hrave_hracky
31. bře 2016
7 

Hravé hračky

Vážené maminky,

v našem e-shopu www.hrave-hracky.cz Vám nabízíme výukové a didaktické hry a hračky pro Vaše děti od narození až do školních let.

Hračky pečlivě vybíráme tak, aby splňovaly nejpřísnější pořadavky na kvalitu, bezpečnost, design a hlavně tak, aby hraní děti bavilo a zároveň je naučilo i něco nového!
U našich hraček garantujeme, že jde o výrobky ze špičkových materiálů. Hračky jsou plně atestované a certifikované na našem území.

Výběr celého sortimentu jsme konzultovali také s odborníky na rozvoj a výchovu dítěte, a proto si můžete být jisté, že naše hračky budou správným způsobem motivovat a rozvíjet Vaše děti.

V našem sortimentu naleznete: stavebnice, mozaiky, magnetické stavebnice, hrací deky, hračky na mazlení, hračky pro nejmenší, hračky do vody, pěnové koberce, výukové hry pro děti již od 2 let, ale i potřeby pro nejmenší, jako např. zavinovačky do autosedačky či cestovní přebalovací podložky.

Výrobci, jejichž hračky nabízíme, vytvářejí ve světě již velmi oblíbené, kvalitní a moderní hračky. Jde například o značky: Snoozebaby, Yookidoo, Quercetti, Granna, Edtoy, Magformers, Noe, Malý génius.

Všechny námi nabízené hračky a pomůcky vybíráme také spolu s našimi dětmi, které jsou pro nás tím pravým ukazatelem, zda hračky opravdu zaujmou, baví a správně stimulují!!!

POJĎTE SI S NÁMI TAKÉ HRÁT!

Začni psát komentář...

Odešli