Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    gradan
    5. bře 2019    Čtené 1035x

    Hledáme novou Ambasadorku pro Femibion

    Musíme se rozloučit s Janou, která byla Femibionu skvělou Ambasadorkou, protože má jiné povinnosti a už se této práci nemůže věnovat naplno. Odvedla velký kus skvělé práce, přinášela mnoho zajímavých informací, dokázala i odborně poradit a edukovat budoucí maminky, a proto ji moc děkujeme. A toto je prostor pro maminky, které mají ambice dělat něco kreativního a nevšedního, spojit příjemné s užitečným.

    Ambasadorka pro Femibion je:

    • komunikativní,
    • vždy pohotová,
    • precizní a přesná,
    • aktivní,
    • kreativní,
    • optimistická,
    • a dobře naladěná maminka, která je také přátelská, důsledná a otevřená.

    Femibion je především značka, která pomáhá maminkám a budoucím maminkám, stará se o ně, je laskavá a nápomocná. Jejich Ambasadorka by měla mít tyhle vlastnosti.

    Budoucím maminkám by taky měla přinášet také nové a zajímavé informace o plánování těhotenství a těhotenství samotném

    Práce Ambasadorky na koníku ti dá:

    Spoustu nových přátel a zábavy. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejenže budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, vyblázníš se kreativně, ale taky si rozšíříš obzory.

    Za svou práci dostaneš i finanční odměnu a to - 4 706 Kč měsíčně v průběhu tvého působení. Tak se můžeš realizovat na místě, kam chodíš ráda, na místě, kde máš své přátele a spolupracovat se značkou, která se stará o všechny budoucí maminky. To všechno a mnohem víc je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

    Jak se zapojit do konkurzu?

    Zajímá tě tahle nabídka? Zapoj se do ní jednoduše přes tenhle formulář: Femibion hledá Ambasadorku. Informovat vás budeme interní poštou.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší Ambasadorbou pro Femibion právě ty. Popiš nám své nápady, co bys jako Ambasadorka ráda dělala a vůbec se neboj rozepsat. Zkus nám dát také konkrétní nápady a návrhy jejich realizace.

    Novou Ambasadorku vybere tým Femibionu. Konkurz bude trvat dva týdny, tedy do 17.3. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení pak bude přibližně začátkem dubna.

    Váš Vivi

    gradan
    31. led 2019    Čtené 1354x

    Novinka: Výrazné slevy na Modrém koníku

    Milé dámy,

    v koníku stále přemýšlíme nad novými projekty. A přicházíme s nápadem, který vás, jak věříme, potěší. Chceme totiž založit něco jako klub výhodných nabídek. O co jde? 🙂 Je to velmi jednoduché. 

    Každý týden nebo jednou za čtrnáct dní vám pošleme do interní pošty zprávu se speciální slevou jen pro uživatelky Modrého koníka. Určitě vám nechceme posílat nabídky, které vás nezajímají nebo jsou pro vás zbytečně. A právě proto píšu tento článek. Máme na vás několik otázek: 

    • na jaké zboží byste chtěli mít slevu?
    • od kolika procent je pro vás sleva zajímavá?
    • jak často byste chtěli tyto nabídky dostávat?

    Když vás k tomuto napadne cokoli dalšího, dejte nám vědět v komentářích. A jestli máte otázky, sem s nimi 🙂

    Krásný pátek i celý víkend vám přeji, 

    Vivi

    gradan
    26. led 2019    Čtené 1095x

    Canpol babies hledá Ambasadorku

    Příchodem dítěte na svět se narodí i další osoba – máma. Je důležité, aby cesta mateřstvím a novou, celoživotní úlohou, začala co nejjednodušeji a nejradostněji.

    Značka Canpol Babies pomáhá maminkám s každodenními radostmi i starostmi. Už více než 25 let se Canpol babies stará o to, aby cesta mateřstvím proběhla hladce a bez překážek. Maminkám se snaží poskytovat prostřednictvím široké škály produktů pomoc a podporu, aby si co nejvíc vychutnaly nejhezčí období jejich života.

    Jaká by měla být Ambasadorka Canpol babies?

    Měla by si užívat poslední trimestr těhotenství nebo mít svoje malé, maximálně 1-měsíční, klubko štěstí čerstvě na světě. Maminka, kterou hledáme, by měla mít mladého ducha, být komunikativní, kreativní, akční, měla by mít cit pro estetiku a chuť pustit se do jakékoliv výzvy. Měla by také ráda fotografovat a zachycovat všechny všední i nevšední momenty. Výhodou by bylo, kdyby byla aktivní i na Instagramu.

    Pokud máte rády aktivní způsob života, v kterém chcete pokračovat i během mateřství a připravit tak svému drobečkovi dětství plné zážitků, neváhejte a chopte se své šance.

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které se blýsknou v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svoji šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu (4 706 Kč měsíčně na autorskou smlouvu)

    Do konkurzu na Ambasadorku pro Canpol babies se zapojíte jednoduše. Stačí vyplnit tento dotazník – Canpol babies hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 3.2.2019.

    Napište o sobě všechno, co považujete za důležité. Popište vaše zájmy, nápady, vaše vnímání mateřství. Zkrátka se nebojte a zaujměte nás. Budeme se těšit na vaše příspěvky.

    Držíme palce!

    gradan
    24. led 2019    Čtené 2188x

    Značka Lässig hledá Ambasadorku

    Přistupujete k mateřství uvolněně, ale zároveň stylově a prakticky? Podtrhněte svoji individualitu a jedinečnost vhodnými doplňky, které vaše každodenní mateřské radosti nejen zpříjemní, ale i zjednoduší.

    Značka Lässig se stará o to, aby každodenní radosti maminek byly nejen jednodušší, ale i stylovější. Tyto oblíbené doplňky pro maminky a jejich ratolesti jsou charakteristické svou praktičností, odolností, ekologickou a špičkovou kvalitou. Jejich nadčasový design si určitě zamilujete. 

    Jaká by měla být Ambasadorka Lässig?

    Měla by být maminkou malého děťátka. Ideálně, pohybuje-li se jí doma malých ratolestí vícero. Maminka, kterou hledáme, by měla ráda psát, být komunikativní, zodpovědná, kreativní a měla by se ráda učit novým věcem. Měla by také ráda fotografovat a být připravená se podělit o své každodenní zážitky a okamžiky.

