1 / 1

    Války se bojí nejen Babišovi voliči. Prosím, napiš tam něco jiného.

    17. led 2023

    Já myslím, že každý soudný člověk tohle ví. A kdo neví, tak moc soudnosti nemá... Babiš v rámci své kampaně jen dokazuje, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy

    17. led 2023

    No jo když už jedou info o změně ústavy. Je to marný. Na tohle nachytá spoustu voličů. Nešťastná i když pravdivá věta Pavla o neexistenci trvalého míru.
    Už se mi zas dělá mdlo 😱 bude to mazec.

    17. led 2023

    @zuzineckah tohle je ovšem naprosto promyšlený tah. Říká se tomu MANIPULACE. A ta sakra funguje, takhle může přijít k moci pěkná zruda. Je více typů manipulace, toto je asi ten nejhorsi typ manipulace - STRACHEM. Zasít mezi lidi strach. A oni pak ani nechápou, že je to ucelny tah, ackoli predmetem je naprosty nesmysl. Proste za účelem dosáhnout toho co manipulátor chce a ovladnout co nejvice lidi. Lidi chcete člověka vsehoschopneho za prezidenta??? Je mi z toho úzko kolik lidí je slepých.

    17. led 2023

    A to s tím tvrzením o míru... dá se to pretransformulovat, řekněme si - je možné aby existoval svět bez jakéhokoli ZLA?? Není. Nejsme v pohádce. Ovšem i tam se vlastně zlo vždy vyskytuje ze jo, jinak by to bylo o nicem🙃 Takže takhle je to myšleno.
    Trvala SNAHA o mir. Takhle bych to řekla. Ale nikdy nevíš komu rupne v bedně. Prostě nevíš.

    17. led 2023

    @peacev Přesně tak. Agresoři tu prostě jsou a budou.

    17. led 2023

    @aluskaasimon Války se bojí každý. Ale Babiš tím strachem manipuluje své voliče, aby si mysleli, že se jí bojí jen oni, a Pavel a jeho voliči chtějí válku. Což je čistokrevná lež. Je dobré si uvědomit, že je to lež, ale i to, že ten, kdo lže, je Babiš a jeho tým.

    17. led 2023

    @rebe narážela jsem spíš na to označení "kobliha"

    17. led 2023

    Bacha, za pomlouvani agenta Burese se tu banuje😂

    17. led 2023

    @aluskaasimon Chápu, že to není milé označení. Také ovšem chápu tu frustraci z toho, jak Babiš lže a spousta jeho voličů ty lži opakuje jako argumenty. I tady na Koníkovi jsem několikrát četla věty typu Volím Babiše, protože nechci válku - a na argumenty, že o tom prezident nerozhoduje, pak stížnosti, že tu člověk nesmí mít jiný názor... ☹

    17. led 2023

    Pro koblihe? 🙈 To je přesně to, co se tu řeší...

    17. led 2023

    Tohle je marný, marný, marný. Kdo chce chápe a ví, kdo nechce, tak prostě AB.

    17. led 2023

    @peacev nějak nechápu proč brečíš u mého příspěvku🤷‍♀️já jsem jen slušně napsala, že Babiše může volit jen primát… Banům zdar✌️

    17. led 2023

    @zuzineckah odpovídala jsem na to co píšeš, že to není tak že zoufalí lidé dělají zoufalé činy, ale že to je dost vypocitany, zamerny, proste promysleny čin. A jestli máš chuť hádat se s někým, kdo je na stejné straně barikády, tak se mnou ne😉 A jo, je zbytečný brečet, protože s některými vecma člověk moc nehne.

    18. led 2023

    @peacev ne nechci se hádat, ale tvá reakce na můj komentář byl lehce útočná a ještě se v něm ptáš zda chceme za prezidenta všehoschopeného člověka. No bylo mi divné, že to píšeš právě mě, když jsem konstatovala, že tenhle pajác je zoufalec, který by klidně i Monču daroval do harému jen aby se udržel při moci😉 Tak jsem ráda, že jsem si to vyjasnili. Pavlovi zdar!

    19. led 2023

    @zuzineckah pochopila jsi mě špatně, útočná nebyla ani omylem a pokud ano tak na slepost těch kdo nevidí - neslysi spravne a kdo se nechal zastrašit nesmysly.
    Ať to dopadne dobře!!!🍀🙏🙏🙏

    19. led 2023

    @peacev ale mezi ty já určitě nepatřím, stojíme na stejné straně barikády😉 Možná stačilo hodil mezi řádky mezeru... Každopádně si přejme, aby takových bylo víc🙏👍

    19. led 2023