Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím o radu, kde koupit na silnější dítě vel. 134-140 kalhoty ? Neznám to, Kuba byl pravý opak. Tobík je cvalíček (opatření závádíme, ale je ot težký s jeho apetitem) a nemohu na něj sehnat kalhoty, aby ho neškrtily. Děkuji

    Ahojda, prosím prosím... nestudovala jste některém na škole Bean v Praze , obor předškolní a mimoskolni pedagogika ? Chtěla bych si dodělat předměty a maturitu , abych mohla do školky učit.
    Ještě vím o soukromé škole v Mladé Boleslavi. Za každou radu a názor budu vděčná. Děkuji

    Holky, pečetě v parní troubě ? Je to dobre? Chutná vám to? Přemýšlíme jakou troubu koupit a manžela furt láká ta parní trouba. Ale par lidi řeklo, ze to z toho není dobrý.
    Děkuji

    Prosím o radu
    Můj 3lety syn má jít za 2 týdny na operaci. Momentálně je nemocný -rýma , kašel a teplota. To za 2 týdny bude asi v pohodě, ale ještě má boreliozu. Jsme po jedněch atb a ještě ho čeká jedno brání krve , aby se zjistilo zda to zabralo nebo ne.
    Říkám si, jestli to na něho nebude moc. Zavolám tam, zeptám se, ale kdyby mi řekli, že to nevadí, tak jestli trvat na tom, ze to odlozime nebo ne.
    S žádnou operaci nemám dosud zkušenost.
    Děkuji za vaše názory

    Přeji všem krásný Štědrý večer. ❤️😘

    Holky ekzematici a maminky ekzematiku, zjistila jsem , že nám hodně vadí chlór ve vodě. Piju a vařím z kupované. Ale jít se umýt je pro nás za trest. Nemáte typ na nějaké filtry nebo přísady do koupele? Děkuji moc

    pajinka85
    11. pro 2018    Čtené 1328x

    Naše nové kamarádka QDrive Ecobubble - Samsung

    Bylo to v srpnu, byl teplý den a schylovalo se k velké bouřce a pořádnému dešti. Seděli jsme s manželem společně u kávy ve Špindlu a koukali na děti na hřišti. Naše poklidné sezení vyrušil důležitý hovor z manželovi práce. A tak jsem i já vytáhla mobil a zabrousila na MK, kterého jsem už delší dobu zanedbávala. První příspěvek na společné zdi hlásal o možnosti zapojení do testování úžasné pračky od značky Samsung. Moji pračce už nějaký ten rok je a občas už potřebovala rande s panem opravářem. Byla to tedy jedinečná šance, jak přijít k nové "kámošce". Pár dní uteklo a já na to zapomněla. Seděla jsem večer u počítače a upravovala fotky. Během delšího  importu fotek jsem byla zvyklá obhlédnout sociální sítě. A v tu chvíli jsem to zjistila: Gratuluji, byla jste vybrána k testování...

    Ubíhaly dny, týdny a pak i měsíce a ona se stále někde courala. Poslední den října jsem se dočkala. 

    Milý a usměvavý pán zazvonil u dveří a hlásil, že mi veze radost. S manželem pračku usadili na místo, které bylo pro ni připraveno. Prošel se mnou základy, ukázal, jak se pračka nastavuje, zapíná a na co si dát pozor.

    Ještě ten den se začalo testovat. 

    Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, je v češtině, takže i bez návodu si poradíte. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič cyklu. Při zapnutí naskočí můj nejoblíbenější program- Bavlna.

    BAVLNA- 

    nastavená je 40°C a největší počet obrátek při ždímání - 1400 a čas 1 hodinu a 23 minut. 

    Program je určen na ručníky, ubrusy, spodní prádlo a trička. A teplota jde volit až na 90°C. Pokud chcete šetřit energii je tu program.

    BAVLNA eco -

    To je na mě příliš dlouhý program, ale pokud vím, že nepotřebuji šetřit čas, použiji tento program. Jen nejde nastavit nejvyšší teplota 90°C. 

    Syntetika -

    pro oblečení z polyesteru. V základu je teplota nastavená na 40°C , ale dá se zvýšit na 60°C. A čas je delší- 1 h a 59 minut. 

    JEMNÉ PRÁDLO

    Na citlivé tkaniny používám tento program. Je to krátký program o 30 minutách, v základu nastavený na 30°C a lze zvýšit na 40°C. Z pochopitelného důvodu má omezené otáčky na 800. 

    MÁCHÁNÍ A ODSTŘEDĚNÍ 

    Pokud je potřeba třeba dát zvlášt aviváž. 

    VYPOUŠTĚNÍ / ODSTŘEDĚNÍ 

    ČIŠTĚNÍ BUBNU 

    Inteligentní funkce pračky. Hlídá, aby jednou za 40 praní jsme ji nechali pořádně vyčístit na vysokou teplotu. Vyčistí buben pračky a odstraní špínu a bakterie. Vyčistí gumové těsnění dveří odstraněním nečistot. Čistí se bez použití prášku a buben musí být prázdný. Zasahovat do nastavení nelze. 

    LŮŽKOVINY

    U tohoto programu jsem trošku na vážkách. Dětem barevné povlečení v tomto programu peru, stačí 40°C kvůli zachování barev. Ale naše bílé bavlněné a damaškové peru na 60°C a to mi tento program neumožní a má i omezené otáčky. A pro nejlepší vyprání uvádějí pouze 2 kg prádla. 

    OUTDOOR

    Horské a lyžařské oblečení , sportovní oblečení vyrobené z funkčních materiálů. Teplota pouze do 40°C a otáčky do 1200. A pozor-pouze 2 kg prádla na jedno praní. 

    VLNA

    Krátký program na vlnu, 40°C maximálně a otáček pouze 800. Za 38 minut hotovo. 

    TMAVÉ OBLEČENÍ 

    Další můj oblíbený program, který je přednastavený na 30°C a 53 minut, já však zvyšuji teplotu na 40°C. Tento program je obohacen o jedno máchání a má méně otáček. Při sušení v sušičce, ale nejraději dávám nejvyšší otáčky. Sušička to sama zase pěkně narovná. 

    Super ECO

    Technologie Ecobubble pere při nízké teplotě a pomáhá snížit spotřebu energie. Pere 1h a 10 minut, teplota nelze nastavit a prádlo je vyprané stejně dobře jako při klasickém programu. Bohužel má omezení jen na 4 kg prádla.

    EXTRA RYCHLÝ 

    Praní pouze 39 minut. V návodu píší , že je na spodní prádlo a košile , ale má omezení na 40°C. Tento druh peru spíše na 60°C a proto extra rychlý použiji v případě, že potřebuji přeprat jen třeba propocené tričko bez fleků. 

    15 RYCHLÉ PRANÍ 

    To je záchraný bod pouze na 2 kg prádla. Použít malé množství prášku a nepoužívat často. Pere to intenzivně a může oblečení poničit. Takže spíše v případě nouze. 

    Samozřejmostí je FUNKCE ODLOŽENÝ START. To použvám velmi často. Chodím běžně spát o půlnoci a prádlo připravím na praní a start odložím na pátou hodinu, aby ráno bylo vypráno. 

    Další úplně nejlepší věc je funkce AddWash. Pokud zapnete pračku a uvědomíte si, že něco jste tam nedali, nemusíte pračku zastavovat, čekat až se odemkne, vložit prádlo a znovu zapnout. Stačí dát jen pauzu a hned malinkými dvířky přihodit prádlo do bubnu. 

    Funguje to téměř vždy, ale pokud byste trefili zrovna dobu, kdy je pračka naplněna horkou vodou nad 50°C, může se stát, že to vyhodnotí, že vás to tam nepustí. Zatím se mi to nestalo. A pozor při zavírání, abyste nezavřeli prádlo do dvířek, mohlo by se poškodit prádlo, ale i těsnící gumy. 