    Pokud patříte k maminkám, které mají rády, když se kolem nich něco děje, jsou aktivní, kreativní a samostatné, nezmeškejte vaši šanci. Hledáme právě vás!

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které v životopise zazáří,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svoji šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky
    • a samozřejmě finanční odměnu – 4 707 Kč měsíčně na DPP.

    Do konkurzu na Ambasadorku pro Lässig se zapojíte jednoduše. Stačí vyplnit tento dotazník. Čas na zapojení máte do 3.2.2019.

    Napište o sobě vše, co považujete za důležité. Popište svoje zájmy, nápady a vnímání trendů. Zkrátka se nebojte rozepsat a zaujměte. Už teď se těšíme na vaše příspěvky.

    Držíme palce!

    gradan
    17. led 2019    Čtené 569x

    Ukončení spolupráce s Pampers

    15. ledna bylo poslední den působení Ambasadorky Pampers na koníku, Zity - @zebra2009 -. Byla Ambasadorkou značky Pampers 11 měsíců. Necháme skupinu Pampers otevřenou. Je tam velké kvantum kvalitního obsahu, který zůstane dostupný pro vás všechny.

    @zebra2009 Děkuji ti za to, jakou jsi byla Ambasadorkou. Děkuji ti i jménem Modrého koníka, protože jsi nám přinášela nejen zajímavé články a krátké příspěvky, ale i radost. Perfektně jsi uměla kombinovat odborné příspěvky a příspěvky ze života 

    Chtěl bych poděkovat i firmě Pampers za velmi přínosnou spolupráci.

    V neposlední řadě se chci poděkovat i vám všem. Díky vám má tento projekt smysl.

    Upřímně děkuji.

    Vivi

    gradan
    27. lis 2018    Čtené 3218x

    Soutěž! Kámošky z Modrého koníka

    Aktualizace:

    Vylosovali a vybrali jsme výherkyně. Staly se jimi:

    @lucik2549 a @marleytodd

    a

    @moncici89 a @vonrataj

    Blahopřejeme! A všem vám děkujeme za krásné příběhy a hojnou účast. Přejeme vám, aby vám přátelství přinášela stále více štěstí.

    Krásné svátky vám přeje celý tým MK.

    ------------------

    Blíží se Vánoce a to je čas lásky a přátelství. Proto je čas obdarovat sebe a svoje nejbližší na Modrém koníku. Stačí se ostatním pochlubit s vaším přátelstvím.

    O co hrajeme?

    Soutěžíme o 4 balíčky kosmetiky od Yves Rocher, každý v hodnotě 2600 Kč, které si rozdělí 2 vítězné páry kámošek.

    Zapoj se, je to jednoduché:

    • Vyfoť se spolu s kámoškou z Modrého koníka.
    • Napiš na svůj blog váš společný zážitek nebo něco hezkého o vašem přátelství. V textu použij hashtag #kamoskyzkonika a nezapomeň zmínit, pod jakým loginem tvoje kámoška na koníku vystupuje.
    • K textu připoj také vaši společnou fotku.
    • Příběhy přátelství nás na koníku těší. Pokud tady máš víc než jednu dobrou kámošku, klidně se do soutěže zapoj s každou z nich. Se stejnou fotkou dokonce může soutěžit i tvoje kámoška/y.

    Dokdy?

    Přátelství přidávej na koníka do středy 12. 12. 2018.

    Kdo vyhraje?

    Vyhrají 2 dvojice kámošek. Jednu dvojici vylosujeme náhodně a druhá dvojice bude ta s nejkrásnějším příběhem nebo společným zážitkem (ten nejkrásnější vybereme my). Výherkyně uvedeme v dalším blogu a budeme je kontaktovat také přes IP přímo na koníku.

    Těšíme se na vaše zážitky a příběhy vašich přátelství!

    gradan
    24. kvě 2018    Čtené 581x

    Bez nich ani na krok

    Když máte alergickou rýmu, nejotravnější na tom není jen to, že kýcháte, nebo posmrkáváte. Je to ten podrážděný nos. Určitě znáte ten pocit. Minulý víkend jsem jel po celém týdnu v práci s rýmou na delší výlet na kole. Ale naštěstí něco zachránilo můj „trip na bajku“ (neumím si představit, že bych celý den jezdil na kole s podrážděným nosem, měl jsem jiné starosti).

    Po testovaní konik_testuje nám zůstalo pár krabic s papírovými kapesníčky KLEENEX. Prostě jsem je měl položené na svém stole a nějak jsem je nevnímal. Nuže, v pondělí minulého týdne mě postihla výše vzpomínaná alergická rýmička. Tak jsem po nich sáhnul. Pořád smrkat, to přece není život. A tak jsem rezignovaně čekal, až mě začne bolet a pálit nos. Ale ono to nepřišlo. Uvědomil jsem si to až v pátek, když jsem začal přemýšlet nad tím, jak dopadla kampaň a četl recenze od vás.

    Já jsem sice věděl, že to jsou kapesníčky s nějakým balzámem, ale je to doopravdy poprvé, co smrkám tak často a nos nic. Jako kdybych ani rýmu neměl.

    I tento bod s tím určitě souvisí. Teda s celkovou kvalitou produktu. Celkem často používám kapesníčky na uklízení pracovního stolu. Ano, protože piju kávu, čaj, stále něco jím na pracovním stole, a stále dokážu ten stůl nějakým způsobem zabordelit. Tyto kapesníčky nejsou z těch, které vstřebávají tekutinu a tekutina tak prosákne. Dokonce jsem každý kapesníček KLEENEX použil vždy vícekrát. Proč je to tak velká výhoda? Protože nemusím stále běhat pro novou krabici kapesníků nahoru🙂 Což línému človeku, jako jsem já, celkem vyhovuje...

    Jednou za čas máme testovaní, kterého se zúčastním i já. A jednou za čas mě ten produkt také osloví. Tento už bude mít své místo na mém stole natrvalo 🙂

    gradan
    9. dub 2018    Čtené 338x

    Vítáme Ambasadorku veletrhů For Kids

    Milé maminky, rádi bychom vám představili Ambasadorku veletrhů For Kids. Tato maminka není na koníku nová a taky neznámá. Ambasadorkou se totiž stala vaše oblíbená maminka, Veronika, jinak známa jako @apacheee.

    Veronika je akční máma, která je na internetu jako doma a nenechala v sobě         vychladnout touhu být s vámi v kontaktu. A když jsi přečetla nabídku a zaměření tohoto „ambasádorování“, musela zkusit štěstí. A podařilo se.

