Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jaja95
    31. říj 2018    Čtené 496x

    Testování tablet Sunlight

    Předem bych chtěla poděkovat konik_testuje za vybrání do testování. 🙂 

    Doma mám rádo naklizeno, ale co opravdu nemám v lásce, je umývání nádobí. Díky kamarádce už přes půl roku vlastníme myčku značky AEG, která je už sice starší, ale vysvobodila mě z každodenního nepříijemného drhnutí nádobí a svojí práci dělá dobře. Program používám ani nevím jaký. Myčka většinou běží nějakých 86 min.

    Když dorazil balíček s tabletky na testování, tak jsme zrovna leželi s virózou a neměla jsem moc náladu začít hned s testováním. Proto jsem začala asi až o dva dny. Myčka u nás běží dle potřeby, tudíž každý druhý/třetí den. Po rozbalení krabice mě překvapila příjemná vůně a to, že se tabletka vloží do myčky i s obalem, který se rozpustí. Nádobí jsem nijak nešetřila, předem neoplachovala a tabletky to zvládly skvěle. Poradili si se zamaštěnou pánví, připečenou zapékací mísou, sklenici od oleje, cedníkem od přilepených špaget, talířemi, které byly zamaštěné pomalu ani nevím od čeho, upatlanými skleničkami od dětí, příborem, prostě úplně se vším, co jsem do myčky dala. Vše čisté, perfektně lesklé a voňavé - takže jsem byla spokojená. 

    Dcera mi nádobí pomohla bedlivě kontrolovat. 

    Před tabletami Sunlight jsem vyzkoušela pouze dvě značky a musím je všechny hodnotit pozitivně. Splnili vše, co jsem od nich očekávala. Takže vřele doporučuji! 

    Bohužel nemám žádné fotky před a po. Vždy jsem si vyfotila před a když jsem chtěla udělat fotku po, tak už nebylo co fotit, protože z myčky někdo uklidil nádobí :D Takže smůla, no ... 

    Nějaká negativa bych měla také napsat, ale já asi žádné nemám. Tabletky si poradili opravdu se vším a nemám co vytknout. Jsem spokojená a určitě si tabletky koupím, abych je používala nadále . 🙂 

    Určitě tabletky vyzkoušejte a uvidíte, zda vám budou vyhovovat.

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight