pajinka85
1. črc 2018
306 

Stolní gril KLARSTEIN - testovaní

Byla jsem vybrána mezi několik šťastlivců, co mohli otestovat výrobky německé značky Klarstein. S velkým očekáváním jsem vyhlížela balík, neměla jsem tušení, co zrovna  na otestování zbylo na mě. 

Přišel Stolní gril se skleněným víkem a radost měli všichni. 🙂 Hned první večer se do testování zapojil manžel a připravil k večeři hamburgry z mletého hovězího masa. Byla to mňamka. 

Po večeři zbyl samozřejmě úklid kuchyně na mě a v tomto případě velmi chválím výrobce tohoto grilu. Gril se dá rozebrat, grilovací plochu lze omýt pod vodou , jen jsem dávala pozor, aby nenateklo do oblasti, kde se připojuje kabel. Sklo lze také oddělat a jednoduše umýt a odkapávací miska jen volně stojí pod grilem.  Jen jsem nezjistila, zda by se sklo nebo odkapávací miska mohla být umyta v myčce.  Grilovací plocha má nepřilnavý povrch a lze opravdu lehce vyčistit. 

Grilovací část má rozdělenou na dvě rozdílné poloviny, jedna strana je hladká a je ideální na zeleninu, houby a plody moře, aby se udržela šťáva z grilování. Druhá strana má drážky a umožňuje odtékat přebytečnému tuku odkapat do odkapávací mísy. Na drážkách se nám zdá grilování pomalejší, tak jsme častěji grilovali na hladké části-to víte, hladoví chlapi.

U nás většinou griluje manžel, takže toto byl pro mě nejlepší možný elektrický pomocník.🙂 Manžel se toho chopil i při přípravě hermelínu, ale chystala jsem to já. Našla jsem si zajímavý recept na grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou. 

Hermelín jsme nechali na grilu 7 minut pod přiklopeným sklem a sníženou teplotou na termostatu. A byl uvnitř ideálně rozteklý. 

Pochutnali jsme si opravdu moc a bylo to velmi jednoduché. 

Ve stejnou dobu jsme grilovali steaky z lososa, abychom se najedli všichni. Nakrmit 3 menší chlapíky a jednoho velkého chlapa dá zabrat. 🙂 (ale tentokrát to bylo jen 2 +1)

Marinovaný losos v sojové omáčce.  Recept je z kuchařky Deník Dity P. 2.  Podle mé zkušenosti se na rýžkaté části grilu griluje pomaleji a tak jsem lososa grilovala na té ploché. Hotový byl za cca 15 minut. Zůstal šťavnatý a výborný. 

Jeden ze synů miluje i tu kůži, tu já do pusy nedám, ale hlásil, že takhle dobrá nikdy nebyla. :D 

Z grilu jsme nadšení. Máme zkušenosti s kontaktním grilem jiné značky a je také super, jen čištení teda nemají vůbec dobře vyřešené a to je v mnohem vyšší cenové kategorii, ale tento udělá službu úplně stejnou a úklid mnohem jednodušší. 

#test_klarstein 

#recenze

1. črc 2018

Začni psát komentář...

Odešli