    Největší veletrhy For Kids pořádají již svůj 14. ročník. Krom značek a jejich produktů, rodinné pohody a množství informací, na každého účastníka veletrhů čeká kopec zábavy a oddechu. A taky inspirace. A to všechno by vám Veronika ráda nabídla taky na svém profilu a ve skupince, do které se můžete přidat.

    A nezapomínejte, od 12. 4. do 15. 4. se uvidíme na veletrhu For Kids! Potkat tam můžete jak Veroniku, tak nás z Koníka.

    gradan
    19. bře 2018    Čtené 541x

    Veletrhy For Kids, For Babies a For Toys hledají svoji Ambasadorku

    Největší odborné veletrhy potřeb pro děti a mládež hledají svoji Ambasadorku u nás na Koníku. Pokud se zajímáte o ověřené informace, nabídky zajímavých akcí,slev a o ty nejlepší produkty pod jednou střechou, veletrhy For Kids, For Babies a For Toys jsou tím pravým místem pro získání poznatků, speciálních nabídek, ale i pro zábavu a odpočinek celé rodiny.

    Již 14 let se pravidelně vrací, a to stále ve větším měrítku, aby zájemcům usnadnily život v rolích rodičů.

    Jaká by měla být Ambasadorka veletrhů For Kids, For Babies a For Toys?

    Mladá maminka s dětmi ve věku žáků prvího stupně základní školy, nebo maminka s malým dítětem / dětmi, která je znalá v této oblasti, má přehled o nabídce produktů pro děti a neustále si rozšiřuje vlastní obzory. Maminka by měla být aktivní, rozumná, komunikativní a povahou klidná, která ráda pracuje v týmu lidí,  je samostatná a časově flexibilní. Svým kamarádkám a jiným maminkám na Koníku ráda poradí a doporučí to, co považuje za nejlepší.

    Měla by umět psát články a příspěvky, měla by mít zájem o fotogafování a jednoduchou práci s aplikacemi na úpravu fotografií, taková online maminka, která sleduje trendy v oblasti péče a výchovy dětí.

    Pokud jsi se našla v našem popisu ideální kandidátky, tak tě určitě také zajímá, co práce Ambasadorky přináší:

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu velkého rozměru,
    • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu, dobrý základ pro vlastní blogování a jinou práci na sociálních sítích,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost, kreativitu a talent prostřednictvím značky největšího veletrhu potřeb pro děti
    • práci v týmu Modrého koníka,
    • a samozřejmě finanční odměnu – 4 706 Kč měsíčně.

    A jak se do konkurzu na Ambasadorku pro veletrhy For Kids, For Babies a For Toys zapojit?

    Vyplň náš dotazník: Veletrhy hledají Ambasadorku. Informovat tě budeme interní poštou.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro veletrhy For Kids, For Babies a For Toys právě ty a neboj se rozepsat. Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybyses stala Ambasadorkou! Napadá tě soutěž? Video? Fotopříběh? Zajímavá akce pro naše uživatelky? Sem s tím. 🙂 Nebo máš zajímavé hobby? Jsi pravidelnou návštěvnicí veletrhu For Kids, For Babies a For Toys?  To všechno se počítá!

    Ambasadorku vybere společně tým  zaměstnanců společnosti ABF, která pořádá jednotlivé veletrhy a naší redakce. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 21. 3. 2018.

    Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem dubna.

    P.S.: Zapište si do kalendáře, že od 12. do 15. dubna 2018  se v Praze koná 14. ročník veletrhu For Kids 😉 Více informací o veletrhu můžete zjistit zde: For Babies, For Games, For Toys.

    gradan
    7. bře 2018    Čtené 1290x

    Baby Dove hledá Ambasadorku

    Historie značky Dove, známé po celém světě, se začala psát již v 50. letech 20. století, kdy se na trhu objevil jejich první výrobek - krémová tableta. Tato mýdlová tableta s obsahem až ¼ hydratačního krému zaznamenala revoluci v péči o pokožku. Svoji jedinečnost a kvalitní péči Dove celá desetiletí rozvíjí a prohlubuje své poznatky v misi za péči o pokožku žen i mužů. V roce 2015 přišla s řadou Baby Dove pro ty nejmenší.

    A nyní na koníku hledá svoji Ambasadorku!

    Jaká by měla Ambasadorka být?

    Měla by to být mladá maminka s rozhledem, jejíž děťátko je ve věku do dvou let. Má vlastní zkušenosti se značkou Dove a rozumí filozofii značky, se kterou je ztotožněna. Není to dokonalá matka z televizni reklamy, ale dělá věci po svém a chce si zachovat svou identitu. Je pozitivní, praktická a skutečná.

    Měla by reprezentovat značku Baby Dove nejen z produktového hlediska, ale také z pohledu mise a vize značky. Chce být nablízku ostatním maminkám jako kamarádka, ne jako odbornice s návodem na "pravé mateřství". Také ráda komunikuje s ostatními maminkami na internetu, fotografuje a dobře píše kratší texty nebo články. Sociální sítě jí nejsou cizí, ovládá úpravu fotogafií a moderní trendy v komunikaci. Je zodpovědná, samostatná a nekonfliktní.

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

    • spolupráce s mezinárodně uznávanou značkou,
    • spolupráce s jedním z nejznámějších portálů pro maminky v České republice,
    • nové a moderní dovednosti, které vyniknou v životopisu,
    • jedinečná příležitost propagovat svou šikovnost a talent,
    • dobrý základ pro vlastní pozdější blogování,
    • a samozřejmě finanční odměna – 4 706 Kč měsíčně na DPP.

    Jak se zapojit do konkurzu?

    Našla ses v popisu, miluješ značku Dove a její dětskou řadu a chceš ji reprezentovat na Modrém koníku? Tak se jednoduše zapoj - vyplň tento dotazník – vyplň tento dotazník – Baby Dove hledá Ambasadorku. Čas na zapojení se máš do 9.3.2018.

    V dotazníku o sobě napiš všechno, co považuješ za důležité, co by o tobě lidé z Dove a my v oníku měli vědět. Výhodou rozhodně je, pokud si vedeš vlastní blog, jsi proaktivní, máš nějaké zajímavé aktivity a jsi otevřená, kreativní a originální maminka.

