jaa
27. črc 2010

Mluva

Tak na dovolené se tak rozmluvila,že okolí nestačí kulit oči...Řekne čistě vše,krom slov s Ř a R..naučila se krásně ž a č..babička už není babinka..Dále říká.ponožky,myška,polívka,koupila.mikinka,žabka,botičky,ptáček,chudák,klec,kočička,mašinka,počítač,kolotoč,ka´tátka,kalhotky,čepička,vypal,blbečku,zlá... atd...je toho moc a to bych tu byla do rána....-)krásně spojuje...Taky ochutnat polívku...dej mi to,bolí to,nech to,taky židličku přinesu,hačinkat budu s tebou na židličce...

je hodně temperamentní..nevím,kde se to v ní bere..Pořád skáče a tancuje....samé blbinky dělá...je to lump.

Na dovče plavala v moři jen v rukávkách a to i v metrových vlnách..Vůbec se nebojí a i bez těch rukávků šla klidě do hloubky a s ledovým klidem mi řekla..pijdu za chvilku,,neboj...:-Moře miluje a písek také,takže byla ve svém živlu..

Tak se nám pomalu a jistě blíží druhý rok.Ach jo..Moc to letí...Pořád se kojí,jak si řekne,ale většinou je to tak 5-8x denně.🙂Je to můj mazel.Učí se barvy,krásně mluví,jen ty pleny nám stále zůstávají...jsou teda dny,kdy je nemá vůbec...

Nesmí se před ní sprostě mluvit.Jinak je to katastrofa...řekne i je to v prde..i,ap...Miluje knížky a filmy.nejvíce MXP a Krtečka.

..Nelluš je opice  a to v pravém slova smyslu.prostě řekne vše,co slyší a cokoli...ted má oblíbené:miláčku,Pavlíku.Eliška,Honzík,Péta,počkej,ukážu něco,....zavři oči...,nekoukej...můžu...Má nový pozdrav od dětí z venk:.čau vole ahoj...úžasné..:-O.Je hrozně šikovná.Skládá,staví,maluje,obléká se...jen ten nočník pořád bojkotuje...I,když jsou dny,kdy ne.

Začni psát komentář...

Odešli