ili08
11. čer 2018
278 

Testování Sava bez chloru

Než se pustím do psaní článku, ráda bych poděkovala za možnost zúčastnit se testování. Když balíček kurýr přivezl, první co mě zaujalo a  velmi potešilo byla jeho vůně, která je opravdu úžasná - nevtíravá a přitom svěží, prádlo krásně provoněla.

Velikost byla na testování určitě dostačující,co mě dost chybělo byla odměrka na dávkováni gelu, která nebyla součástí. Doma používáme prací prášek, takže Savo gel měl velkou premiéru. Pračka u nás jede téměř denně. Mám dvě děti, které mají úžasnou schopnost zalyskat se I tři minuty poté co dostanou čisté oblečení,myslela jsem,že s věkem to bude lepší,ale opak je pravdou. Takže příležitostí bylo opravdu víc než dost. 

Do naší rodiny patří I zlatý retrívr a kocour - máme asi nějaký zváštní druh,ale oba přesrsťují téměř celý rok takže testem prošel I jejich pelech,který byl původně psa,ale kocour je trošku dominantní takže se v něm tak nějak střídají. Chlupy nevypral, ale to jsem ani nečekala. S prachem, pískem a zápachem to bylo mnohem lepší, tam obstál na výbornou.

Co se týče skvrn tak Savo bylo fajn na skvrny, které se opraly hned ten den. Tady zvládlo znečištění od písku a řepy.

Skvrny, které jsem nechala přes noc se bohužel tak hezky nevypraly a něco málo zůstalo. Na fotce jsou na triku skvrny od borůvek, tepláky od trávy a na ručník jsem napatlala mrkev, papriku, čokoládu, řepu a tužku na obočí. Vyprala se čokoláda, řepa a tužka na obočí. Skvrny byly nechány téměř 24 hodin takže pokud se nepere hned ten den, doporučuji aspoň namočit.

Velkým překvapením pro mě bylo,že si celkem bravurně poradil s flekem od barvy, který se mi dostal na župan a byl tam více než měsíc. To jsem opravdu nečekala a potom co jsem napsala výše to vypada, že si tak trošku protiřečím, ale vážně to tak bylo😉.

Jako velké plus vidím,že Savo lze použít jak na bílé tak na barevné prádlo. Nezanechalo mi na oblečení žádné vyžrané flíčky, ani mi nepřišlo, že by dalo zabrat barvám u tmavšího oblečení. Jedno triko mi sice trošku vybledlo,ale spíš si myslím, že to bylo kvalitou trika než samotným Savem. Alergická reakce se u nás taky žádná neprojevila takže dle mého je vhodné i pro citlivější jedince😉  A ta vůně! Ta je prostě nepřekonatelná, oblečení voní i týden po vyprání. My se k němu určite radi vrátíme a ostatním ráda doporučuji 🙂

#test_savo #recenze

Taky používám, mám to na barevné prádlo a vonní teda ještě líp, než ten universal. Já teda přidala ještě aviváž, ale myslím že by ani nebylo třeba. I já jsem s tímto pracím gelem spokojená.

11. čer 2018
ili08
autor

@mircak02 u nas se prave avivaze vubec nepouzivaji,nedavno jsem jednu koupila,ale letela asi po tydnu do kose,protoze se mi po ni mala vyhodila. Aspon teda myslim,ze to bylo tim. Tady mi vyhovuje,ze neni avivaz potreba,fakt to voni nadherne

11. čer 2018

@ili08 to je pravda, krásná a příjemná vůně.

11. čer 2018

Začni psát komentář...

Odešli