infopenzionuhradku
23. pro 2011

Znojemsko láká nádhernou přírodou , vínem i historií.

Jižní Morava je mezi českými turisty stále oblíbenější destinací.A má co nabídnout. Nádherná příroda , moravská pohostinnost a výborné víno, to je jen zlomek toho co je zde možné zažít.
V regionu je dnes již mnoho  kvalitních ubytovacích zařízení.Rádi by jsme Vám doporučili Penzion U Hrádku  , který nabízí komfortní ubytování v hotelových pokojích v uzavřeném pečlivě udržovaném areálu s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům. Přívětivá kombinace současného moderního designu,romantika a klid venkova Vám jistě zpříjemní Vaši poklidnou rodinou dovolenou,víkendový nebo pracovní pobyt.Obklopí Vás kouzelná příroda – nekonečná úrodná pole,ovocné aleje,kvalitní vinice a vinné sklípky – přímo v centru Národního parku Podyjí. Cykloturistická stezka „ Národním parkem Podyjí“ jen těsně míjí  penzion a provede Vás celým tímto kouzelným krajem – výhledy na meandry Dyje patří k jedněm z nejkrásnějších.
   Děti jsou zde vítány a j zde pro ne připraveno je dětské hřiště se skluzavkou, houpačky a pískoviště V restauraci  penzionu  je k dispozici dostatečný počet dětských židliček , hračky a dětský koutek.

Začni psát komentář...

Odešli