    Držíme palce!

    gradan
    26. únor 2018    Čtené 344x

    Vítáme Ambasadorku Pampers!

    Ahoj maminky,

    máme velkou radost, že vám můžeme představit naši novou Ambasadorku pro mezinárodní značku Pampers, která se pyšní nejen kvalitou provedení, ale také ekologickým a sociálním zaměřením.

    Profil Ambasadorky hledejte pod nickem https://www.modrykonik.cz/blog/zebra2009/ a přidejte se také do její skupiny, ve které najdete hromadu rad a soutěží. Zita vám též představí různé informace o značce a těšit se můžete i na její kreativní nápady, recenze a krásné fotografie.

    Zito, vítej na Koníku jako Ambasadorka a držíme ti palce při tvé tvorbě.

    Krásný den přeji!

    Vivi

    gradan
    26. led 2018    Čtené 1135x

    Hledáme Ambasadorku pro Sterimar!

    Maminky, rýmu, alergie a ucpaný nos znáte příliš dobře, že ano? Procházky s dětmi, výlety v přírodě, dovolené nebo jen trávení volného času se neobejde bez kapesníčků a smrkání. Smutná realita, která má ovšem příjemné a spolehlivé řešení v podobě mořské vody pro nosní hygienu značky Stérimar.

    A tato v naší zemi velice známá a oblíbená značka hledá svou Ambasadorku!

    Začátky značky Stérimar jsou spojené s vášní ke sportu. Vodní lyžař Francouz Francoise Herlemont trávil hodně času ve vodách Atlantiku a netrpěl díky tomu rýmou. Chtěl pocit dokonale propláchnutého nosu dopřát i ostatním, takže v roce 1975 uvedl pod značkou Stérimar vůbec první mořskou vodu pro nosní hygienu na světě. Do České Republiky se Stérimar dostal v roce 2003 a dnes nabízí tato značka mnoho přípravků – pro dospělé i pro ty nejmenší.

    Značku Stérimar k nám přináší farmaceutická firma Merck, která působí v České republice od roku 1991. Zabývá se výrobou a distribucí léčiv, zdravotnických prostředků, doplňků stravy, ale také vývojem technologií, chemických sloučenin apod. Navíc již více než 350 let je řízena a vedena rodinou Mercků.

    Jaká by měla být Ambasadorka Stérimar?

    Kreativní, spolehlivá, komunikativní a akční maminka preferující zdravý životní styl, kterým žije i její celá rodina. Měla by být ve věku 30-40 let s minimálně jedním dítětem. Výraznou výhodou je zdravotnické vzdělání jakéhokoli stupně.  Ambasadorka by taky měla být samostatná a přemýšlivá s chutí se učit, cílevědomá, zodpovědná a přátelská.

    Pokud jsi se našla v našem popisu ideální kandidátky, tak tě určitě také zajímá, co práce Ambasadorky přináší.

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu,
    • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím známe značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4706 Kč měsíčně.

    Zapojit se dá tak jednoduše!

    Pokud se chcete zapojit do konkurzu na Ambasadorku pro Stérimar, vyplňte tento dotazník - Stérimar hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 31.1.

    Napište o sobě vše, co považujete za důležité. Blogujete o zdraví? Zaznamenáváte svůj život s miminkem? Máte zajímavé a neobvyklé volnočasové aktivity či sporty nebo cestovní destinace? Napište nám to poutavě, kreativně a originálně.

    Držíme vám palce!

    -----------------

    CZE-OTH-1801-0011

    gradan
    5. led 2018    Čtené 1560x

    Pampers hledá Ambasadorku!

    Nejpopulárnější značka plenek, Pampers, více než 50 let pečuje o štěstí, pohodlí a zdravý vývoj miminek po celém světě. Kromě své popularity představuje prototypy plenek a neustále pracuje na tom, aby ještě více a ještě lépe porozuměla potřebám miminek. Znalosti nezískává pouze výzkumem, ale také setkáváním se s běžnými maminkami a jejich dětmi, poslechem jejich radostí i starostí a sledováním toho, co miminka dělají nejraději - spí a hrají si.

    Proto máme moc velikou radost, že značka, která je tak respektovaná, ale stále přátelská a blízká lidem, hledá na koníku svou Ambasadorku!

    Jaká by měla být Ambasadorka značky Pampers?

    Měla by to být maminka, která má novorozence nebo kojence ve věku do 6 měsíců. Pokud má kojenec staršího sourozence, vůbec to není překážkou, ale naopak výhodou. Maminka by měla umět poutavě a zajímavě psát, pravidelně na Koníka přispívat jak krátké příspěvky, tak i dlouhé články. Plusem jsou také zkušenosti s blogováním nebo s prací na sociálních sítích, zdravotní či psychologické vzdělání nebo pracovní zkušenosti s dětmi. V neposlední řadě by měla maminka používat právě Pampers plenky. Měla by umět i základy angličtiny.

    Maminka, kterou hledáme, by měla být otevřená, komunikativní, cílevědomá žena, které záleží na zdravém vývoji svých dětí a blahobytu své rodiny. Měla by být také odpovědná, přátelská a naplno si užívající péči o ty nejmenší.

    Jaké výhody práce Ambasadorky přináší?

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu,
    • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím celosvětově uznávané značky Pampers,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4706 Kč.

    Zapojit se dá tak jednoduše!

    Pokud se chcete zapojit do konkurzu na Ambasadorku pro Pampers, vyplňte tento dotazník - Pampers hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 6.1.

    Napište o sobě vše, co považujete za důležité. Blogujete? Zaznamenáváte svůj život s miminkem? Máte zajímavé a neobvyklé volnočasové aktivity? Napište nám to poutavě, kreativně a originálně.

    Držíme vám palce!

    gradan
    30. lis 2017    Čtené 444x

    Ukončení spolupráce s Phyteneo

    Milé holky,

    je nám to líto, ale dnes se musíme rozloučit s další skvělou holkou - Hanou @hanica83, která byla Ambasadorkou Phyteneo.

    Haničko, moc děkujeme za profesionální přístup a skvělé informace, které jsi nám odevzdávala zajímavou formou. Taky děkujeme firmě Neofyt, která vyrábí a nabízí fytofarmaka a využila koníka pro skvělé šíření osvěty.

    Přeji hezký den,

    Vivi

    gradan
    30. lis 2017    Čtené 379x

    Ukončení spolupráce s Twisto

    Ahoj holky,

    dnes se musíme rozloučit s velmi milou a vtipnou Ambasadorkou české značky Twisto - Bárou @indy2.

