hasara33
16. pro 2021
236 

Tip na dárek! Dárkové koše s dobrotami, vitamíny či kosmetikou.

Foto zdroj

Ahoj holky koníkovky,

hlásím se s novým článkem, ve kterém se zaměřím na tipy na dárek k narozeninám, svátku, popřípadě k Vánocům atd. Konkrétně si dnes ukážeme tipy na dárkové koše s různými dobrotami, vitamíny nebo kosmetikou.

Dárkové koše jsou podle mě velmi vděčný dárek a potěší každého. Já sama dárkových košů jako dárků využívám velmi často, protože si myslím, že s tím nemůžete nikdy šlápnout vedle. Dárkové koše, kazety, bedny atd. můžete pořídit v podstatě s jakýmkoliv obsahem podle toho, co má obdarovaný rád. V nabídce jsou dárkové koše s českými dobrotami, ale i s dobrotami z různých koutů světa, dárkové koše s doplňky stravy, s oříšky, kosmetikou, pak dárkové koše pro ženy, pro muže, pro gurmány atd...

Nabídka je opravdu široká, ale věřím, že si dokáže vybrat každý. Já jsem se rozhodla představit vám v dnešním článku mých 5 tipů na dárkové koše pro muže a 5 tipu na dárkové koše pro ženy.

To by bylo vše k úvodu a teď si pojďme jednotlivé tipy představit!


🎁Dárkové koše pro muže

1) Španělský dárkový koš BASIC bez alkoholu

Pro milovníky Španělska a španělských specialit můžete pořídit parádní Španělský dárkový koš BASIC bez alkoholu. Koš je balený v celofánu a obvázaný atlasovou stuhou. V koši najdete různé španělské dobroty jako mini fuet, což je druh salámu (něco jako naše vysočina), krém z ovčího sýra, vařená šunka, vepřová paštika, samozřejmě nemůžou chybět papričky Jalapeños a nakonec pistáciový krém s černým česnekem.

Tento koš je také ideální pro abstinenty, protože neobsahuje alkohol.

Foto zdroj

Španělský dárkový koš BASIC bez alkoholu

Španělský dárkový koš BASIC bez alkoholu obsahuje speciality různého druhu, které jsou typické pro slunné Španělsko. Vše je baleno v proutěném, dárkovém koši.

Orientační cena v době publikace článku: 799,-


2) Dárkový koš s francouzskými delikatesami

Španělské speciality nejsou to pravé? A co tedy nějaké dobroty z vynikajícím jídlem proslulé Francie? Dárkový koš s francouzskými delikatesami nabízí plno dobrot jako terina s 20% kachních foie gras, terina z kachních prsou s celozrnnou hořčicí a paprikou, vepřová terina z Gaskoňska s Armagnacem, terina z divočáka s lískovými oříšky a mandarinkou, samozřejmě nesmí chybět výborné francouzské červené víno L'Orée de la Chenaie - IGP Côtes de Gascogne a nějaká sladká tečka v podobě křupavých čokoládových chipsů s lískovými ořechy. Všechno je zabaleno v krásné dárkové krabici, která je obvázána červenou stuhou.

Foto zdroj

Dárkový koš s francouzskými delikatesami

Dárkové balení s delikatesami typickými pro Francii v krabici, která je převázaná stuhou.

Orientační cena v době publikace článku: 1271,-


3) Dárková kazeta s medovinou

Dárková kazeta s medovinou jistě potěší každého muže, který si libuje ve sladkých pálenkách. V kazetě naleznete medovinu, včelí med a sadu na výrobu svíčky ze včelího vosku.

Foto zdroj

Dárková kazeta s medovinou

Dárková kazeta s medovinou a včelími produkty.

Orientační cena v době publikace článku: 549,-


4) Dárková bedna pro gurmána + páčidlo

Dárková bedna pro gurmána je skutečně bedna pro pořádného chlapa! Bedna je plná výhradně českých pochoutek z kvalitních surovin a svým obsahem je ideální pro chlapa-masožrouta. V bedně se nachází různé druhy pečeného masa, paštik, najdete zde také salám čorízo i tradiční uherák, ale i přílohu k masu v podobě sušených rajčátek a sladkou tečku v podobě ořechů v medu.

