7 / 8
    Každý by si měl najít svého vinaře. My ho máme a jsme už roky spokojení:-).
    hojda
    autor

    Vinařství Kern
    Obhospodařujeme vinice v nejteplejší mikulovské vinařské podoblasti. Za jedny z nejlepších viničních tratí se vždy považovaly tratě, které leží na úbočích kopců Dunajovické vrchoviny. V těchto tratích a to Liščí vrch a Ořechová hora jsou naše vinice o celkové výměře 20 ha.

    Naše firma má charakter především rodinný, bez každodenního úsilí všech pracovníků bychom se nemohli řadit k dobrému a snad i modernímu vinařství, což je naším cílem při dodržení filozofie „zdravý hrozen -- kvalitní víno“.

    Petr a David Kernovi (otec a syn) věří, že když přistupují k vinařskému dílu s péčí a láskou a dávají do něj celou svou vinařskou duši, projeví se to v hroznech a ve výsledném produktu – víně.

    Bez péče, lásky, bez vinařovy duše k vínu a hlavně bez pokory a úcty k přírodě nikdy nemohou být dobrá vína, jejichž jméno budujeme.

    Ochutnáním našeho vína poznejte vztah našich pracovníků k vinohradu a k vínu samotnému. Věříme, že si určitě vyberete a oceníte tak sběrovou kvalitu, bohatou škálu vůní a odpovídající plnost v chuti u našich vín.

    8. lis 2013