hanulka1989
20. zář 2019
562 

Jak jsem testovala přípravky Zenit Real green clean

Neuvěřitelné! projíždím Modrého koníka, ve zprávách upozornění na testování produktů Zenit Real green clean . Hm.. tak jo, přidám komentář o našem domácím rozdělení úkolů při úklidu, bude sranda. Ha a sranda byla když mi po několika dnech přišla zpráva, že jsem byla vybrána k testování produktů Zenit. Jupííí tak vyzkouším něco nového.

Byla jsem nadšená, když balíček, nebo teda spíše velkej balík přišel. Hned jsem všechno otevřela a překvapila mě velmi příjemná vůně čistoty. Líbí se mi taky vzhled etiket na jednotlivých produktech.

No a teď už k samotným produktům žejo. Náš "domeček" má skoro 300 m2, takže mám na čem testovat.

Jako první jsem vytáhla Tekuté mýdlo. Vůně byla velmi jemná a příjemná a dcera jej hned táhla do koupelny vyzkoušet. Jelikož máme období "já sám" tak za týden flaška mýdla skoro padla. Ještě že je příznivá i jeho cena. Moc nepění ale za to pěkně ruce umyje a nevysušuje pokožku rukou. Takže za nás mýdlo doporučuju a už se chystám koupit další.

Jako další je Prostředek na nádobí. Docela jsem se zalekla, když jsem viděla, že je prostředek mnohem řidší než ten, který normálně používám. Obavy zmizeli hned, jak jsem začala umývat první zaschlý hrnec od guláše. Vytvořila se krásně hustá pěna a mytí šlo raz dva. Zkoušela jsem ho i na pánev od oleje a krásné všechna mastnota zmizela. Myslím že po celoživotním používání jednoho prostředku na nádobí mám novou a lepší náhradu.

Když už jsem byla v té kuchyni, vytáhla jsem prostředek na nádobí a mýdlo na ruce. Nesnáším když krajím maso a jde mi cítit z rukou, nebo když chystám třeba nějaké uzeniny a mám pak mastné ruce. Vždy jsem je hned umývala prostředkem na nádobí, který samozřejmě moje ruce vysušuje a taky láhev od prostředku byla mastná, když jsem si jej na ruce dávala a to úplně nejvíc nesnáším. Proto je pro mě tento produkt top v kuchyni, pěkně si pumpičkou dám na ruce, žádná zapatlaná láhev a navíc krásně umyté a nemastné ruce. Perfektně neutralizuje pachy od potravin z rukou. To je přípravek, na který jsem celý život čekala.

V kuchyni ještě chvíli zůstanu a to u Tablet do myčky. Za 5 let, co mám myčku, jsem vyzkoušela snad všechny u nás dostupné značky tablet. Některé krásné umyjí i zaschlý hrnec, nebo zapékací mísu, ale po otevření myčka smrdí vším možným jen ne čistotou, což mě dost odrazuje. Některé pro změnu po otevření krásně voní, ale za to si neporadí ani s hrnkem od kakaa natož s hrncem. Tyhle tablety od Zenitu jako první splňují všechna má očekávání. Otevřu myčku a cítím svěží vůni čistoty a ne jen chemii. Nádobí je krásně čisté, skleničky bez kapek zaschlé vody a dokonce i filtr je mnohem méně mastný.

Dál tu máme prostředek Na plochy. Vzala jsem s ním kuchyňskou linku, dřez a pak celou koupelnu. V kuchyni pěkně odmastil a sklokeramická deska se jen leskla. V koupelne hezky vzal zaschlé kapky vody na dveřích sprchového koutu. S vodním kamenem na baterii už si ale neporadil. Nehodnotím to však jako velké minus, protože máme dost tvrdou vodu a málo který přípravek si s tim poradí. Mám ráda tyto čističe, kdy přípravek jen nastříkám, setřu a je čisto.

Čistič WC je kapitola sama o sobě. Odstraní nečistoty, vodní kámen a usazeniny a jako bonus krásné čistě voní. Voní déle, než jiné čističe za což jsem ráda. Nemám mu co vytknout.

Prostředek na podlahy. Co bych tak.. joo už vim, překvapil mě. Nedělá šmouhy na tmavé dlažbě jako většina jiných. Vzala jsem s ním jak dlažby tak plovoucí podlahy a výsledek umytá podlaha beze šmouh a provoněný celý dům. Musím říct že poslední roky používám pořád jeden stejný přípravek na podlahy, který má příjemnou vůni a skvěle myje a ten od Zenitu je na tom stejně.

Teď už zbývá jen vyprat ty hromady prádla. Naplním pračku, otevřu prací gel a koukám gel je opravdu gel! Je pěkně hustý oproti ostatním gelům které jsou dost řídké. Vůně gelu je velmi jemná ale po vytažení prádla jde pořád cítit. Vyzkoušela jsem jej na oblečení, co nosí dcera do školky a ven a s většinou skvrn si hezky poradil. Co si budem, se zelňačkou z předešlého dne si malo který gel poradí, ale tenhle bojoval do poslední otáčky.

Mám sušičku a už 3 roky jsem prádlo neměla na sušáku. Aviváž mi ale tak moc voněla, že jsem nechala sušičku odpočinout a vyprané deky jsem dala na sušák. Tak krásně voněli tou aviváží, že je budu dávat na sušák opakovaně.  Zkusila jsem ještě dvě pračky s aviváží a vůně je opravdu nádherná a dlouhotrvající. Kdyby začal Zenit s ubrousky do sušičku s vůní této aviváže budu hlavní odběratel. 

Nechtěla jsem aby má rezence vypadala, že přípravky vychvaluji do nebe a jak jsem unešená, ale po týdnu zkoušení tomu opravdu tak je a nemůžu jinak než celou řadu zhodnotit kladně. Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet něco nové a šetrnější k naší přírodě.  Je fakt, že do teď jsem k těmto eko přípravkům byla spíše skeptická, ale Zenit Real green clean mě jako ekologicky šetrná drogerie přesvědčila o opaku.

#test_zenit #recenze

Začni psát komentář...

Odešli