    Báro, děkujeme za krásnou spolupráci, bylo to vážně skvělé a přejeme vše dobré. Taky přejeme vše dobré Twistu, jedinečnému start-upu z Česka, který bude nadále poskytovat úlevu od starostí s placením. Tvé pozitivní naladění a dobrá nálada nám budou chybět, Báro.

    Přeji hezký den,

    Vivi

    gradan
    1. lis 2017    Čtené 383x

    Na koníku vítáme novou Ambasadorku BRITAX RÖMER

    Ahoj holky,

    jsem rád, že vám můžu představit naši novou Ambasadorku pro německou značku kočárků, autosedaček a dětských cyklosedaček BRITAX RÖMER.

    Společnosti Britax a Römer jsou součástí jedné rodiny od roku 1978. Společnost se snaží být první – je to jejich způsob, jak posouvat limity, abyste mohli žít svůj rodinný život podle svého a užívat si tak to své první - první úsměvy, první krůčky a společné rodinné zážitky.

    Anna, nebo jinak @panihk, se stala hlasem a tváří značky a bude tu pro vás a všechny vaše otázky.

    Aničko, budu ti držet palce, ale vím, že si opravdu ta správná osoba a že budeš vědět perfektně podávat informace ze světa dětského vybavení a bavit publikum maminek.

    Přivítat chci také značku BRITAX RÖMER, kterou do České republiky dováží společnost Baby Direkt.

    Dámy, mějte se krásně a nezapomeňte Annu a její příspěvky sledovat. Její novou skupinu naleznete tady.

    Váš Vivi

    Ahojte, dámy!

    Do 11:00 (aj trocha dál 😉) máte možnost se v naší poradně radit s paní Pavlou Medkovou na téma rozvoje řeči u dítěte. Všechno nalezete tady: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-fisher-price/poradna-rozvoj-reci-u-ditete-cekam-na-vase-dotazy/

    gradan
    4. říj 2017    Čtené 916x

    Ukončení spolupráce s Joie

    Včera ukončila Marcela - @mummy88 - své působení jako Ambasadorka značky Joie.

    Nevím, jak vy, ale mně se jí aktivita od začátku velmi líbila. Těch 6 měsíců uplynulo velmi rychle. Jako kdyby naše setkání s lidmi z Joie v Brně bylo včera.

    Marcelo, děkuji ti za tvou serióznost a za vysokou úroveň tvé komunikace jako Ambasadorka. Přeji ti hodně zdraví a štěstí.

    Rád bych poděkoval firmě Babypoint, která distribuuje produkty Joie v Čechách, za jejich přístup a otevřenost.

    Vivi

    gradan
    30. srp 2017    Čtené 1639x

    Staň se Ambasadorkou pro Britax Römer

    Krásný den, maminky,

    opět máme pro vás příležitost, která je nejen zajímavá, ale i lákavá, protože hledáme další Ambasadorku do našeho týmu. Hledáme Ambasadorku pro německou značku kočárků, autosedaček a dětských cyklosedaček BRITAX RÖMER.

    Společnosti Britax a Römer jsou součástí jedné rodiny od roku 1978. Společnost se snaží být první – je to jejich způsob, jak posouvat limity, abyste mohli žít svůj rodinný život podle svého a užívat si tak to své první - první úsměvy, první krůčky a společné rodinné zážitky.

    Kočárky BRITAX RÖMER jsou důkazem toho, že dokonalý design představuje skloubení krásy a funkčnosti. Tato značka dala světu v oblasti vybavení pro děti několik patentovaných technologií, které se později staly uznávaným standardem. Vyvinuli dobře známý bezpečnostní systém ISOFIX pro bezpečné a pohodlné upevnění dětských autosedaček v automobilech.

    Jestliže je bezpečí a pohodlí vašeho dítěte na prvním místě a máte zájem o post Ambasadorky, čtěte dál.

    Ambasadorka, kterou BRITAX RÖMER hledá, je:

    • maminka jednoho dítěte ve věku do 6 měsíců,
    • zodpovědná, flexibilní, motivovaná s plnou hlavou nápadů, dále učenlivá, vtipná a samostatná se zájmem a nadšením,
    • kreativní žena s komunikačními schopnostmi a písemným projevem na dobré úrovni,
    • ochotná přijet jednou za měsíc do Brna na prodejnu FunBaby, kde by byla školena v produktovém portfoliu značky (není podmínkou být z Brna, ale měla by být ochota pravidelně dojíždět na školení),
    • nadšená testerka všech produktů, měla by umět psát recenze a komunikovat s jinými maminkami,

    Co práce Ambasadorky na Modrém koníku dává:

    Neustálé učení a zlepšování se v atraktivní sféře komunikace a marketingu. Dále reálné schopnosti a zkušenosti, flexibilní pracovní čas a především kreativní užívání času na mateřské dovolené.

    A taky samozřejmě, finanční odměnu. Během doby, kdy budeš Ambasadorka, tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, která se stará o bezpečí a pohodlí dětí. O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

    Zapoj se do konkurzu!

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: BRITAX RÖMER

    hledá Ambasadorku. Informovat vás budu přes interní poštu.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro BRITAX RÖMER.

    Napiš nám, proč bys chtěla být jejich Ambasadorka, a neboj se rozepsat. Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybys byla jejich Ambasadorka! Napadá tě soutěž? Video? Fotorecenze? Sem s tím. 🙂

    Ambasadorku vybere tým firmy BRITAX RÖMER. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 3.9.2017. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem října.

    Váš Vivi

    gradan
    1. čer 2017    Čtené 285x

    Vítám novou Ambasadorku Twisto

    Ahoj holky,

    jsem rád, že vám můžu představit novou Ambasadorku pro šikovnou službu Twisto - účet, která zjednodušuje nakupování a platby. Bára, nebo jinak @indy2, se stala hlasem a tváří značky a bude tu pro vás a všechny vaše otázky.

    Má pro vás připravené množství soutěží, hádanek a také užitečných informací, kde vám vysvětlí, jak můžete s Twistem nakupovat dnes a platit za nákup až příští měsíc, jak se vám to hodí.

    Přidejte se k ní do skupiny a sledujte její blog! 🙂

    Báro, hodně štěstí.

