gradan
27. led 2017
6286 

Hledáme novou Ambasadorku pro Femibion

Musíme se rozloučit s Terezou - @tessina87 -, která byla Femibionu skvělou Ambasadorkou, protože má jiné povinnosti a už se této práci nemůže věnovat naplno. Práce, kterou Terezka odvedla byla skvělá, inspirující i poučná, a proto jí moc děkujeme. A nyní je prostor pro maminky, které mají ambice dělat něco kreativního a nevšedního.  

Ambasadorka pro Femibion je:

komunikativní, 

vždy pohotová,

precizní a přesná,

aktivní,

kreativní,

optimistická,

a dobře naladěná maminka, která je také přátelská, důsledná a otevřená. 

Femibion je především značka, která pomáhá maminkám a budoucím maminkám, v jejich nejhezčím období – při plánování těhotenství, v jeho průběhu i v době, kdy se miminko narodí. Stará se o ně, je laskavá a nápomocná. Taky jejich Ambasadorka by měla mít tyhle vlastnosti.  

Práce Ambasadorky na koníku ti dá:

Spoustu nových přátel a zábavy. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejenže budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, vyblázníš se kreativně, ale taky si rozšíříš obzory.

Za svou práci dostaneš i finanční odměnu a to - 4 706 Kč měsíčně  v průběhu tvého působení. Tak se můžeš realizovat na místě, kam chodíš ráda, na místě, kde máš své přátele a spolupracovat se značkou, která se stará o všechny budoucí maminky. To všechno a mnohem víc je být Ambasadorkou na Modrém koníku.  

Jak se zapojit do konkurzu?

Zajímá tě tahle nabídka? Zapoj se do ní jednoduše přes tenhle formulář: Femibion hledá Ambasadorku. Informovat vás budeme interní poštou. 

Napiš nám, proč bys byla nejlepší Ambasadorbou pro Femibion právě ty. Popiš nám své nápady, co bys jako Ambasadorka ráda dělala a vůbec se neboj rozepsat. Zkus nám dát také konkrétní nápady a návrhy jejich realizace. 

Novou Ambasadorku vybere tým Femibionu. Konkurz bude trvat dva týdny, tedy do 29.1. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení pak bude přibližně v druhé polovině února.  

Váš Vivi

mohu se zeptat, co taková práce obnáší? děkuji

16. led 2017

Taky by me zajimalo.

16. led 2017

I mě by to zajímalo! Jak se může přesně zájemce rozepsat,když neví,co je náplní práce? ☺

16. led 2017

Moc dekuji za moznost byt vasi kolegyni a starat se se o tak uzasny produkt jako je Femibion. A preji hodne stesti pri hledani, at vyhraje ta nejlepsi 🙂.

16. led 2017

@tessina87 Snad jsi v pořádku,sledovala sem tě..... 🙂

16. led 2017

Přeji hezký den. Prosím alespoň nástin náplně práce, abych se mohla konkrétně zaměřit v nápadech, jež chcete rozepsat.

17. led 2017
gradan
autor

Ahojte. Ako Ambasádorka máte na starosti dva kanály 🙂

Na vlastnom blogu budete zverejňovať podobné príspevky ako doteraz (o svojom živote, deťoch atď), ale treba aj približovať ostatným používateľkám Femibion a témy okolo Femibionu (tehotenstvo, zdravie, vítaminy a pod.).

Budete aj mať na starosti skupinu Femibion, v ktorej sa rozoberajú podobné témy, ale do hĺbky 🙂

Keby ste mali otázky, pýtajte sa. Nebudem však odpisovať hneď, lebo som na dovolenke 🙂

Vivi

@lekorka1
@matousek89
@hanule8619
@amellia_19

17. led 2017

Jak časově náročná je tato práce, cca kolik hodin denně?

17. led 2017

@katka6111980 jsem ambasadorka a minimálně hodinu denně se skupince, blogu apod věnuji. Ale někdy se to nakupí a třeba v neděli jsem úřadovala hodiny 3🙂) Ale je to individuální🙂)

18. led 2017

@katka6111980 Je to hrozně individuální. Jedna věc je sedět u PC, druhá vymýšlet soutěže, fotit, vymýšlet příspěvky. Vyhodnocování soutěží je třeba časově náročnější 🙂

18. led 2017

@ivakalinova to je taky pravda, já navíc chodím na prodejny a to je vždy minimálně 1,5hodiny🙂)

18. led 2017

Tak jsem zkusila štěstíčko ☺️ kéž by se na mě usmálo! ☀️

19. led 2017

Zajímavá nabídka 😉

24. led 2017

Taktéž jsem to zkusila 🙂 bylo by to něco pro mě 😍

28. led 2017

I já jsem se rozhodla zkusit své štěstí a proto držím palce všem, které se zúčastnily a nové Ambasadorce přeji hodně štěstí a radosti z tohoto poslání ❤

28. led 2017

Holky ozval se někomu někdo? Jsem jediná nedočkavá kdo "vyhrál"? ☺️

8. únor 2017

už jste vybrali ?

11. únor 2017
Komentář byl odstraněný

Začni psát komentář...

Odešli