gradan
19. bře 2018
541 

Veletrhy For Kids, For Babies a For Toys hledají svoji Ambasadorku

Největší odborné veletrhy potřeb pro děti a mládež hledají svoji Ambasadorku u nás na Koníku. Pokud se zajímáte o ověřené informace, nabídky zajímavých akcí,slev a o ty nejlepší produkty pod jednou střechou, veletrhy For Kids, For Babies a For Toys jsou tím pravým místem pro získání poznatků, speciálních nabídek, ale i pro zábavu a odpočinek celé rodiny.

Již 14 let se pravidelně vrací, a to stále ve větším měrítku, aby zájemcům usnadnily život v rolích rodičů.

Jaká by měla být Ambasadorka veletrhů For Kids, For Babies a For Toys?

Mladá maminka s dětmi ve věku žáků prvího stupně základní školy, nebo maminka s malým dítětem / dětmi, která je znalá v této oblasti, má přehled o nabídce produktů pro děti a neustále si rozšiřuje vlastní obzory. Maminka by měla být aktivní, rozumná, komunikativní a povahou klidná, která ráda pracuje v týmu lidí,  je samostatná a časově flexibilní. Svým kamarádkám a jiným maminkám na Koníku ráda poradí a doporučí to, co považuje za nejlepší.

Měla by umět psát články a příspěvky, měla by mít zájem o fotogafování a jednoduchou práci s aplikacemi na úpravu fotografií, taková online maminka, která sleduje trendy v oblasti péče a výchovy dětí.

Pokud jsi se našla v našem popisu ideální kandidátky, tak tě určitě také zajímá, co práce Ambasadorky přináší:

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu velkého rozměru,
  • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu, dobrý základ pro vlastní blogování a jinou práci na sociálních sítích,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost, kreativitu a talent prostřednictvím značky největšího veletrhu potřeb pro děti
  • práci v týmu Modrého koníka,
  • a samozřejmě finanční odměnu – 4 706 Kč měsíčně.

A jak se do konkurzu na Ambasadorku pro veletrhy For Kids, For Babies a For Toys zapojit?

Vyplň náš dotazník: Veletrhy hledají Ambasadorku. Informovat tě budeme interní poštou.

Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro veletrhy For Kids, For Babies a For Toys právě ty a neboj se rozepsat. Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybyses stala Ambasadorkou! Napadá tě soutěž? Video? Fotopříběh? Zajímavá akce pro naše uživatelky? Sem s tím. 🙂 Nebo máš zajímavé hobby? Jsi pravidelnou návštěvnicí veletrhu For Kids, For Babies a For Toys?  To všechno se počítá!

Ambasadorku vybere společně tým  zaměstnanců společnosti ABF, která pořádá jednotlivé veletrhy a naší redakce. Konkurz bude trvat 2 týdny, tedy do 21. 3. 2018.

Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude přibližně začátkem dubna.

P.S.: Zapište si do kalendáře, že od 12. do 15. dubna 2018  se v Praze koná 14. ročník veletrhu For Kids 😉 Více informací o veletrhu můžete zjistit zde: For Babies, For Games, For Toys.

Začni psát komentář...

Odešli