36 / 247

    Tu mám teď doma..už se těším .-)

    25. kvě 2013
    fwllo
    autor

    @sarinka tuhle jsem dočetla včera.. Nevím, myslím že už napsala mnohem lepší knížky..

    25. kvě 2013

    @fwllo tak jsi měla pravdu..nic moc ☹ žádná legrace. .jak je u ní zvykem ☹

    6. srp 2013

    @fwllo
    @sarinka v Anglii tahle knížka a jiné vyšly pod jménem Madeleine Wickham (Kinsella je pseudonym). Právě proto, že ty knížky jsou v jiném duchu než shopaholici apod.

    11. říj 2013
    fwllo
    autor

    @suzanna123 to jo, ale tahle je úplně odlišná i od jejích dalších knížek, myslím třeba Bohyni v domácnosti nebo Dokážete udržet tajemství.. Tahle prostě byla ponurá..

    11. říj 2013

    @fwllo jj, bohyně i tajemství píše jako Kinsella. Tuhle mám, ale ještě jsem se k ní nedostala, tak nevím jaká je, ale ty, co napsala jako Wickham a co jsem četla, jsou určitě "serióznější". Mně pak už Rebecca ze Shopaholiků lezla na nervy a tajemství mi přišlo úplně pitomé, tak mi tyhle knížky přišly celkem k chuti - kdyžtak koukni http://cs.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Wickhamová - jsou tam knížky, které vyšly pod Wickham (ať se zase nespálíš 🙂)

    12. říj 2013
    fwllo
    autor

    @suzanna123 Děkuju moc 🙂 momentálně mám doma tu nejnovější-Víkend s přáteli, už podle obálky to vypadá podobně jako tahle, ale dám jí šanci 🙂

    12. říj 2013

    Tu jsem četla a líbila se mi - ale hádám, že to asi bude podobné, rozhodně to nejsou shopaholici. Tak třeba se ti to bude líbit, když už víš, co máš čekat 🙂

    12. říj 2013