    DĚTSKÁ POJISTKA

    Toto určitě ocení hodně z vás. 🙂 Po dobu 3 sekund podržíte + a - Já jsem nepoužila ani jednou. Moje kluky to baví a vědí už co mačkat. Hlavně ten nejmladší, ten to učí i Tobíka 🙂

    SMART THINGS

    Pokud máte chytrý telefon s Android a nebo iOS, můžete využít mobilní aplikaci. Je to specifické nastavení, a proto k tomuto určitě koukněte do návodu a ještě asi lépe, strčte návod manželovi. 

    V této aplikaci můžete sledovat v jaké fázi je cyklus a zbývající čas praní, zjištění závady, sledování spotřeby,počet cyklů praní a upozornění potřeby čištění bubnu. Také vám to může provádět týdenní nebo měsíční analýzu o stavu provozu spotřebiče. Dále je tu možnost vytvoření vlastního programu na základě typu materiálu a stupni znečištění. Ale aplikace nás potrápila a někdy funguje a jindy ne. A je poměrně složitá. 

    Hezky se o ni starejte, občas ji dopřejte pořádnou očistu. Čerpadlový filtr se doporučeje čistit 6x ročně, aby se předešlo ucpání. Nejlépe pod tekoucí vodou a starým zubním kartáčkem. Dávkovač pracího prášku jde snadno vyndat  a také vyčistit kartáčkem.

    Odstraňování problému

    Návod si určitě nechte někde po ruce, když přijde chyba, její kód se zobrazí na pračce a vy díky tomu jednoduše v návodu najdete, kde je problém. Chyby jsou popsány srozumitelně. Problém vám pomůže vyhodnotit SmartThings (mobilní aplikace) Odstranění závad jsem nemohla vyzkoušet, naštěstí stále pere bez problému. 🙂 

    Svou původní pračku jsem darovala jedné mamince, která ji moc potřebovala a pračka stále pere. Novou jsem testovala měsíc, za tu dobu už po mně chtěla jedno čištění a do dalšího nechybí moc. 

    Velmi mi vyhovuje rychlost praní. Přesně mi to vychází se sušičkou, takže jen přehazujeme. 

    Po dokončení praní hraje milou melodii, aby dala vědět, že je dopráno. Ale to můžete i sledovat na mobilu a na pračce zvuk vypnout, pokud by vás rušil. 

    V náš uklízecí den stihnu vyprat povlečení a prostěradla celé rodině v rekordním čase a zase v klidu po dosušení povléct. Někdy, když je čůrací noční nehoda, stihnu s tím vším vyprat i celou peřinu a podložku. Dříve jsem to stíhala jen tak tak. 

    Moje shrnutí

    Výhody:

    +tichá

    +jednoduché ovládání

    +rychlé praní 

    +přednastavené optimální nastavení 

    +dodatečné doplnění prádla

    +možnost otevření dvířek okamžitě po doprání, žádná časová prodleva

    +velký buben 

    +ekologické praní při nízkých stupních teploty vody 

    Nevýhody: 

    -u některých programů bez možnosti vyšší teploty 

    -aplikace je náročná a často se odpojuje od pračky 

    -omezení váhy u některých programů

    Děkuji, že jsem dostala možnost testování tohoto úžasného produktu. Pevně věřím, že recenze byla přínosná a pomůže dalším při výběru pračky do své domácnosti. 

    pajinka85
    1. črc 2018    Čtené 306x

    Stolní gril KLARSTEIN - testovaní

    Byla jsem vybrána mezi několik šťastlivců, co mohli otestovat výrobky německé značky Klarstein. S velkým očekáváním jsem vyhlížela balík, neměla jsem tušení, co zrovna  na otestování zbylo na mě. 