Navíc je vše dodáváno v ručně vyrobené dřevěné bedně, kterou si můžete nadesignovat podle příležitosti či povahy obdarovávaného. K bedně se také dodává stylové páčidlo, kterým bude muset obdarovaný muž bednu vypáčit, aby se tak dostal k pochoutkám.

Za mě super dárek, který brzy sama otestuji.

Foto zdroj

Dárková bedna pro gurmána + páčidlo

Dárková bedna pro gurmána obsahuje převážně kvalitní, české delikatesy. Bedna se otevírá pomocí páčidla, které je dodáváno společně s bednou. Bednu je možné nadesignovat podle příležitosti.

Orientační cena v době publikace článku: 1799,-


5) Bedna pro fitkaře + páčidlo

Tato dárková bedna pro fitkaře a její stylovost jistě vykouzlí úsměv na rtech každému milovníkovi fitness, který si musí držet formu. V bedně najdete různé proteinové tyčinky a sušenky, dále shaker, stimulanty, aminokyseliny nebo třeba sušené hovězí maso.

Tato bedna je také z ručně vyrobeného dřeva a je možné ji nadesignovat dle vlastních potřeb. Navíc i k této dárkové bedně dostanete stylové páčidlo, kterým musí každý obdarovaný vypáčit víko bedny, aby se dostal k obsahu uvnitř bedny.

Foto zdroj

Dárková bedna pro fitkaře + páčidlo

Dárková bedna pro fitkaře + páčidlo je bedna plná suplementů a doplňků pro sportovce. Baleno v ručně vyráběné dřevěné bedně, kterou je možné nadesignovat podle příležitosti.

Orientační cena v době publikace článku: 1899,-


🎁Dárkové koše pro ženy

1) Dárkový koš Hvězdná obloha

Dárkový koš Hvězdná obloha bude skvělým dárkem pro každou milovnici dobrého vína a ořechů. Tento dárkový koš obsahuje kvalitní italské víno a mix různých oříšků bez čokolády i v čokoládě. Navíc je vše krásně zabaleno do dárkové kazety s modro-bílými mašlemi z atlasové stuhy.

Foto zdroj

Dárkový koš Hvězdná obloha

Nádherně balený dárkový koš Hvězdná obloha zdobený atlasovou stuhou nabízí kvalitní italské víno a mix různých oříšků.

Orientační cena v době publikace článku: 1249,-


2) Dárkový koš pro ženy BASIC

V dárkovém koši pro ženy BASIC najdete, dá se říct, od každého něco, a věřím, že tím uděláte radost každé ženě. V tomto dárkovém koši najdete výborné sladké víno Brilla! Rosé, dále brusinky, chutney z černých třešní, různé druhy oříšků v čokoládě i paštiku s husími játry a sečuánským pepřem.

Všechno je vloženo do stylové proutěné misky a obaleno celofánem.

Foto zdroj

Dárkový koš pro ženy BASIC

Dárkový koš pro ženy BASIC obsahuje pochutiny z různých koutků světa. Vše je baleno ve stylové proutěné misce.

Orientační cena v době publikace článku: 699,-


3) Vitamínový balíček pro posílení imunity se zázvorovým sirupem

Teploty klesají pod nulu a zima už je tu v plné síle. Proto je potřeba podpořit imunitu nějakými vitamínovými dobrotami. Pokud hledáte takový dárek, vitamínový balíček pro posílení imunity se zázvorovým sirupem bude určitě skvělou volbou.

V tomto vitamíny nabitém dárkovém koši najdete vynikající zázvorový sirup v BIO kvalitě, šumivé tablety s vitamínem C, hořčík+B6, 100% vitamín C, zázvorové kostky, green tea BIO čaj s certifikací a med se zázvorem a citronovou trávou.

Foto zdroj

Vitamínový balíček pro posílení imunity se zázvorovým sirupem

Vitamínový balíček pro posílení imunity se zázvorovým sirupem sestavený tak, aby posílil imunitu každého obdarovaného. Vše je krásně zabaleno v celofánovém sáčku, který je ovázaný atlasovou stuhou.

