ivetaa94
16. bře 2019
211 

Testování krému BAZA light krém

Moje pleť nikdy dokonalá nebyla a jsem si jistá, že ani nebude. Avšak po porodu je to jako kdybych prožívala znovu pubertu. Měsíc co měsíc se spolu s menstruací můj obličej mění v červené pole. Každá reklama slibuje zázraky, peníze se jen sypou, ale pořád zkouším, co bude to pravé zrovna pro mě. Když na mě vyskočila zpráva o testování krému BAZA light, říkala jsem si, že zkusím štěstí. 

Bylo to mé první testování vůbec. Těšila jsem se, až dojde balíček a přijde ten slibovaný zázrak. No... zázrak se úplně nekonal. Hned ze startu mě zaskočila konzistence krému, jsou v něm hrudky. Nebyly mi na obličeji úplně příjemné a nakonec jsem se vždy sloupla.

Co hodnotím kladně je, že krém velice rychle zasychá, vytvoří na pleti jakýsi film a kůži stáhne. Snažila jsem se krém nanášet vždy ráno a večer, to šlo ale pouze tehdy, když jsem byla doma. Protože jsou v krému hrudky, nejde se ráno namazat a vyjít do města. Tedy jde, ale o takovou pozornost nestojím 😁

Kdykoliv se objevil nový menší pupínek, nanesla jsem krém a do 3-4 dnů bylo po něm. Bohužel na to horší akné u mě krém úspěch neměl a musela jsem se vrátit ke krému z lékárny. 

Můj závěr je takový, že jistý účinek u krému jistě je. Se začínajícím pupínkem si poradí dobře, větší vyrážky už bych tím ovšem neléčila. Já sama za sebe zůstanu u sice dražšího krému z lékárny a Baza light krém zkusím dát dále na testování 15-leté sestře.

#recenze

#test_bazalightkrem  #zkusenosti_bazalightkrem

Začni psát komentář...

Odešli