hanica83
30. lis 2017
1044 

Ambasadorka Phyteneo končí...nebo ne? 🙂

Spolupráce se značkou Phyteneo byla dohodnuta na půl roku a tato doba, ač se to zdá téměř nemožné, uplynula přesně dnes. Hlavním cílem bylo rozšířit povědomí o této české značce, což se myslím během toho půl roku vcelku povedlo.

Jako dnes si vybavuji cestu na školení do Stříbrné skalice, kde společnost sídlí - malému bylo devět měsíců, ještě jsme převážně kojili, takže jsem při zpáteční cestě odstříkávala nalitá prsa k prasknutí na lesní cestě 🙂 Už na školení jsem věděla, že značku, která je významným výrobcem moderních fytofarmak v České republice, budu prezentovat s chutí a hlavně s důvěrou. Během spolupráce se mi to nejen potvrdilo, ale i několikrát znásobilo.

Už zítra se nebudu moct pyšnit logem ambasadorky a co si budu nalhávat, bude mi celkem chybět. Práce mě moc bavila, i když mi někdy zabírala daleko více času, než jsem původně myslela. Ale nelituju jediné minuty - bylo to velmi vítané rozptýlení od mateřských povinností. Získala jsem spoustu nových zkušeností, dozvěděla se hodně nového a navíc to byl i takový hnací motor, jak stále oprašovat znalosti a vědomosti z mého oboru.

Díky velké pomoci a podpoře manžela šla role maminky i ambasadorky skvěle skloubit. Děkuju!

Jsem hrdá, že jsem byla ambasadorkou právě značce Phyteneo - je to kvalitní česká značka, která si na nic nehraje a přináší na trh opravdu kvalitní a inovativní přípravky s účinnými látkymi přírodního původu. Lidé ve Phyteneo odvádějí skvělou práci a navíc - i lidé ve Phyteneo jsou skvělí. A to se dnes už tak moc nevidí. Komunikace s ředitelem společnosti Dr. Behenským i paní Behenskou byla perfektní, ať už po stránce profesionální nebo té lidské. Byla to velmi příjemná a myslím i přínosná spolupráce. Patří jim velké díky!

Mimo to bych chtěla moc poděkovat také vám všem, kteří jste četli mé příspěvky, psali komentáře, zůčastňovali se soutěží... díky vám měla má práce smysl!

Skupina Phyteneo poběží dál - sice už nebudu ambasadorkou, ale zůstanu její moderátorkou, takže ráda poradím se vším, co bude v mých silách.

A na závěr jedno malé překvapení - momentálně je má práce ambasadorky sice u konce, ale s lidmi z Phyteneo jsme se už domlouvali na možnosti obnovení této spolupráce během příštího roku 🙂

Teď si tedy několik měsíců vychutnám ten pocit "nicnedělání"na mateřské (a hlavně toho, že klidně několik dní nebudu muset pouštět PC), naklidím celou domácnost a pak se do toho ambasadorování můžeme znovu pustit, co říkáte? 🙂

Hanka

Říkám ANO! 😂😍

30. lis 2017

@my_da Děkuju 🙂

30. lis 2017

@hanica83 Hanka, ešte raz sa ti chcem poďakovať za spoluprácu. Bola si vynikajúca Ambasádorka. Nemohli si lepšie vybrať! 🙂

1. pro 2017

@gradan Mockrát děkuju Vivi! 😘

1. pro 2017

Začni psát komentář...

Odešli