Rodiče s dětmi jsou u nás vítanými hosty.Těšíme se na Vaši návštěvu Andrea , Jan a Matyášek Řehořovi.

    infopenzionuhradku
    23. pro 2011    Čtené 0x

    Znojemsko láká nádhernou přírodou , vínem i historií.

    Jižní Morava je mezi českými turisty stále oblíbenější destinací.A má co nabídnout. Nádherná příroda , moravská pohostinnost a výborné víno, to je jen zlomek toho co je zde možné zažít.
    V regionu je dnes již mnoho  kvalitních ubytovacích zařízení.Rádi by jsme Vám doporučili Penzion U Hrádku  , který nabízí komfortní ubytování v hotelových pokojích v uzavřeném pečlivě udržovaném areálu s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům. Přívětivá kombinace současného moderního designu,romantika a klid venkova Vám jistě zpříjemní Vaši poklidnou rodinou dovolenou,víkendový nebo pracovní pobyt.Obklopí Vás kouzelná příroda – nekonečná úrodná pole,ovocné aleje,kvalitní vinice a vinné sklípky – přímo v centru Národního parku Podyjí. Cykloturistická stezka „ Národním parkem Podyjí“ jen těsně míjí  penzion a provede Vás celým tímto kouzelným krajem – výhledy na meandry Dyje patří k jedněm z nejkrásnějších.
       Děti jsou zde vítány a j zde pro ne připraveno je dětské hřiště se skluzavkou, houpačky a pískoviště V restauraci  penzionu  je k dispozici dostatečný počet dětských židliček , hračky a dětský koutek.


    infopenzionuhradku
    31. bře 2016    Čtené 34x

    Penzion U Hrádku ****

    Komfortní ubytování s restaurací v centru Np Podyjí , nedaleko Vranovské přehrady a města Znojma.

    Penzion je přátelský k dětem a samozřejmostí je:

    • dětský koutek
    • velká oplocená zahrada
    • dětské hřiště
    • pískoviště
    • prolézačky

    V restauraci penzionu máme dostatečný počet dětských židliček, nabídneme Vám možnost dětských jídel a na pokoj Vám rádi zapůjčíme dětskou postýlku s peřinkama, mikrovlnou troubu, rychrovarnou konvici, DVD přehrávač, dětskou vaničku, židličku a v případě potřeby zaslepíme třeba i el.zásuvky 🙂

    V případě jakéhokoliv dotazu týkajícího se pobytu s malými dětmi nás neváhejte kontaktovat ma tel.603757990 , nebo na našem webu www.penzionuhradku.cz

    Nadstandardně zařízené pokoje s výhledem do Národního parku Podyjí nebo pečlivě udržované zahrady, jsou vybaveny pohodlnou manželskou postelí, vlastním sociálním zázemím s fénem, trezorem, televizorem (některé pokoje mají LCD nebo LED televizor) s digitálním vysíláním, dobře vybaveným minibarem a bezdrátovým připojením k internetu (WiFi) v celém areálu penzionu.

    Pro Vaše absolutní pohodlí zajišťujeme pokojový servis v denním intervalu. Rádi Vám zapůjčíme dětskou postýlku s peřinkami a povlečením, mikrovlnou troubu, vaničku nebo třeba i DVD přehrávač. A nemáte-li s sebou Váš notebook, tak můžete využít možnosti připojení k internetu na našem volně přístupném počítači v restauraci penzionu. Penzion mimo jiné splňuje přísná kritéria několika certifikací, které Vám zaručí řadu nadstandardních služeb. Velká oplocená zahrada s pečlivou parkovou úpravou a letní terasou Vám, umožní diskrétní nerušenou relaxaci, bezpečný pohyb malých dětí s možností sportovního vyžití.

    Celodenní výlet či náročný pracovní den Vám rádi zpestříme nabídkou naši restaurace.
    Posezení na letní terase se sklenicí vína a nádherným výhledem do otevřené krajiny Národního parku Podyjí, Vám, jak doufáme, jistě učaruje.

    Snídaně je podávána formou bohatého bufetového stolu, k dispozici je i strava s prvky zdravé výživy.
    Večeře je možná formou tříchodového menu .
    www.penzionuhradku.cz/downloads/jidelni-listek/...

    infopenzionuhradku