýry, rostlinné ztužené tuky) – např. pod sýr na chleba není roztíratelný tuk potřeba, místo něj přidej papriku nebo rajče.
    • Uzeniny (salámy, paštiky, párky apod.) – nahradit kvalitní libovou krůtí šunkou nebo pršutem – místo většího množství levného salámu raději kup poloviční množství kvalitní dušené šunky nebo pršutu, ale ani tato kvalitní uzenina by se neměla jíst denně díky vysokému obsahu soli. Levné paštiky a salámy nekupuj vůbec, obsahují pouze tuk, sůl, mouku a množství barviv, konzervantů a ochucovadel.
    • Smažené potraviny – chutné jídlo lze připravit i dušením či pečením ve vlastní šťávě s minimálním použitím tuků.
    • Potraviny obsahující glutamát a potraviny s přídavky barviv a konzervantů, tzv. éček (bujóny, instantní potraviny, čínské občerstvení, tavené sýry, salámy, barvené pudinky, některé snídaňové
    cereálie, sladidla, sirupy a sycené nápoje) – čti pozorně etikety – mohou způsobit mnoho alergických reakcí a zatěžují nepřiměřeně organismus a jsou velmi nevhodné až nebezpečné.
    • Velkou překážkou v hubnutí je také konzumace ovocných džusů nebo slazených minerálních vod (i uměle slazených).
    • Tavené sýry - obsahují fosfor, který omezuje vstřebávání vápníku v těle, proto je z jídelníčku úplně vyřaď.
    • Cola – obsahuje velké množství pro tělo nevhodných a zatěžujících látek; například kyselina fosforečná silně odvápňuje kosti, díky obsahu cukru má příliš vysokou energetickou hodnotu.
    • Umělá sladidla – zatěžují organismus, velmi nevhodné při redukci protože po nich máme chuť na sladké. Některá sladidla nejsou o nic méně kalorická než běžný cukr.
    • Mléko - je těžce stravitelné, může vyvolat alergie, a proto je vhodnější používat zakysané výrobky (kefír, jogurtové mléko, podmáslí…). Tělo dokáže takto upravený mléčný výrobek lépe zpracovat a i vápník je mnohem více využitelný z mléka zakysaného.
    • Alkohol (pokud máš opravdu dobrý důvod k přiťuknutí, nech si nalít sklenici vinného střiku z bílého vína s vodou). Alkohol je poměrně kalorický a zatěžuje organismus jeho odbouráváním. Tělo pak přednostně spaluje alkohol a ne tuky!
    • Sladké pečivo. Je to pouze zdroj nekvalitních cukrů, které především při konzumaci

    Manželský pár je v ZOO. Manželka je úžasná sexy kočka, prostě kost. Před klecí s orangutanem se oba zastaví. Manžel povídá: "Zkus si sundat podprsenku, co to sním udělá."
    Manželka si tedy sundá podprsenku.
    Orangutan začne skákat po kleci jako pominutý, celý nadržený.
    "Zkus si sundat ještě kalhotky", povídá manžel.
    Manželka ho poslechne.
    Orangutan už neví, co by v kleci dělal, skáče, trhá mřížemi jako pominutý. Najednou manžel otevřel dveře, šup strčil manželku dovnitř a říká: "A teď mu zkus vysvětlit, že tě bolí hlava!"

    Ahoj..mohla bych poprosit o recenze..Aquapalace v Praze..jak jste byli spokojeni????

    Doplněk k mé zprávě níže uvedené...paní začala reagovat a bylo to veliké nedorozumnění a mrzí ji to...ale ...důležité je že začala řešit kam se chodítko mohlo podít..a ejhle...pošta...tak snad už dorazí do konce měsíce k nám...🙂 takže tímto....lucije_chadzi...je jako každá jiná maminka velice zaměstnaná 🙂..

    Mohu poprosit o nakouknutí?? maminky a očekávající..kdo máte zkušenost s touto maminkou????
    lucije_chadzi.......poslala jsem ji peníze za chodítko a.......chodítko nemáme........máte někdo podobnou zkušenost s ní???? děkuji

    Pokud máte možnost do divadla...vřele doporučuji toto představení...v podání Libereckých protagonistů..jednička s hvězdičkou😀

    https://www.youtube.com/watch?v=lwuF8aTQ3oM

    Říká někomu něco Waldorfská pedagogika a jakou s ní máte zkušenost? děkuji

    Jak už mnoho přede mnou, tak i já a všechny moje holky🙂) bychom rádi Vám všem přítomným a blízkým, popřály krásné Vánoce, plné sladkostí a miliony dárečků🙂) moře zdraví, štěstí a lásky do Vašich srdíček🙂)) a co nejvíc spokojenosti..........Šťastné a Veselé🙂)))))) Eva, Danda, Bára a Eliška spolu s taťkou🙂)