Orientační cena v době publikace článku: 739,-


4) Kosmetický dárkový koš PODMANIVÁ RŮŽE

Ne každý rád pořizuje dárkové koše s dobrotami, zvláště pak, když nevíte, co má člověk, kterého chcete takto obdarovat, rád. Proto jsem do tohoto výběru zařadila i tento kosmetický dárkový koš PODMANIVÁ RŮŽE.

V něm totiž najdete hydratační krém na ruce, dámskou parfémovanou vodu, mýdlo a vyživující sprchový olej francouzské značky Jeanne en Provence s vůní růže. Tuhle vůni já osobně miluji, je jemná a svěží a zkrátka mě voní opravdu nádherně, takže za mě určitě skvělá volba pro ženu, která má ráda svěží a lehké vůně.

Foto zdroj

Kosmetický dárkový koš PODMANIVÁ RŮŽE

Kosmetický dárkový koš PODMANIVÁ RŮŽE obsahuje kosmetické výrobky francouzské značky Jeanne en Provence s vůní růží. Vše je baleno v dárkové krabici z recyklovaného papíru.

Orientační cena v době publikace článku: 899,-


5) Dárková truhla pro čajařku/kafařku + zámeček, pilka, šifra

Skvělý dárek pro každou milovnici dobré kávy nebo čaje!

Truhla pro čajařku obsahuje kvalitní ručně sbírané sypané čaje společnosti ManuTea a samozřejmě nějakou tu sladkost v podobě čokolády a máslových sušenek, které se hodí podávat k dobrému čaji.

Truhla pro kafařku obsahuje kvalitní výběrové kávy typu arabica i robusta dovážených z kávových plantáží z různých koutů světa. V této truhle najdete kromě kvalitní kávy i sladkou dobrotu v podobě kávové čokolády, karamelového popcornu nebo kávového karamelu.

Navíc tato ručně vyráběná truhla nabízí i super a nevšední zpestření v podobě zámečku se šifrou, kterou musí každá obdarovaná vyluštit, aby se dostala k dobrotám uvnitř. Pro případ, že se šifru nepodaří vyluštit, se k truhle přikládá i pilka, kterou je možné zámeček přeříznout.

Foto zdroj

Foto zdroj

Dárková truhla pro čajařku/kafařku + zámeček, pilka, šifra

Dárková truhla pro čajařku obsahuje různé druhy výběrových čajů a sladkých specialit, které se hodí podávat k čaji. Vše je baleno v ručně vyráběné krabici se zámečkem a pilkou. Aby bylo možné truhlu otevřít, musí být rozluštěna šifra zámečku nebo je možné zámeček přeřezat pilkou.

Orientační cena v době publikace článku: od 1799,-


Tak jo, dostali jsme se nakonec dnešního článku. Já doufám, že pro vás byl tento článek inspirující, popřípadě jste se dozvěděli i něco nového. Já osobně využívám dárkových košů jako dárků k narozeninám či Vánocům velmi často, protože za mě jsou to takové nejvděčnější dárky, se kterými nemůžete téměř nikdy nic zkazit.

Mě osobně velmi zaujaly bedny od manboxeo, na které jsem narazila vcelku nedávno, takže zatím jsem neměla možnost je vyzkoušet, ale určitě vyzkouším při nejbližší příležitosti. Ten nápad se zámečkem a šifrou, kterou musíte prvně rozluštit, abyste se dostali do bedny, mi přijde jako skvělý a obzvláštní to celý dárek.


A co si myslíte vy o dárkových koších/bednách/kazetách? Máte s některými vybranými zkušenosti?

Budu ráda, když napíšete vlastní zkušenost do Centra recenzí Modrého koníka a pomůžete tak ostatním maminkám s výběrem dárkových košů. Nezapomeňte, že za každou přidanou zkušenost budete odměněni modrým 💙.

Mějte se všichni krásně, užijte si Vánoce a do nového roku přeji jen to nejlepší!

Sabina

Začni psát komentář...

Odešli