Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    gabrisova_vivaxcz
    29. led 2017    Čtené 46x

    ColiPrev na facebooku 🙂

    Věděli jste o tom, že kapky ColiPrev mají svojí stránku na Facebooku? Informace nejsou jen o kapkách, ale i rady a doporučení, jak zvládat dětskou koliku a mnohé další informace najdete na facebookovém profilu „Kapky ColiPrev“.

    gabrisova_vivaxcz
    29. led 2017    Čtené 45x

    Kojíte své miminko?

    Patříte ke kojícím matkám? Věděli jste o tom, že složení mateřského mléka, kterým dáváte děťátku potřebnou výživu, není stále stejné a postupně se mění? Jak je možné ovlivnit jeho složení? Zapojte se do fóra a přidejte svojí zkušenost.

    gabrisova_vivaxcz
    29. led 2017    Čtené 42x

    Jak trávíte víkendové dny?

    Jaký jste si připravili program na víkendové dny pro Vás a Vaše děťátko? Liší se něčím od běžných dní v týdnu?

    gabrisova_vivaxcz
    29. led 2017    Čtené 43x

    Jak jste se připravovali/připravujete na porod?

    Dříve než se maminka začne naplno těšit ze svého děťátka a užívat si radosti, ale i starosti běžného dne, přichází chvíle, na kterou budoucí maminka čeká s určitými obavami. I navzdory tomu, že se většina žen na porod důkladně připravuje, asi nikdy se nedá připravit úplně na průběh porodu. Jistou pomůckou, která může snížit fyzickou zátěž maminky při porodu, a třeba také urychlit porod, je porodnický gel Dianatal, o kterém se víc dozvíte na stránce www.porodnickygel.cz

    gabrisova_vivaxcz
    27. led 2017    Čtené 96x

    Přibližně 20% kojenců trpí kolikou. Je mezi nimi i vaše mimčo?

    Kojenecká kolika je problém, který trápí přibližně 20% kojenců. Naštěstí, kojenecké koliky, které jsou způsobené intolerancí laktózy, jsou většinou přechodné a odeznějí, když dosáhne dítě věk 4 až 6 měsíců. Nezapoměňte však, že intolerance laktózy se může opětovně vyskytnout později, v období nástupu do školy nebo v dospělosti. Tehdy je způsobená geneticky podmíněnou redukcí aktivity enzymu laktáza.

    gabrisova_vivaxcz
    27. led 2017    Čtené 39x

    Pojďte si s námi zasoutěžit 🙂

    I Vy patříte k maminkám, které se nemůžou vynadívat na svojí spinkající ratolest? I v takových situacích oceníme přínos telefonů s fotoaparátem 🙂 Máte i Vy mobilní telefon plný fotek vašeho děťátka? Pochvalte se a zapojte se do soutěže!

    gabrisova_vivaxcz
    26. led 2017    Čtené 146x

    Jak ulevit miminku od bolesti bříška?

    Každá maminka chce pro svoje děťátko to nejlepší. Když chcete předejít kojenecké kolice, anebo zmírnit nepohodlí děťátka, je důležité, aby bylo za každých okolností kojené ve správné poloze, kdy nedochází k sání nadbytečného vzduchu, hltavému krmení a také v příjemném a pokojném prostředí.

    Jak je ješte možné odstranit kojeneckou koliku? I na to se vás dnes ptám ve Fóru.

    gabrisova_vivaxcz
    26. led 2017    Čtené 40x

    Jak jste se připravovali na porod?

    Porod děťátka patří k nejkrásnějším a nejočekávanějším událostem v životě každé ženy. Očekávání a radost však kráčejí ruka v ruce s obavami z neznámého, strachem a nezřídka bolestmi. Ulehčit porod a pozitívně ovlivnit výskyt poporodních zranění může budoucím maminkám porodnický gel Dianatal. Budete rodit v blízkém období? Slyšeli jste už o porodnickém gelu Dianatal? Víc se dozvíte na stránce www.porodnickygel.cz

    gabrisova_vivaxcz
    25. led 2017    Čtené 153x

    Jak upravujete svůj jídelníček během kojení?

    Květák, brokolice, ružičková kapusta, okurky, cibule, česnek, paprika. Běžně jde o zdraví prospěšnou zeleninu. Avšak v případě, že kojíte, měli byste je ze svého jídelníčku vyloučit, stejně jako kávu a příliš kořeněné jídla. Snížíte tak pravděpodobnost, že vaše děťátko bude bolet bříško.

    gabrisova_vivaxcz
    25. led 2017    Čtené 38x

    Víte, z čeho se skládá?

    Věděli jste, že podle průzkumů, většina maminek dbá o to, aby přípravky pro jejich děťátko byly založené na přírodní bázi? Také při výběru všech výrobků pro miminko zohledňují tuto skutečnost. Při koupi kapek ColiPrev nemusíte mít starosti. Složené jsou výhradně z přírodních ingrediencí.

    gabrisova_vivaxcz
    24. led 2017    Čtené 99x

    Jaké jsou příčiny dětské koliky?

    Dětská kolika je postrachem většiny čerstvých maminek. Proč vznikají – na to neexistuje jednoznačná odpověď. Za problémy s trávením můžou být různé příčiny – stres, napětí mezi děťátkem a maminkou, nesprávná technika krmení, strava matky, nezralost nervového systému a podobně.

    gabrisova_vivaxcz
    24. led 2017    Čtené 29x

    Soutěž s kapkami ColiPrev

    Milé maminky, dnes jsem si pro vás připravila soutěž, ve kterej můžou 3 z vás vyhrát výživový doplněk, kapky ColiPrev. Znění soutěžní otázky a stejně tak i pomůcku na získaní správné odpovědi, najdete ve Fóru. Držím palce!

    gabrisova_vivaxcz
    23. led 2017    Čtené 104x

    Když miminko pláče

    Spokojené a usměvavé děťátko, to je přání každé maminky. Situace však nebývá vždy taková, jakou bychom si přáli. Dětský pláč, způsobený bolestmi bříška, bývá často běžnou součástí bezesných nocí mnohých maminek.

    Dětskými kolikami trpí děti především ve večerních hodinách.

    Problém mnohých kojenců v prvních týdnech života je ješte nedostatečně vyvinutá střevní mikroflóra a s tím souvisící nedostatečná produkce enzymu laktáza. V takovém případě dochází k neschopnosti děťátka trávit mateřské mléko či tekutou kojeneckou stravu.

    Jak jste řešili koliku u svého miminka Vy? Zapojte se do diskuse ve Fóru.

    gabrisova_vivaxcz
    23. led 2017    Čtené 45x

    Dny s ColiPrev

    Milé maminky a budoucí maminky,

    jmenuji se Eva Gabrišová a pracuji ve společnosti VIVAX Management (CZ), s.r.o., která je výhradním distributorem přípravku ColiPrev v České republice. Právě tento produkt, který by měli poznat všechny maminky a hlavně budoucí maminky, vám představím během následujících dní.

    Výživový doplněk ColiPrev je složený výhradně z přírodních ingrediencí a jeho hlavní složkou je enzym laktáza. Tento enzym rozkládá nestrávenou laktózu, která v mnohých případech způsobuje nadívání, křeče, bolesti a v konečném důsledku pláč děťátka.

    Během následujícich dní bych vám ráda přinesla všechny důležité informace o kapkách ColiPrev, odpovím na vaše otázky a budu ráda, když se podělíte o vaše zkušenosti a rady, a samozřejmě se budete moct zapojit i do soutěže.

    Těším sa na Vás 🙂

    gabrisova_vivaxcz