1 / 1

    Soft kabát vydržel 2 roky intenzivního nošení, pak se začal materiál odírat. Ušitý je kvalitně, nikdy se nic nepáralo. Myslím, že za ty peníze udělal dobrou službu. Teď už není na parádu, ale na procházky se psem ještě stačí. Tady do toho vlněného bych nešla, bude žmolkovatět a to by mi vadilo. Zkušenost mám s tímto kabátem:
    https://www.atomrat.cz/damske/01-bundy/maryland...

    6. lis 2021

    Ja mam soft. kabat 3 roky a porad je pekny, zadny problem s nim nemam.

    6. lis 2021
    Autor komentář smazal

    Mam od nich taky dost veci a kvalitne jak co. Kabat bozi, zimni bunda se vevnitr rozparala totalne, mikina vybledla a zmolkovati. Jine veci jsou ale v pohode.

    6. lis 2021

    Mám soft kabát druhou zimu. Praný už několikrát a je pořád stejný.

    6. lis 2021

    Pred mesicem mi prisel soft kabat a mikina. Moje oko rika, ze kvalita je ok, materialy prijemne. Uvidim, co udela po delsim noseni, ale zatim jsem spokojena.

    6. lis 2021

    Před dvěma měsíci jsem si koupila soft kabát. Byla jsem si ho vyzkoušet na prodejně. Švy jsou rovné, provedeni je precizní, materiál vypadá kvalitní.

    6. lis 2021

    Za poslední rok kvalita úplně příšerná.... Obrovské zhoršení. Věci z dřívějších let byly super, ale teď teda fakt otřesné!

    6. lis 2021
    gigi2
    autor

    @1pomnenka
    @aktakd
    @lucie11111
    @g_m
    @pavca1982
    @eldora_potvora
    @ivaze
    @ckei
    Holky,děkuji za zkušenosti…zajdu se asi do obchodu na to podívat,nechci to na denní nošeni,pouze na příležitostné,sem tam vezmu,tak snad by to vydrželo pár let…nerada kupuju oblečení jen na krátko,některé kusy mám v šatníku i 15 let a stále jsem zvyklá je nosit…

    6. lis 2021