    Přišel Stolní gril se skleněným víkem a radost měli všichni. 🙂 Hned první večer se do testování zapojil manžel a připravil k večeři hamburgry z mletého hovězího masa. Byla to mňamka. 

    Po večeři zbyl samozřejmě úklid kuchyně na mě a v tomto případě velmi chválím výrobce tohoto grilu. Gril se dá rozebrat, grilovací plochu lze omýt pod vodou , jen jsem dávala pozor, aby nenateklo do oblasti, kde se připojuje kabel. Sklo lze také oddělat a jednoduše umýt a odkapávací miska jen volně stojí pod grilem.  Jen jsem nezjistila, zda by se sklo nebo odkapávací miska mohla být umyta v myčce.  Grilovací plocha má nepřilnavý povrch a lze opravdu lehce vyčistit. 

    Grilovací část má rozdělenou na dvě rozdílné poloviny, jedna strana je hladká a je ideální na zeleninu, houby a plody moře, aby se udržela šťáva z grilování. Druhá strana má drážky a umožňuje odtékat přebytečnému tuku odkapat do odkapávací mísy. Na drážkách se nám zdá grilování pomalejší, tak jsme častěji grilovali na hladké části-to víte, hladoví chlapi.

    U nás většinou griluje manžel, takže toto byl pro mě nejlepší možný elektrický pomocník.🙂 Manžel se toho chopil i při přípravě hermelínu, ale chystala jsem to já. Našla jsem si zajímavý recept na grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou. 

    Hermelín jsme nechali na grilu 7 minut pod přiklopeným sklem a sníženou teplotou na termostatu. A byl uvnitř ideálně rozteklý. 

    Pochutnali jsme si opravdu moc a bylo to velmi jednoduché. 

    Ve stejnou dobu jsme grilovali steaky z lososa, abychom se najedli všichni. Nakrmit 3 menší chlapíky a jednoho velkého chlapa dá zabrat. 🙂 (ale tentokrát to bylo jen 2 +1)

    Marinovaný losos v sojové omáčce.  Recept je z kuchařky Deník Dity P. 2.  Podle mé zkušenosti se na rýžkaté části grilu griluje pomaleji a tak jsem lososa grilovala na té ploché. Hotový byl za cca 15 minut. Zůstal šťavnatý a výborný. 

    Jeden ze synů miluje i tu kůži, tu já do pusy nedám, ale hlásil, že takhle dobrá nikdy nebyla. :D 

    Z grilu jsme nadšení. Máme zkušenosti s kontaktním grilem jiné značky a je také super, jen čištení teda nemají vůbec dobře vyřešené a to je v mnohem vyšší cenové kategorii, ale tento udělá službu úplně stejnou a úklid mnohem jednodušší. 

    pajinka85
    12. únor 2017    Čtené 1748x

    Kdy už i já budu mít dost ??

    Jsem maminka třech dětiček. Miluji je všechny, možná ne úplně stejně, možná každého jinak, ale přesto nejvíce, jak to jde. Každý je jiný a přece nejdokonalejší. Jsou to moje princátka, ale taky opičky a prasátka. Jsou to zlatíčka, ale i neposluchové. Nikdy bych je nedala, ale někdy bych utekla já.

    Ano, přestože jsou moje všechno, tak někdy mám chuť bouchnout, mám touhu být ten největší sobec, zalézt s čokoládou a knížkou, zamknout se a neřešit bumbání, hamání, jogurtíky a ze záchodu -hotovóóóó. 

    Nemuset vše opakovat dokola a dokola a dokola, kdy stejně Kuba chce odejít do školy v těch největších mrazech jen spoře oděn,  hlavně ale že s mobilem v ruce. Tašku nechal už v kuchyni, aby v chodbě asi nepřekážela. 

    Tobíka probírá z jeho světa jen můj křik, jinak probrat jsem se ho zatím nenaučila.

    Možná by ještě teď stál před zrcadlem, v obličeji děsivý výraz, ruce dopředu a z úst by mu jeho řečí vycházelo: "Jsem zombík" (Kubo děkuji, že svého do nedávná roztomiloučkého bratra učíš o takových divných monstrech.) 

