gradan
5. bře 2019
1037 

Hledáme novou Ambasadorku pro Femibion

Musíme se rozloučit s Janou, která byla Femibionu skvělou Ambasadorkou, protože má jiné povinnosti a už se této práci nemůže věnovat naplno. Odvedla velký kus skvělé práce, přinášela mnoho zajímavých informací, dokázala i odborně poradit a edukovat budoucí maminky, a proto ji moc děkujeme. A toto je prostor pro maminky, které mají ambice dělat něco kreativního a nevšedního, spojit příjemné s užitečným.

Ambasadorka pro Femibion je:

  • komunikativní,
  • vždy pohotová,
  • precizní a přesná,
  • aktivní,
  • kreativní,
  • optimistická,
  • a dobře naladěná maminka, která je také přátelská, důsledná a otevřená.

Femibion je především značka, která pomáhá maminkám a budoucím maminkám, stará se o ně, je laskavá a nápomocná. Jejich Ambasadorka by měla mít tyhle vlastnosti.

Budoucím maminkám by taky měla přinášet také nové a zajímavé informace o plánování těhotenství a těhotenství samotném

Práce Ambasadorky na koníku ti dá:

Spoustu nových přátel a zábavy. Naučíš se nové a zajímavé věci, které nejenže budou zářit v tvém životopisu, ale také je i reálně využiješ. Pohneš se novým směrem, vyblázníš se kreativně, ale taky si rozšíříš obzory.

Za svou práci dostaneš i finanční odměnu a to - 4 706 Kč měsíčně v průběhu tvého působení. Tak se můžeš realizovat na místě, kam chodíš ráda, na místě, kde máš své přátele a spolupracovat se značkou, která se stará o všechny budoucí maminky. To všechno a mnohem víc je být Ambasadorkou na Modrém koníku.

Jak se zapojit do konkurzu?

Zajímá tě tahle nabídka? Zapoj se do ní jednoduše přes tenhle formulář: Femibion hledá Ambasadorku. Informovat vás budeme interní poštou.

Napiš nám, proč bys byla nejlepší Ambasadorbou pro Femibion právě ty. Popiš nám své nápady, co bys jako Ambasadorka ráda dělala a vůbec se neboj rozepsat. Zkus nám dát také konkrétní nápady a návrhy jejich realizace.

Novou Ambasadorku vybere tým Femibionu. Konkurz bude trvat dva týdny, tedy do 17.3. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení pak bude přibližně začátkem dubna.

Váš Vivi

Začni psát komentář...

Odešli