hanica83
6. pro 2020
572 

Skvělá parta Linkimals, která potěší každé dítě

Na úvod bych chtěla Modrému koníku moc poděkovat za to, že jsme byli vybráni k testování této skvělé party Linkimals od Fisher-Price. Když mi přišla zpráva, měla jsem obrovskou radost. A co teprve radost dětí, když dorazil a rozbalili jsme balíček! Takže ještě jednou, mockrát děkujeme, bylo to skvělé!

V krabici nám dorazili tři parťáci Linkimals od Fisher-Price – lenochod, los a lama. Můj favorit byl od začátku lenochod, starší syn, který má čtyři a půl roku, byl u vytržení z toho, jak spolu všichni tři komunikují a mladší, devítiměsíční syn si je dle mého názoru oblíbil všechny! Při prvním setkání je bedlivě zkoumal, ale jelikož už doma máme díky staršímu synovi spoustu hraček od Fisher Price, rychle vše pochopil a pak už u nich doslova výskal radostí. Krabici jsme rozbalili až odpoledne a bylo úžasné, jak starší syn hned pečlivě tomu mladšímu ukazoval a vysvětloval, na co přišel. Leželi u toho spolu dobrou hodinu, ani se od toho nehnuli.

Velice mě překvapilo, jak rychle se mladší syn naučil sám ovládat a pouštět lenochoda i losa! Jediné, co ho myslím trošku mátlo bylo, že los se mačká a pouští na bříšku a lenochod, i když mu bříško taky svítí, se tam pustit nedá. Pořád to zkoušel a zkoumal. 

U lamy si víc než kroužky oblíbil její hlavu, kterou neustále sundával a okusoval. 🙂

Má teď období, kdy se pořád u všeho staví a člověk ho nemůže nechat ani vteřinku bez dozoru. Málo co ho dokáže zabavit natolik, aby ho to udrželo na zemi a nesápal se na nožky u stolu, u židle, u gauče… Takže já jsem maximálně ocenila, že když jsem vzala tyhle tři parťáky Linkimals, položila je v kuchyni na zem, mohla jsem vařit a syn u nich opravdu třeba 20 minut vydržel! Navíc máme i období růstu zoubků, takže když byl v noci křik, Linkimals ho dokázali rozptýlit a pak zase usnul. Takže u nás frčeli i v noci. 🙈

Pojďme se teď podívat na jednotlivé parťáky víc zblízka.

1. Lenochod

Má dvě tlačítka na nožkách – po zmáčknutí jednoho se rozezní různé písničky, po zmáčknutí druhého lenochod spustí spoustu počítání, abecedy, barev a mnoho dalšího. Má měkké tlapky, kterými při tanci „tleská“ a navíc stimulují hmatové vnímání děťátka. Při tanci dále hýbe pohyblivou hlavičkou a svítí mu bříško. Jako u všech ostatních Linkimals, je top schopnost jeho propojení a komunikace s ostatními. 🙂 Má pěkně udělaný obličej a syn tak na něm dokonce začal ukazovat kde je oko, nos, pusa...

2. Los

Pouští se zmáčknutím bříška, které svítí. Počítá od jedné do deseti, hraje písničky, ale hlavně parádně komunikuje s Linkimals kamarády! Má měkké parůžky, které jsou zase skvělé pro rozvoj hmatových smyslů. Svou velikostí se hodí i jako parťák do kočárku nebo autosedačky.

3. Lama

Jde v podstatě o staré dobré navlékání kroužků na tyč, ovšem zde je povýšeno o zvuky a světelné efekty, které děťátko motivují a povzbuzují k navlékání a pomáhají tak cvičit důležitou koordinaci ruka-oko, což kupodivu moc bavilo i čtyřleťáka.

U lenochoda a lamy bych ještě vyzdvihla možnost regulace hlasitosti. Los jde jen vypnout a zapnout.

Za nás tedy pořízení Linkimals rozhodně doporučuji. Ať už máte doma dítě kolem roku, ale klidně i tří, čtyř, nešlápnete vedle. Protože to, jak spolu komunikují, odpovídají si a reagují na sebe, baví i mě. 😀 Rozhodně tedy nepořizujte jen jednoho, ale aspoň dva, ideálně tři.

A nezapomeňte, že kdyby si spolu nechtěli povídat, stačí je všechny vypnout a zapnout.

Pokud zvažujete ještě jiné hračky od Fisher Price, další, co za nás můžu určitě doporučit, je Mluvící pejsek, Pejskův stoleček a Beatbo.

Pokud máte nějaké dotazy, klidně se ptejte. Zjistíme, vyzkoušíme, prozkoumáme. 🙂

#test_fisherprice4 #recenze #linkimals_zkusenosti

Jsem moc potěšená, že se klukům Linkimals kamarádi líbili a hlavně, že za vás můžete doporučit od #fisherprice i jiné pěkné hračky 😉
Díky za pěknou recenzi 👍

7. pro 2020

@petuliiik01 Jojo, sou to všechno fakt boží hračky. Stoleček i pes frčeli fakt denně snad 2roky! Pes nějak přestal mluvit, tak už má Tomášek schované nového pod stromeček 😀

7. pro 2020

Začni psát komentář...

Odešli