gradan
23. dub 2017
243 

Phyteneo hledá Ambasadorku

Tohle jaro je zajímavé a plné nových začátků. Pro vás, maminky, začíná také něco nového. Právě spouštíme konkurz, protože hledáme Ambasadorku pro značku Phyteneo.

Phyteneo je český výrobce fytofarmak (přípravky s obsahem herbálních látek). Pod značkou Phyteneo uvádí výrobce na trh přípravky vlastního výzkumu a vývoje, která představují účinná, unikátní a inovativní řešení zdravotního problému ve srovnání s obvyklou medikací.

Na oblast fytoterapie nahlíží Phyteneo vědeckým přístupem. Ten pomocí moderní medicíny a chemie objasňuje principy působení tradiční herbální medicíny. Tento vědecký přístup je také součástí firemních hodnot: health, nature, science.

Jestli jste se našly, tak čtěte dál.

Jaká by měla být Ambasadorka pro Phyteneo?

Ambasadorka by měla být z oboru, měla by rozumět trhu, na kterém výrobce značky Phyteneo působí. Ideální ambasadorka by měla být vystudovaným pediatrem nebo farmaceutem, maminka na mateřské dovolené. Ambasadorka by měla být dostatečně proaktivní, kreativní a samostatná. Také smělá, ochotná pomáhat, komunikovat jasně a přesně.

Měla by také pohotově reagovat, umět psát kvalitní, populárně naučné texty se zaměřením na danou problematiku, texty prokládat kvalitními fotografiemi. Měla by být zodpovědná a to, že by měla být upřímná, ani netřeba psát. 🙂

Co ti práce Ambasadorky dá?

Tahle práce Ti dá mnoho zkušeností s komunikací s lidmi a také si rozšíříš své obzory a schopnosti. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejen že budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, kreativně se vyblázníš. Být Ambasadorkou je radost, prestiž a pocta zároveň. Budeš tváří kvalitní značky a to za to stojí.

Také si najdeš nové přátele nejen na Koníku, ale i z týmu Modrého koníka a Phyteneo. Za svou práci Ti bude náležte odměna. Během doby, kdy budeš Ambasadorkou Phyteneo, Tě měsíčně potěší 4706 Kč. Realizuj se na místě, které Tě baví  a spolupracuj se značkou, která vyvíjí šetrné přípravky pro řešení zdravotních obtíží. O tom je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

Zaujala Tě nabídka? Zapoj se do konkurzu hned teď!

Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: Phyteneo hledá Ambasadorku. Informovat Vás budu přes interní poštu.

Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro Phyteneo. Napiš nám, proč bys chtěla být jejich Ambasadorkou a neboj se rozepsat. Máš plno nápadů a neumíš si do konkurzu vybrat jenom jeden? Napiš všechny a ukaž, co je v Tobě.

Ambasadorku vybere tým firmy Phyteneo. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 23. 4.

Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem května.

Váš Vivi

❤na Kolodium nedám dopustit❤je skvělé!!

18. dub 2017

Začni psát komentář...

Odešli