icon

složení: 100% akryl
návin: 100g...120m
jehlice: 6-8
orientační cena: 40 Kč

Silná, jemná akrylová příze, vhodná na zimu.

avatar

háčkovala jsem z ní čepice a pokojenost. Možná se trochu časem žmolkuje. Na pletení je taky fajn a práce s ní jde rychle

avatar

taky jsem s ní moc spokojená,hezky přibývá,letos bude první zima s přízí Tango,doteď jsem dělala s Ladou ale ta mě kouše ☹

avatar

S tangem jsem tvořila svoje první zimní ušanky. Příjemná, jde to rychle od ruky, ale má omezenou škálu barev. Proto jsem už přešla na jiné materiály 🙂

15. říj 2013
avatar

za mě nic moc, háčkuji si z ní zimní kabát a materiál zrovna nesplnil má očekávání. Když ji porovnám s jinými přízemi stejného složení, takhle mi oproti nim přijde mnohem víc "umělohmotná" a vadí mi malá barevná škála

5. lis 2013
avatar

ach, mé milované tango, proč jsi všude vyprodanéééé... všude jen pár mrzkých kousků těch samých barev...

19. lis 2013
avatar

@pilgrim jak velký háček si použila?

18. pro 2013

@kooblich číslo 5 🙂

18. pro 2013
avatar

já ho mám moc ráda 🙂 je fakt že s těma barvama je to nahouby, ale já jsem si udělala zásoby už v srpnu a to bylo všeho všude dost 😀
měkká, teploučká, trochu žmolkovatí a nošením povolí, ale stejně je to moje nej zimní 🙂

6. bře 2014
avatar

dnes jsem ji koupila...a nic moc... hold tluste prize nejsou pro me,vadi mi pri hackovani diry ve vzorku ☹ achjo. vypadala slibne :( na omak je lehce umela, cekala bych neco vic

29. pro 2014