gradan
26. led 2018
1135 

Hledáme Ambasadorku pro Sterimar!

Maminky, rýmu, alergie a ucpaný nos znáte příliš dobře, že ano? Procházky s dětmi, výlety v přírodě, dovolené nebo jen trávení volného času se neobejde bez kapesníčků a smrkání. Smutná realita, která má ovšem příjemné a spolehlivé řešení v podobě mořské vody pro nosní hygienu značky Stérimar.

A tato v naší zemi velice známá a oblíbená značka hledá svou Ambasadorku!

Začátky značky Stérimar jsou spojené s vášní ke sportu. Vodní lyžař Francouz Francoise Herlemont trávil hodně času ve vodách Atlantiku a netrpěl díky tomu rýmou. Chtěl pocit dokonale propláchnutého nosu dopřát i ostatním, takže v roce 1975 uvedl pod značkou Stérimar vůbec první mořskou vodu pro nosní hygienu na světě. Do České Republiky se Stérimar dostal v roce 2003 a dnes nabízí tato značka mnoho přípravků – pro dospělé i pro ty nejmenší.

Značku Stérimar k nám přináší farmaceutická firma Merck, která působí v České republice od roku 1991. Zabývá se výrobou a distribucí léčiv, zdravotnických prostředků, doplňků stravy, ale také vývojem technologií, chemických sloučenin apod. Navíc již více než 350 let je řízena a vedena rodinou Mercků.

Jaká by měla být Ambasadorka Stérimar?

Kreativní, spolehlivá, komunikativní a akční maminka preferující zdravý životní styl, kterým žije i její celá rodina. Měla by být ve věku 30-40 let s minimálně jedním dítětem. Výraznou výhodou je zdravotnické vzdělání jakéhokoli stupně.  Ambasadorka by taky měla být samostatná a přemýšlivá s chutí se učit, cílevědomá, zodpovědná a přátelská.

Zdravotnické prostředky. CE 0459.

Pokud jsi se našla v našem popisu ideální kandidátky, tak tě určitě také zajímá, co práce Ambasadorky přináší.

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu,
  • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím známe značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu - 4706 Kč měsíčně.

Zapojit se dá tak jednoduše!

Pokud se chcete zapojit do konkurzu na Ambasadorku pro Stérimar, vyplňte tento dotazník - Stérimar hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 31.1.

Napište o sobě vše, co považujete za důležité. Blogujete o zdraví? Zaznamenáváte svůj život s miminkem? Máte zajímavé a neobvyklé volnočasové aktivity či sporty nebo cestovní destinace? Napište nám to poutavě, kreativně a originálně.

Držíme vám palce!

-----------------

CZE-OTH-1801-0011

Co obnáší byt ambasadorkou?

26. led 2018

@kotrmon?! Hele? To jsi cela ty 😊

29. led 2018
gradan
autor

@kula30

Ahoj. Je iba jedno povinné školenie, ale inak je to práca z domu. Školenie bude s veľkou pravdepodobnosťou v Prahe. Je to na 2 hodiny cca. Denne to činí cca 1 až 2 hodiny času (niekedy menej, niekedy viac). Je to predovšetkým kreatívna práca. Keby si mala ďalšie otázky, neváhaj 🙂

29. led 2018

@denitek 😘😉 a ještě používám Stérimar 🙂...jen to moje "sdílení"...při pohledu na zeď - ambasadorky sdílejí část svého soukromí - a to je to, co já "nerada" dávám pro mě neznámým lidem🙂

29. led 2018

@gradan Dobry vecer, mohu se zeptat zda už je vybraná ambasadorka? Dekuji moc za odpověď. 🙂

6. dub 2018

Začni psát komentář...

Odešli