A máme tu jednu z předposledních soutěži o 10 volných vstupenek na FOR FERTILITY 2013! Otázka: Jedna z metod využívaných při umělém oplodnění je tzv. asistovaný hatching. Víte, co je podstatou této metody? Správnou odpověď ve formě krátkého popisu piště na emal info@forfertility.com!
    Prvním pěti, kteří pošlou správnou odpověď, pošleme vždy 2 vstupenky - pro výherce a jeho partnera nebo kohokoliv, s kým bude FOR FERTILITY 2013 chtít navštívit.

    Soutěž o 10 volných vstupenek na FOR FERTILITY 2013! Prvním pěti, kteří pošlou správnou odpověď, pošleme vždy 2 vstupenky - pro výherce a jeho partnera nebo kohokoliv, s kým bude FOR FERTILITY 2013 chtít navštívit.

    Otázka: Jedna z technik asistované reprodukce využívaných při léčbě neplodnosti je označována zkratkou ICSI, víte o jaký postup se v této technice jedná?

    Správnou odpověď ve formě krátkého popisu techniky piště na emal info@forfertility.com!

    FOR FERTILITY 2013 se koná v novém moderním pavilonu P v areálu BVV. Počet míst k sezení na akci FOR FERTILITY 2013 je však omezen, a proto doporučujeme zakoupení vstupenky před akcí on-line a těšíme se na setkání!

    forfertility
    31. bře 2016    Čtené 6x

    FOR FERTILITY 2013

    Toužíte po miminku, ale nemůžete otěhotnět?
    Máte obavy z neplodnosti nebo se právě chystáte na její léčbu?
    Zvažujete umělé oplodnění, ale nevíte, jak si vybrat kliniku asistované reprodukce?

    Zveme Vás na FOR FERTILITY 2013, kde Vám na tyto otázky a mnohé další pomohou odpovědět ti nejvyhledávanější lékaři z oboru reprodukční medicíny v České republice!

    FOR FERTILITY 2013 je určena nejen všem ženám, které touží po miminku a nemohou otěhotnět, ale také jejich partnerům. Společně se tak můžete dozvědět vše v jednom jediném dni a na jednom místě.

    Těšíme se na setkání s Vámi na FOR FERTILITY 2013 v soboru 15. června 2013 v Brně!