jajaneu
12. lis 2019
400 

Honzík testuje kosmetiku Mustela

Jsem maminka tří dětí a tak se u nás kosmetika kupuje docela často a abych byla spokojená musí splňovat tři základní požadavky: účinnost, konzistenci a vůni... Když mi nějaký výrobek nesedne jsem schopná ho vyhodit nebo poslat dál, proto jsem byla velmi zvědavá jaké bude naše první "setkání" s francouzskou kosmetikou Mustela kterou jsme mohli s dětmi testovat.

Balíček obsahoval čtyři krásné produkty

1.Vyživující olej do koupele Mustela Bébé účinně hydratuje vysušenou dětskou kůži a podporuje obnovu přirozené kožní bariéry. Má převážně přírodní složení, pokožku zanechává hebkou a vláčnou. Dobře se rozpouští ve vodě a děťátko po aplikaci krásně voní. Obsahuje přírodní avokádový olej.

S tímto koupelovým olejem jsem velmi spokojená, po koupeli už Honzíka nemusím dál promazávat a suchá místa na pokožce mizí.

2. Hydratační tyčinka Mustela Bébé účinně pečuje o rty a pleť na obličeji pokožku zanechává hebkou, vyživenou a chrání ji před povětrnostními vlivy. Díky praktickému balení se snadno používá. Opět obsahuje avokádo komplex, Cold cream a bambucke máslo díky kterému jsou tvářičky a rty miminka chráněné.

Tuto tyčinku vyzkoušela celá naše rodina a všichni se schodujeme že si zaslouží 1*

3.Hydratační tělové mléko Mustela Bébé účinně vyživuje vysušenou dětskou kůži a podporuje obnovu přirozené kožní bariéry. Pokožku zanechává hebkou, vláčnou a chrání ji před vlivy vnějšího prostředí. Mléko je klinicky testováno je hypoalergenní a z 95% má přírodní složení.

Honzíkova pokožka po aplikaci krásně voní a zůstává vláčná, suchá místa se již neoběvují, mléko se rychle vstřebává a má příjemnou texturu.

4.Krém Mustela Bébé Change jemně pečuje o podrážděnou či zarudlou pokožku při přebalování. Vytváří ochrannou vrstvu na kůži, zklidňuje namáhaná místa, zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Obsahuje Avokádovou složku, destilát slunečnicového oleje a Oxid zinečnatý.

Musím říct že nejvíce mě potěšil tento krém na zadeček, krásně se roztírá a funguje na 100 %.

Naše testování je sice u konce, ale to neznamená že se loučím i s kosmetikou Mustela. Musím říct, že jsem velmi spokojená a že splňuje všechny mé požadavky. Nadále budu tyto výrobky používat na své děti a ráda zakoupím i další produkty.
 Děkuji modrému koníku za možnost testovat kosmetiku Mustela.

#recenze
#test_mustela2

jajaneu
autor
12. lis 2019
jajaneu
autor
12. lis 2019
jajaneu
autor
12. lis 2019

Začni psát komentář...

Odešli