    Vivi

    gradan
    29. kvě 2017    Čtené 172x

    Vítam Ambasadorku Phyteneo

    Velmi rád bych dnes přivítal novou Ambasadorku. Jmenuje se Hanka a znáte ji pod nickem https://www.modrykonik.cz/blog/hanica83/ ☺ Bude zastupovat českou značku Phyteneo, která se specializuje na oblast fytoterapie a vždy se na ni dívá přes spektrum vědy.

    Hanko, budu ti držet palce, ale vím, že si opravdu ta správná osoba a že budeš vědět perfektně - zároveň zajímavě a exaktně - podávat informace ze světa fytofarmak.

    Přivítat chci také společnost Neofyt, která Phyteneo vyrábí. Školení v jejich sídle bylo velmi přínosné a nejvíce se mi líbily jejich hodnoty - Health, Nature, Science - ale i zodpovědnost vůči zákazníkům.

    Dámy, mějte se krásně,

    Vivi

    gradan
    17. kvě 2017    Čtené 1155x

    Víkendové oddechování s Trinity Hotels

    Máte i vy někdy chuť jen tak na pár minut zavřít oči a představit si, že dokonale relaxujete a vaše dítě se baví, je o něj postaráno, a vy k tomu nemusíte ani hnout prstem? A že nemusíte na nic myslet, nikam běhat, nic vyřizovat a prostě jen vypnout? Jednoduše si užít společnou chvilku, ale každý podle svého gusta?

    I vy si představujete příjemný víkendový pobyt, kde padají taková náročná rozhodnutí jako „Dát si k snídani toust nebo míchaná vajíčka?“, „Sníst svoji snídani na terase či uvnitř?“ Ach, sladký život.

    Představte si příjemný víkend strávený v zeleni hor a doslova v srdci Štiavnických vrchů na středním Slovensku, který si užijete stejně vy  i vaše dítě. A jelikož se blíží nejoblíbenější svátek roku, a to Mezinárodní den dětí, můžete ho společně zažít v hotelu Sitno s Lolo a Piškót, v čase od 2.6. do 4.6. 2017!

    Zapojte se do soutěže o tento pobyt - Den dětí s Lolo a Piškot!

    Kromě celodenních animací můžete zažít v rámci pobytu i školu vaření v kulinářském studiu Foodie, prohlédnout si s ostatními rodinami pohádky v hotelové kinosále, vyzkoušet si Adventure golf a vyřádit se do vyčerpání na skluzavkách ve vodním světě.

    Bude o vás postaráno od rána až do večeře a ještě déle. Protože až budou děti tančit na dětské diskotéce, rodiče si budou užívat na večerním hudebním programu pro dospělé.

    Hledáme rodinku do jednoho pohodlného a krásně zařízeného pokoje.

    Zapojte se komentářem pod článek a využijte této skvělé příležitosti, jak si pořádne oddechnout. Bez výčitek, že byste dítě musely nechat s někým doma. A to

    Podívejte se na video z dovolené v hotelu Sitno:

    Čas na napsání komentáře máte do 21. 5. 2017

    PS: Máte jedinečnou šanci svým víkendovým zážitkem spoluvytvářet kampaň Dny se značkou, a tak se podělit se svou zkušeností s ostatními maminkami.

    Hodně štěstí, maminky.

    Vivi

    gradan
    23. dub 2017    Čtené 243x

    Phyteneo hledá Ambasadorku

    Tohle jaro je zajímavé a plné nových začátků. Pro vás, maminky, začíná také něco nového. Právě spouštíme konkurz, protože hledáme Ambasadorku pro značku Phyteneo.

    Phyteneo je český výrobce fytofarmak (přípravky s obsahem herbálních látek). Pod značkou Phyteneo uvádí výrobce na trh přípravky vlastního výzkumu a vývoje, která představují účinná, unikátní a inovativní řešení zdravotního problému ve srovnání s obvyklou medikací.

    Na oblast fytoterapie nahlíží Phyteneo vědeckým přístupem. Ten pomocí moderní medicíny a chemie objasňuje principy působení tradiční herbální medicíny. Tento vědecký přístup je také součástí firemních hodnot: health, nature, science.

    Jestli jste se našly, tak čtěte dál.

    Jaká by měla být Ambasadorka pro Phyteneo?

    Ambasadorka by měla být z oboru, měla by rozumět trhu, na kterém výrobce značky Phyteneo působí. Ideální ambasadorka by měla být vystudovaným pediatrem nebo farmaceutem, maminka na mateřské dovolené. Ambasadorka by měla být dostatečně proaktivní, kreativní a samostatná. Také smělá, ochotná pomáhat, komunikovat jasně a přesně.

    Měla by také pohotově reagovat, umět psát kvalitní, populárně naučné texty se zaměřením na danou problematiku, texty prokládat kvalitními fotografiemi. Měla by být zodpovědná a to, že by měla být upřímná, ani netřeba psát. 🙂

    Co ti práce Ambasadorky dá?

    Tahle práce Ti dá mnoho zkušeností s komunikací s lidmi a také si rozšíříš své obzory a schopnosti. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejen že budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, kreativně se vyblázníš. Být Ambasadorkou je radost, prestiž a pocta zároveň. Budeš tváří kvalitní značky a to za to stojí.

    Také si najdeš nové přátele nejen na Koníku, ale i z týmu Modrého koníka a Phyteneo. Za svou práci Ti bude náležte odměna. Během doby, kdy budeš Ambasadorkou Phyteneo, Tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které Tě baví  a spolupracuj se značkou, která vyvíjí šetrné přípravky pro řešení zdravotních obtíží. O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

    Zaujala Tě nabídka? Zapoj se do konkurzu hned teď!

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: Phyteneo hledá Ambasadorku. Informovat Vás budu přes interní poštu.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro Phyteneo. Napiš nám, proč bys chtěla být jejich Ambasadorkou a neboj se rozepsat. Máš plno nápadů a neumíš si do konkurzu vybrat jenom jeden? Napiš všechny a ukaž, co je v Tobě.

    Ambasadorku vybere tým firmy Phyteneo. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 23. 4.

    Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem května.

    Váš Vivi

    gradan
    23. dub 2017    Čtené 295x

    Twisto hledá svou Ambasadorku

    Ahojte, ženy,

    hledáme další Ambasadorku, těšíte se? A to rovnou pro českou platební službu Twisto, která je na trhu více než 3 a půl roku. Tuto praktickou a jednoduchou službu využilo již přes 150 000 spokojených zákazníků. A v čem služba spočívá?