    Taky za ty roky mé námahy a vysvětlování, kam patří špinavé prádlo, bych ráda přestávala nacházet ponožky  v legu a trenky v pastelkách.

    A prý bude hůř. 

    Ač mi čas od času pijí krev a čas od času bych chtěla jedináčka, nepřestávám mít pocit, že ještě někdo chybí. Ať už chybí Eliášek a nebo Isabelka, neustále mám pocit, že na nás ještě někdo čeká. Někdo, kdo bude zase spát u nás v posteli a zkopávat mě pryč, někdo, kdo mě nenechá spát, jít do kina, kdy se mi zachce a bude zase házet ponožky do lega, drobky pod stůl a probrečí noci. 

    Někdo, koho budu s nadšením očekávat na testu jako druhou čárku, na UTZ ho uvidím jako fazolku a 9 měsíců si užívat tu nepopsatelnou blízkost a těšit se na naše první shledání. 

    Neumím si představit, že už bych necítila tu nejsilnější vlnu lásky okamžitě po porodu, kdy se vám chce brečet a nevíte zda, protože to tak bolelo a nebo jsou to jen slzy štěstí. Kdy necítíte a nevnímáte nic jiného než to dokonale opatlané, špinavé a šeredné stvoření, které se vám okamžitě v ryje do srdce a máte pocit, že je to to nejkrásnější, co jste kdy viděla.

    Chtěla bych to celé ještě zažít, chtěla bych prožít každou minutu naplno, chtěla bych se těšit z toho, že v tom legu je zase o jednu ponožku navíc a chtěla bych dojít k naplnění a k pocitu, že už na nás nikdo nečeká a že už jsme opravdu KOMPLETNÍ.

    pajinka85
    1. únor 2017    Čtené 6529x

    Kvíz-pohádkové hlášky -uhodnete?

    Jsem pohádkový maniak, miluji pohádky a pouštím si je často jen tak jako kulisu při úklidu. Vybrala jsem náhodně 30 hlášek z pohádek českých i cizích. Kdo má čas a chuť, zkuste jestli také znáte. 🙂 

    Odměním srdíčky. Mám jich hodně a nemůžu je přeci škudlit. ♥

    1. To mi nalaď mokrý dudy.

    2. Čau. Jak ti kvete pšenka?

     3. A proč ti tolik vadí, že je tvůj tatínek králík? Já mám za otce netopýra!

    4. Už tam budem?

    5. Chopte se mne, pochopové!

    6. Degraduju tě na králíka!

    7. Říkám, že vidím. Mrknu a vidím.

    8. Tak ona neumřela, matička moje drahá. Prodal ji do otroctví, tatíček můj drahý.

    9. Já tě střelou srazil a tys mi pírkem život zkazil!

    10. Strejda nemůže, von teďka dělá melouny!

    11. Tak dělej, ty vozembouchu jeden!

    12. Hoř světýlko, plápolej, tupou sílu udolej.

    13. Jenomže ty sis bral maminku, kdežto mě vnucuješ samý cizí holky.

    14. Mám takovej pocit, že on věděl, že do těch kaktusů zahučíš.

    15. Do smrti tě nechci vidět, ty zmetku pekelnej!

    16. Zavaž mi střevíček!

    17. Postůj, panáčku, brousím si na tebe kosu!

    18. Juj, krutibrko!

    19. Hej, osobo, počkej! Jak to, že tady nespíš?

    20. Královské dělení.

    21. Tati, mě to s Jaronýmem nebaví, drží meč jako husopaska proutek.

    22. Nerad Vás budím, madam...

    23. Ánička, kozí nožička.

