ivakalinova
30. zář 2022
53 

Kupon na slevu 20% - Spray Max mop box VILEDA

Mop Vileda 1-2 Spray max je lepší a rychlejší způsob čištění podlah! Při přípravě na čištění, nebo naopak při uskladňování naplňte nádržku vodou a jednoduše rozstříkněte. Můžete skladovat s plnou nebo prázdnou nádržkou. Usnadněte si úklid! Nový sprejový mop s oboustranným mycím návlekem od Viledy zaručuje snazší úklid – ne jenom kvůli tomu, že šetří čas v porovnaní s jinými sprej mopy, ale odstraňuje i více než 99% bakterií a virů jen za pomoci vody. 

1. Ideální na všechny typy podlah

Vileda Spray Max mop je ideální pro všechny typy podlah - ať už se jedná o citlivé povrchy a podlahy, jako jsou parkety, laminátové podlahy nebo dlaždice. Díky vysoké čisticí síle už nejsou žádné drobky ani nečistoty žádný problém.

2. Rychlý a snadný

1-2-Spray Max je perfektně vhodný pro rychlé a důkladné čištění kdykoli. Mop na podlahu je připraven k použití během několika sekund a díky funkci stříkání a integrované nádržce není potřeba kbelík.

3. Bez potřeby kbelíku

Stačí přidat vodu a - pokud chcete - několik kapek vašeho oblíbeného čisticího prostředku do odnímatelné nádržky na vodu. Stiskněte spoušť na rukojeti. Rozprašovací tryska uvolňuje jemnou mlhu, která vám umožní podlahu vytřít namokro.

Odkaz na stránky:

https://www.vileda.cz/mopy/ploche-mopy/vileda-1-2-spray-max-mop?utm_source=modrykonik-cz&utm_medium=banner&utm_term=vileda+1.2.spray+max&utm_content=mq91n2&utm_campaign=marketing

KÓD: mq91n2 

#vileda

Začni psát komentář...

Odešli