gabrinkas
20. kvě 2021
353 

Dvoufázové odlíčení pro dokonalou a čistou pleť, jak na to?

Dokonalá pleť je touhou všech žen. Ovšem cesta k ní je trnitá a velmi dlouhá, zvláště pokud čištění pleti zanedbáváte - ať už make-up používáte, nebo se vůbec nelíčíte. Pokud totiž vaše pleť není dostatečně čistá, tak se nahromaděný maz a další nečistoty usazují v pórech a díky tomu dochází k jejich rozšíření, zanesení včetně tvorby černých teček, zánětu a rozšíření infekcí, které způsobují bakterie.

Důkladné dvoufázové vyčištění vám nezabere zbytečně moc času a nepotřebujete k tomu ani příliš produktů. Dnes vám dáme tip, jak na dvoufázové čištění pleti, které se skládá ze dvou snadných kroků, pro perfektně čistou pleť.

  • Odlíčení v 1. kroku
    Začněte tím, že z pleti odstraníte veškeré nečistoty. Líčení a make-up z pleti jednoduše odlíčíte produktem na olejové bázi, který je mastný a díky tomu rozpustí i voděodolné produkty.
  • Čištění v 2. kroku
    Když je pleť zbavena veškerých nečistot, přichází řada na hloubkové čištění a jemné dočištění, které zároveň pokožku připraví na následnou péči v podobě sér a krémů. Pro druhý krok můžete použít: čistící pěny, gely, oleje, nebo pleťová tonika, které budou vhodné pro váš typ pleti.

Stále nové tipy a rady od kadeřníků a kosmetiček - Magazín Gleid nejen o kráse, ale i o životě skutečných žen.

Začni psát komentář...

Odešli