1 / 1

    Ja po Femibionu strašně zvracela. Škoda, ze nesedne každému

    28. říj 2020

    I já. Nesedl mi. Ale než jsem na to přišla, že to dělá Femibion..

    28. říj 2020

    Mě Teda femibion úžasné sedí zatím mám jedničku a těším se na dvojku není mi po mém blbě a cítím se víc,, živě,, 🤣 než před jeho bráním takže za mě 100%spokojenost 😊

    28. říj 2020

    @nita1984
    @bicimaja a co jste používaly místo něj?
    @hanica83 já sice používala konkurenční stejný produkt, ale třeba dr.mi doporučovala používat 2 už od prvního trimestru a na přelomu s druhým doporučila naopak vysazovat a ve třetím vůbec. Tak teď jsem z toho trochu jelen.

    28. říj 2020

    @priefi nic. Dle mého dr je lepší rozumná strava. Takže jen v 1. trimestru listovku a dal nic

    28. říj 2020

    @nita1984 @bicimaja Už jsem to tu od pár maminek bohužel slyšela ☹ Je to asi jako se vším, neexistuje věc, která by sedla 100% uživatelů.
    Nicméně když jsem to probírala přímo ve Femibionu, nic, co by mělo tyto potíže dělat, ve Femibionu není. Spíše je to dáno tím, že když někdo není zvyklý na přísun některé ze složek v pravidelné a takto zvolené dávce, může to dráždit (něco jako by např. člověk, který nejí pomeranče najednou začal jíst pravidelně několik pomerančů každý den)

    30. říj 2020

    Také jsem jedla jen kyselinu listovou v prvním trimestru. Dále už nic.
    Myslím si, že to udělalo železo, ale je to jen má domněnka.

    30. říj 2020

    @priefi Většina gynekologů doporučuje jen z počátku nebo jen listovku a k tomu výše zmíněnou pestrou stravu. Jenže potíž spočívá v tom, že aby těhotná žena pokryla své vlastní potřeby plus dodala tělu potřebné navýšení u určitých látek, které jsou právě v těhotenství potřeba navýšit někdy až o stovky procent, musela by jíst zeleniny a jiné pestré stravy takové množství, že to v podstatě není reálné... Za mě je vhodně zvolený prostředek pro těhotné (nechci nikomu na sílu nutit pouze a jenom Femibion, i když za mě je co se týče složení top) velmi vhodný. Nebrát žádné multivitaminy, ale opravdu zvolit to, co obsahuje pouze to, co je ve zvýšené dávce potřeba.

    30. říj 2020

    @bicimaja Mohlo to tím být (ale stejně tak i něčím jiným, jak jsem psala výše).

    30. říj 2020

    @hanica83 já jsem nakonec brala těhu vitamíny tuším až do konce, ale jen 2x týdně a to z toho důvodu, že jsem.hodne zvracela (viz jiná zpráva u jiného příspěvku). Mi u obou těhu (dva různí lékaři) doporučili superfolin chytré miminko a to je skoro identické právě jako femibion. Anebo myslíš, že femibion je ještě v něčem lepší? Jelikož to je pro mě aktuální téma, které řeším, budu ráda, za tip.

    30. říj 2020