    24. Neber svoje jméno do úst nadarmo!

    25. Jo, jo, to se mi ulevilo.

    26. Tak kdo mi měl připomenout, co mi měl připomenout ten uzel na kapesníku?

    27. Aničko! Omeleta dneska nebude, ale nebuď smutná! Já... uvařím vejce na hniličku.

    28. Snad se nechceš utopit? ..   To nejde, já umím plavat.

    29. Byl to rok, kdy nespadla ani kapka deště. Vítr byl silný a košík velmi lehký. Celé dny mne unášel. Hladové malé kotě bez mléka, matky a možnosti si odskočit.

    30.Vidím, i když spím.

    pajinka85
    31. led 2017    Čtené 3451x

    " Bezpečný přístav " - film, ke kterému se ráda vracím

    Já a moje babička milujeme obě hodně horkou plnou vanu a knihy. Vzájemně si je půjčujeme a nebo se jimi obdarováváme. Mezi knihami, které mi půjčila, byla jednou kniha Bezpečný přístav. Pamatuji si, že jsem ji četla venku na lehátku s Tobiáškem v břiše.

    Pokaždé když dočtu knihu, tak se mi pár dní stýská po hlavních hrdinech. Nad touto knížkou jsem přemýšlela  déle a nikdy ji nenechala splynout s ostatními příběhy v jedno velké kolo plné zamotaných osudů všech postav, o kterých jsem kdy četla. 

    Po nějaké době jsem zcela náhodou pustila televizi a přepla na jiný program, než běžně koukáme. Zaujala mě scéna, která mi byla tak moc povědomá z této knihy. Ano, příběh zfilmovali.

    Nechala jsem si film stáhnout, abych ho viděla hezky celý a od začátku. Právě ten den, jsem si našla film, který si pouštím , když nechci mít doma jen ticho (to se mi, ale stává málo kdy ) a nebo když mám chuť se jen tak dívat.

     Vše začíná útěkem milé krásné  Katie před šileným manželem do bezpečí jednoho malinkého městečka.

    Ukazuje ženám, které jsou týrané, že mají šanci na lepší zítřky a pomáhá jim najít potřebnou sílu se zvednout, jít a poznat ten svůj bezpečný přístav.  

    Potká muže, kterého život také příliš nešetřil. A začíná romantická část příběhu. Miluji filmy, ve kterých z hlavních hrdinů promlouvají emoce, tak silně , až se přistihnu, že se i já červenám a culím u sebe doma před televizí.  

    Krásní herci, milá holčička, nešťastný chlapec a jedna tajemná Jo. 

    V poslední třetině se z filmu stává thriller, u kterého jsem na poprvé nervózně poposedávala po sedačce. 

    Konec mě vždy rozpláče. Vždy když se vžiji do té tajemné Jo, cítím její bolest ale  i naději. 

    Je mnoho lépe hodnocených a mnoho hodnotnějších filmů, ale i tak, mě oslovil právě tento. Zapsal se mi v hlavě a i v srdci. Ukázal mi situace, ve kterých bych být nechtěla, ale taky mi ukázal, že i kdybych byla, tak se zvednu a půjdu dál. Někde na každého čeká bezpečný přístav a milující osoba. Svůj život máme ve svých rukou a je na nás, jak s ním naložíme, když nás někdo nebo něco srazí na kolena.

    Film doporučuji pro ty méně náročné, na filmové databázi má pouze 65%. 😉 

    pajinka85
    9. pro 2016    Čtené 155x

    Náš testovací týden s Tescomou

    Na Modrém Koníkovi se pohybuji už od roku 2007, to už je let. Za poslední dobu se tu událo spoustu změn,z těch významnějších třeba ambasadorky známých značek a dále pak oblíbené testování. 

    Do prvních testováních jsem se nepřihlašovala, vyčkávala jsem, až mě něco opravdu zaujme. A stalo se. Výrobků od firmy Tescoma máme doma celou řadu. Mohla bych to vše vyjmenovat, ale to by byl celý článek jen o tom. 😀 Dostali jsme od tchýně celou základní výbavu do nového domu. (talíře, skleničky, hrnečky, dózy, ...) a postupně jsem si dokoupila další pomocníky sama.  

