Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    ivankahaasova
    2. čer 2017    Čtené 355x

    Testování vaginálních kapslí Gynimun

    Konik_testuje si mne vybral pro otestování vaginálních kapslí Gynimum a mé srdce (a nejen to) zaplesalo! Díky za tu možnost. Od svého porodu mám neustálé problémy se svěděním, pálením nebo štípáním. Kdo to zná, ví, že to není nic příjemného. Ozkoušela jsem různé čípky, koupele a efekt téměř žádný nebo klid jen na dva dny. Upravila jsem i stravu, ale ani to nebylo nijak platné.

    Za pár dnů kapsle dorazily, překvapil mne velmi maličký balíček, ale bylo v něm vše, co bylo potřeba. Ocenila jsem, že příbalový leták je velmi přehledný, výstižný a stručný. Zjistila jsem z něj vše, co jsem potřebovala během pár minut. Žádné složité slohy. V malém praktickém uzavíratelném dávkovači je deset kapslí. V letáku se uvádí, že je potřeba minimálně užívat léky devět dní. Případně je možné léčbu protáhnout. Trochu mne zmátl vzhled kapslí, prvotně jsem si myslela, že se polykají. 😀 Ale ne, v návodu jsem si ověřila, že se klasicky na noc zavádí do pochvy.

    Samozřejmě mě zrovna trápilo nepříjemné svědění (poprvé se to docela hodilo), takže jsem hned natěšeně večer kapsli zavedla. Kdo má zkušenost s vaginálními čípky, tak u těchto kapslí ocení, že si na noc stačí vzít pouhou intimku a pak i přes den. Po kapsli se objeví slaboučký výtok a vlastně skoro nevíte, že jste nějakou kapsli použila. 

    První dva dny jsem moc nepozorovala žádnou změnu, ale naději jsem neztrácela – ještě je brzy! Třetí den to bylo už lepší a další dny postupně obtíže totálně vymizely. Dobrala jsem všechny kapsle. Zatím hurá! A dál? Musím říct, že do dnešního dne nemám žádné problémy. Neskutečná úleva, pohoda a paráda! Dokonce jsem se jeden den naládovala sladkým a světe div se, svědění a pálení se nekonalo. Takže za mne kapsle Gynimun jednoznačně doporučuji a jestli mě zase něco začne „tam dole“ trápit, tohle bude to první po čem sáhnu.

    Určitě čekáte i nějaká negativa. Pokud ano, zklamu vás, žádná jsem opravdu neobjevila.

    Konečné a jednoduché shrnutí pozitiv :

    - stručný a přehledný leták,

    - kapsle jsou v praktické miniaturní krabičce s uzávěrem,

    - žádné výrazné špinění od kapsle po zavedení v noci a ani následující den.

    Přeji všem dámám, které se rozhodnou Gynimun vyzkoušet, aby se setkaly s tak příjemným výsledkem jako já.