    Díky inovativním technologiím zjednodušila nákupy a platby, učinila nakupování na internetu pohodlnější a bezpečnější a umožnila rychlý přístup k účelovému financování nákupů, aniž by člověk musel žádat o úvěr v bance. Je to jednoduché a chytré! Jde o princip - kupujte dnes, plaťte za měsíc.

    Už se nemusíte bát, že propásnete skvělou akci, když zrovna nemáte peníze, protože rodičák nenaběhl včas, nebo uvidíte boty svých snů. Taky si usnadníte placení faktur, abyste na ně nikdy nezapomněli. A že nejde o ledajakou službu, dokazují i všechna ocenění, které Twisto má. Časopis Forbes Twisto zvolil do top 20 nejnadějnějších českých startupů, CEO Twista je v aktuálním výběru Forbes 30 pod 30, ekonomický deník jim letos udělil ocenění FinTech počin roku 2017, v roce 2016 zvítězili v kategorii “Experienced startup” v soutěži Wolves Summit v Polsku.

    A jaká by měla být Ambasadorka téhle úspěšné firmy?

    - šikovná mamina, která šíří pozitivní vibrace,

    - aktivně nakupující na internetu, která má ale ráda své finance pod kontrolou, je finančně gramotná a nezadlužuje se,

    - proaktivní ve vyhledávaní informací a témat komunikace,

    - smělá, open-minded, s vášní pro nové věci,

    - IT gramotná, využívající denně počítač nejenom na surfování po internetu,

    - ochotná pomáhat, vysvětlovat, šířit zajímavé věci a dobré nápady,

    - kreativní, veselá a plná nápadů,

    - výhodou je, když Twisto využívá (a když ne, tak začne) ☺

    - výhodou jsou také zkušenosti z finančního nebo bankovního sektoru, není to ale nutností.

    Co práce Ambasadorky dává?

    Nové a zajímavé věci, postřehy, vědomosti a zručnosti, které nezapadnou prachem a budou zářit i v životopise. A co je důležité, Ambasadorka je stane členem marketingového týmu Twisto, bude mít denní kontakt se zajímavými lidmi z firmy (a také z koníka), získá nové přátele a příjemné prostředí na práci.

    Už se v tom vidíš? Jsi ta pravá kandidátka? Ještě tě trošičku nalákáme, čti dál.

    Pohneš se taky novým směrem, vyblázníš se kreativně a taky si rozšíříš obzory. Být Ambasadorkou je kombinace zodpovědnosti, pracovitosti, zábavy, kreativity a jak pracovního nasazení, tak i pracovní flexibility.

    Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš Ambasadorka, tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, která má 97% pozitivních hodnocení spokojených zákazníku... O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

    Zapojte se do konkurzu!

    Chcete se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplňte náš dotazník: Twisto hledá Ambasadorku. Informovat vás budu přes interní poštu.

    Napište nám, proč byste chtěla být jejich Ambasadorka, a nebojte se rozepsat. Napište nám, proč byste byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro Twisto právě vy. Zkuste nám popsat i konkrétní nápady, které byste jako Ambasadorka zrealizovala. Napadá vás soutěž? Video? Foto recenze? Foto návod? Sem s tím. 🙂

    Ambasadorku vybere tým firmy Twisto. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 23.4.2017. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem května.

    Držím palce,

    Vivi

    gradan
    Zpráva byla změněna    9. dub 2017    

    Nedelný úlovok... 😎 Ide sa čistiť!

    #vileda @ivakalinova

    gradan
    3. dub 2017    Čtené 59x

    Vítame Ambasádorku značky Joie

    Zdravím vás, dámy,

    s velkou radostí vítám novou Ambasadorku na našem koníku. Jmenuje se Marcela. Poznáte ji pod nickem @mummy88 🙂

    Bude Ambasadorkou britské značky Joie. Už vím, že bude Marcela vynikající Ambasadorkou. Jak? Neboť jsem ji potkal v Brně! Bude vám dávat mnoho informací, ale tyto informace vám v žádném případě nebude podávat suše a stroze. Marcela ví, jak dělat věci originálně a bez "umělé příchuti" 🙂 Bude testovat, vysvětlovat, jak fungují normy, různé výrobky, bude pořádat soutěže. Vymyslí toho fakt hodně. Já se velmi těším. Marcelo, vítám tě! 🙂

    Joie je velmi sympatická a poměrně mladá značka. Rád bych ji přivítal na našem koníku. Líbí se mi jejich celkový přístup k produktům. Neprozradím zde nic, ale tato značka to myslí se svými produkty a zákazníky vážně.

    Velmi se těším na tuto spolupráci 🙂

    Krásný den vám všem přeji,

    Vivi

    gradan
    20. únor 2017    Čtené 3983x

    Staň se Ambasadorkou pro Joie

    Ahoj, dámy,

    s radostí vám oznamujeme, že hledáme Ambasadorku, která se stane koníkovskou tváří britské značky Joie, kterou na český a slovenský trh přináší společnost Babypoint.

    Joie je mladá značka, založena v roce 2001 s jasným cílem - zúročit mnohaleté zkušenosti s výrobou produktů pro děti, které se pyšní vysoko kvalitními materiály, perfektním bezpečím, spolehlivostí a designovou krásou a praktičností.

    Všechny produkty prochází kontrolou, aby byly bezpečné, spolehlivé a, které rodiče a jejich děti skutečně potřebují a využijí, tedy bez zbytečných a někdy i nesmyslných příkras. Jsou funkční jak pro děti, tak i pro rodiče. A jaký sortiment Joie nabízí? Jsou to kočárky, autosedačky, židličky a jiné pomůcky.

    Tak co, máte zájem? Čtěte dál.

    Ambasadorka pro Joie

    - je mladá maminka,

    - má dobré stylistické vyjadřování a ví, o čem píše,

    - je zodpovědná, učenlivá, vtipná, samostatná a se zájmem a nadšením,

    - měla by umět psát recenze a komunikovat s jinými maminkami,

    - má zkušenost s různými produkty pro děti, a tak umí prakticky srovnávat,

    - ideálně bydlí v oblasti, kde se může s kočárkem pohybovat na zpevněném i nezpevněném povrchu,

    - ideálně umí fotit, natáčet a tvořit videa a má zkušenosti s blogováním

    Co ti práce Ambasadorky dá?

    Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejenže budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, vyblázníš se kreativně a taky si rozšíříš obzory. Být Ambasadorkou je radost, prestiž a pocta zároveň.

    Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš Ambasadorka, tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, která tvoří kvalitní pohodlí pro děti. O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

    Zapoj se do konkurzu!

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: Joie hledá Ambasadorku. Informovat vás budu přes interní poštu.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro Joie. Napiš nám, proč bys chtěla být jejich Ambasadorka, a neboj se rozepsat. Vůbec se toho neboj 😉 Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybys byla jejich Ambasadorka! Napadá tě soutěž? Video? Fotorecenze? Sem s tím. 🙂

    Ambasadorku vybere tým firmy Babypoint. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 23.2.2017 Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem dubna.

    Váš Vivi

    gradan
    27. led 2017    Čtené 6286x

    Hledáme novou Ambasadorku pro Femibion

    Musíme se rozloučit s Terezou - @tessina87 -, která byla Femibionu skvělou Ambasadorkou, protože má jiné povinnosti a už se této práci nemůže věnovat naplno. Práce, kterou Terezka odvedla byla skvělá, inspirující i poučná, a proto jí moc děkujeme. A nyní je prostor pro maminky, které mají ambice dělat něco kreativního a nevšedního.  

    Ambasadorka pro Femibion je:

    komunikativní, 

    vždy pohotová,

    precizní a přesná,

    aktivní,

    kreativní,

    optimistická,

    a dobře naladěná maminka, která je také přátelská, důsledná a otevřená. 

    Femibion je především značka, která pomáhá maminkám a budoucím maminkám, v jejich nejhezčím období – při plánování těhotenství, v jeho průběhu i v době, kdy se miminko narodí. Stará se o ně, je laskavá a nápomocná. Taky jejich Ambasadorka by měla mít tyhle vlastnosti.  

    Práce Ambasadorky na koníku ti dá:

    Spoustu nových přátel a zábavy. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejenže budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, vyblázníš se kreativně, ale taky si rozšíříš obzory.

    Za svou práci dostaneš i finanční odměnu a to - 4 706 Kč měsíčně  v průběhu tvého působení. Tak se můžeš realizovat na místě, kam chodíš ráda, na místě, kde máš své přátele a spolupracovat se značkou, která se stará o všechny budoucí maminky. To všechno a mnohem víc je být Ambasadorkou na Modrém koníku.  

    Jak se zapojit do konkurzu?

    Zajímá tě tahle nabídka? Zapoj se do ní jednoduše přes tenhle formulář: Femibion hledá Ambasadorku. Informovat vás budeme interní poštou. 

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší Ambasadorbou pro Femibion právě ty. Popiš nám své nápady, co bys jako Ambasadorka ráda dělala a vůbec se neboj rozepsat. Zkus nám dát také konkrétní nápady a návrhy jejich realizace. 

    Novou Ambasadorku vybere tým Femibionu. Konkurz bude trvat dva týdny, tedy do 29.1. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení pak bude přibližně v druhé polovině února.  

    Váš Vivi

    gradan
    28. pro 2016    Čtené 2942x

    Staň se Ambasadorkou Mylan lékárničky

    Zdravím, dámy,

    dnes otevíráme tak trochu jiný konkurz. Hledáme totiž Ambasadorku pro Mylan lékárničku. Je to lékárnička, která vždy obsahuje ten správný lék. Ten, který vám pomůže od bolesti hlavy nebo nevolnosti, a tím vám umožní jít do práce nebo s dětmi do parku.

    Dnes je Mylan jednou z předních farmaceutických firem v segmentu generických a speciálních léčiv, která poskytuje produkty ve zhruba 145 zemích a oblastech.

    Ve společnosti Mylan jsou odhodláni stanovovat nové standardy v oblasti zdravotní péče. Věděli jste, že přibližně 50 % lidí, kteří žijí s HIV/AIDS v rozvojovém světě, je léčeno produkty společnosti Mylan?

    Ambasadorkou pro Mylan

    ... je maminka, která je komunikativní, otevřená, přátelská, důsledná a optimistická. Sdílí hodnoty, které jsou pro společnost Mylan důležité: inovativní přístup, zodpovědnost, spolehlivost, orientace na pacienta a týmová práce.

    Vybuduje dobré jméno volně prodejným lékům od společnosti Mylan (Brufen, Allergodil, Duphalac, Reparil, Solcoseryl, Kreon, Maxi-Kalz, Brumare, Hidrasec 100mg, Travel-Gum), které pomáhají lidem udržet se v produktivním a zdravém stavu, kdy jsou schopni starat se o své rodiny, budovat kariéru, cestovat, užívat si volný čas a přitom nemusí řešit drobné zdravotní komplikace, od kterých jim naše léky pomohou.

    Co ti práce Ambasadorky dá?

    Spoustu zábavy, nové přátele, i nás, tým MK 🙂 Něco se naučíš, a nebudou to všední zkušenosti. Mohou ti pomoci vést svůj život vlastním směrem 🙂 Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš Ambasadorka, tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj s výrobcem léků, které pomáhají. O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku

    Jak se zapojit do konkurzu?

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: Mylan lékárnička hledá Ambasadorku. Informovat vás budu přes interní poštu.

    Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro Mylan lékárničku. Napiš nám, proč bys chtěla být jejich Ambasadorka, a neboj se rozepsat. Vůbec se toho neboj 😉 Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybys byla jejich Ambasadorka!

    Ambasadorku vybere tým Mylanu. Konkurz bude jako obvykle trvat dva týdny, tedy do 1.1.2017 Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně v druhé polovině ledna .

    Váš Vivi

    gradan
    22. srp 2016    Čtené 469x

    Máme novou Ambasadorku Viledy

    Ahojte, dámy,

    dnes bych vám velmi rád představil novou Ambasadorku Viledy, Ivu. Znáte ji pod nickem @ivakalinova 🙂 

    Michaela - @rybkamyska - už vůbec nestíhala a dohodli jsme se, že ukončíme spolupráci. Chci každopádně Michaele poděkovat za odvedenou práci a za to, že jsem díky ní poznal Viledu.

    Potkal jsem se s Ivou v pátek minulého týdne a můžu vám říct, že se máte na co těšit. Soutěže, fotky, tipy, různé aktivity.. Iva vás bude umět zaujmout a pobavit. S tím počítejte 🙂

    Zvu vás do jejího blogu a také i do oficiální skupiny Vileda.

    Váš Vivi