    Takže po přečtení výzvy na přihlášení bylo jasno....jdu do toho!!!!! 🙂 Byla jsem vcelku v šoku, když přišel email, že jsem byla vybraná. Balíček dorazil rychle, Tobiášek se chopil rozbalovaní, to on miluje. Je mu jedno co v balíčku najde, vždy má z toho hroznou radost. 🙂 

    Testovat jsme měli  produkt Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA.

    Rozhodla jsem se pro perníčky. Při hledání vykrajovátek na nás vyskočila sada vykrajovátek Safari také od Tescomy, které si vybral Tobík, když jsem šla pro formičky na malé koláče. Tak konečně na ně došlo a Tobiášek z toho měl velkou radost. Šli jsme proti proudu chaloupek a vánočních motivů -ikdyž i na ně došlo. 🙂 Vykrajovali a pekli jsme spolu. To nám šlo výborně. 

    (pozn. použili jsme i vykrajovací razítka od Tescomy)

    Recept na perníčky zde :

    60 dkg hladké mouky

    25 dkg moučkového cukru 

    3 vejce

    1 kypřící prášek do perníku

    1 lžíce perníkového koření 

    6 lžic medu 

    20 dkg másla

    2 lžíce kakaa

    -po upečení potřít potřít vajíčkem

    A pak jsme zdobili. 

    Zdobící tužkou nám to šlo krásně. Ikdyž nejsem extra výtvarník,tak jsem něco na perníčky vykouzlila a kluci z toho byli nadšení. 🙂 Ale nejvíce nám pomohla moje sestra Iveta @isinecka . Udělali jsme celou Safari. 

    Pozitiva: 

    + Dobře se drží.  

    + Nemusí se silou mačkat.

    + Nikde to neteče.

    + Má výměnné hroty.

    + Zdobit tím jde i dětem.

    + Snadno  se vymývá.

    + Praktický stojánek. 

    Negativa:

    - Jediné co se nám moc nedařilo, bylo dostat do toho náplň. Ale nakonec jsme na to přišli a příště už to bude určitě mnohem lepší. 

    Perníčky po nafocení zmizely jak pára nad hrncem. Budeme muset brzy péct další a tentokrát tedy už určitě vánoční.

    Testování produktu

    Vykrajovátka na linecké DELÍCIA, tradiční, 6 ks

    U těchto vykrajovátek nás zaujala na první pohled praktická krabička. Už je nikdy nebudu muset hledat mezi ostatní hromadou vykrajovátek, vždy budou hned po ruce.  (Teda pokud je nebude mít někdo půjčené, jako zrovna teď)

    Tobiášek nejraději vykrajoval stromeček. Vykrajovátka jsou skvělá. Vyříznou střed pokaždé stejně, nemusíme nic měřit , kontrolovat a hledat to správné místo. Šlo to s nimi mnohem rychleji. Na nás jsou nezvykle malinké,ale nakonec se nám drobné cukrovíčko moc líbilo. Akorát jsme první plech malinko připekli :( No jo no, jsem zvykla na pořádné kusy. :D Další plechy jsme si pohlídali. Než jsem stihla namazat marmeládou a slepit, tak polovina lineckého zmizela. Ale něco jsem zachránila, naplnila a pak si s chutí k nim sedla. 

    Pozitiva: 

    + Praktické balení.

    + Malá vykrajovátka, skvěle padnou dětem doruky.

    + Jednoduché vyříznutí středu. 

    Negativa: 

    - Tak asi žádná, maximálně ten jejich minimalistický rozměr, i když to nebude nevýhoda, spíš jen nezvyk. 

    Děkujeme za možnost testovaní, děkujeme za důvěru, kterou jste nám zde vložili do našich rukou.

    Přejeme krásný advent, příjemné pečení a žádný stres. (o tom bych vám mohla dlouze vyprávět) ♥♥♥♥♥