hhranolka
29. srp 2016
114 

#test_sebamed

Milé modrokoníkovky, dostalo se mi té pocty zůčatsnit se hned první testovanací výzvy @koník_testuje a to Krém na opruzeniny Sebamed #test_sebamed.

Testovala ho moje dcerka Verunka, které na začátku testování byli 3 týdny a krém jsme poctivě mazali při každém přebalení další 3 týdny.

Nejprve k organizaci testování.

O testování jsem byla informováno soukromou zprávou, poté mi @konik_testuje napsal, že balíček je odeslaný, abych dala, vědět, zda dorazil. Hned druhý den už u mě pošta zvonila a krém doručila. Takže opravdu bleskové dodání.

Sebamed krém - balení, vzhled, vůně

Balení: mile překvapilo, jedná se o krém 100ml, čekala jsem nějaké menší balení

Víčko: zacvakávací, velmi rychlá a jednoduchá manipulace

Vůně: jemná, né moc výrazná, jednoduše miminkovská, moc hezky nám voní

Konzistence: srovnám se dvěma produkty, které jsme používali, než jsme se dostali k testování. Sebamed je hustčí než Bepanthen, ale zase řidčí než Sudokrém

Samotné testování

Testovat jsme začali, když měla Verunka na zadečku 2 červené pupínky, nebo spíše bych to popsala jako prasklý puchýřek, kterého jsme se od narození nemohli zbavit. Oblast, kde je plínka jsem mazala pečlivě při každém přebalení. Ještě celé dva týdny měla dcerka stolici po každém kojení, v posledním týdnu už jen 1x denně. Tudíž byla nutná pořádná ochrana zadečku. Množství aplikovaného krému stačí cca jako kulička hrášku a je potřena celá oblast. Již po prvním týdnu testování jsem nevěřila vlastním očím, neboť ty dva rudé pupínky byly úplně pryč!!! Po této zkušenosti jsem dceři natřela i tvářičky, jelikož měla novorozenecký exém(novorozenecké akné) a hodnotím je to jako dobrý krok, neboť hned byla vidět reakce pokožky a její zklidnění.

Výsledek testování

Sebamed krém jsme si doma hodně oblíbili, byla to značka, kterou bych si sama nekoupila, ale nyní po testování již nebudu kupovat žádný jiný krém. Nenašla jsem na něm žádnou chybu, dcera není opruzená, pupínky na zadečku a i na těle po namazání mizí. Pokožka je zklidněná. Cena je velmi příznivá, 100ml balení se dá sehnat v akci za 120Kč, jinak okolo 150Kč. Balení po 4 týdnech pravidelného používání rozhodně není vypotřebované. Nedá se přesně říci, kolik ho tam ještě mám, ale odhaduji, že na další minimálně tři týdny vydží.

Jsme spokojeni a Sebamed krém na opruzeniny DOPORUČUJEME!

Začni psát komentář...

Odešli